Arama sonuçları: *

• Users: bugraaykac
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. bugraaykac

Son günlerde kafaya taktığım şarkı

Çocukluğumdan kalmış bir şarkıyı paylaşayım size,Emre Altuğ'un bu şarkısı ne hikmetse bağımlılık yapıyor ve insanı huzurlu hissettiriyor, şarkı önerisi olarak da kalsın bu şarkı.
  2. bugraaykac

EKPSS sınavına çalışırken nelere dikkat etmeliyim?

2 kez girmiştim sınava ama atanamamıştım,bu yüzden bir daha gireceğim EKPSS'ye hatta şu an EKPSS kursuna gitmeye başladım fakat şöyle bir sıkıntı var geçen sene çalışırken hem telefonla uğraşmıştım hem de çalışmıştım ama puanım düşük gelmişti bir de PlayStation 5'im oldu Eylül ayında, bitirmem...
  3. bugraaykac

Emre Fel hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son günlerde ismi çok duyuluyor ve sesi rahmetli Barış Manço'yu andırıyor,ben başarılı buluyorum gayet peki sizlerin düşünceleri nelerdir?
  4. bugraaykac

Mafia 1 Definitive Edition oyununda garip bulduğum şey

Oyunun grafiklerini beğendim, fizikleri de güzel onda da sıkıntı yok ama oyunda birkaç görev yaptım hâlâ açık dünyaya atmadı beni. GTA oyunlarındaki "Şu kişiden görev al" mantığı yok mu bu oyunda Allah aşkına? Yoksa bir süre sonra oyun bizi açık dünyaya mı atacak?Oyunu oynayanlar spoiler...
  5. bugraaykac

Bu oyun serisi alınır mı?

Selamlar bu oyun serisini hiç oynamadım (Sadece 2.oyununu internet kafede oynadım yarım saat falan) ve çok övülüyor bu oyun serisi alınır mı?
  6. bugraaykac

Bu konuyu ciddiye almayın

Konu öylesine açılmış bir konu ciddiye almayın.
  7. bugraaykac

Hababam Sınıfı filmleri neden günümüzde bile hâlâ bize komik geliyor?

Hepimiz Hababam Sınıfı'nı biliyoruz ve sevmeyeni pek yoktur diyebiliriz. Peki aradan 50 yıl geçmesine rağmen neden hâlâ seviliyor ve neredeyse bütün insanlara komik geliyor hiç düşündünüz mü? Benim bir teorim var, Hababam Sınıfı'ndaki herhangi bir espriyi yapsanız kimse gülmez ama Hababam...
  8. bugraaykac

🔥İndirim PS Plus'ta %85'e varan indirimler başladı!

Sadece bunlarda değil daha fazla oyunda da güzel indirimler var bunlar sadece en çok bilinen oyunlar olduğu için koydum.
  9. bugraaykac

Clair Obscur:Expedition 33 oyununa yakında Türkçe dil desteği geliyor!

Türkçe dil desteği olan oyunların sayısı gittikçe artıyor bunlardan birisine de Clair Obscur:Expedition 33 eklenecek. Oyunu oynayanlara hayırlı olsun diyelim. https://store.steampowered.com/news/app/1903340?emclan=103582791474574904&emgid=506216119584948426
  10. bugraaykac

Çocuklar Duymasın'dan Light Selami sorularınızı cevaplıyor

Light erkekliğiyle tanınan,Haluk'un arkadaşı Light Selami sorularınızı cevaplıyor gelsin sorular ben de cevaplayayım.
  11. bugraaykac

🔥İndirim TCL 55P89KGTV EVKUR'UN SİTESİNDE 40.999 TL! (12 AY TAKSİT)

Hepsiburada,Trendyol gibi sitelerde 45.000 TL civarında satılan bu televizyon Evkur'da 40.999 TL üstelik 12 ay taksit imkanı da var. Önemli bir açıklama:12 ay taksit imkanı sadece Evkur Finansman'da yapılıyor bilginize. https://www.evkur.com.tr/tcl-55p89kgtv-139-cm-qled-4k-google-tv-144-hz-uydulu
  12. bugraaykac

Ghost of Tsushima bana çok zor gelmeye başladı

İlk başlarda kolay geliyordu,bir yan görev yaparken kolay modda oynuyormuşum ortaya aldım oyun bana zor gelmeye başladı,Allah'ın belası Moğollar habire beni öldürüyor bir yerlerinde durmuyorlar o kadar kendimi geliştirdim bu oyunda nasıl daha iyi olabilirim acaba?
  13. bugraaykac

Telefonu nasıl ilk günkü gibi yapabilirim?

İlk aldığımda telefon baya hızlıydı derken 2025 başında telefon yavaşlamaya başladı Şubat ayında telefonu sıfırladım, telefon bir tık hızlandı bir sebepten dolayı bir daha sıfırladım ama son günlerdir telefon YouTube,Instagram gibi uygulamalardan atmaya hatta YouTube'da video izlerken bile...
  14. bugraaykac

Yeni profil fotoğrafım nasıl?

Eskisi biraz çocuksu gibi geliyordu bana ben de değiştireyim dedim nasıl olmuş?
  15. bugraaykac

Ghost of Tsushima'da hangisi daha mantıklı?

Şu an ilk adanın ana görevlerini bitirmek üzereyim ama yapmadığım 6 tane yan görev var yan görevleri bitirip, kendimi geliştirip sonra ana hikayeye mı döneyim yoksa ilk adanın ana hikayesini bitirip yan görevleri sonraya bırakayım spoiler vermeden söyleyin lütfen.
  16. bugraaykac

❌İndirim Bitti! PS Store Forza Horizon 5 Standart Edition 770.50 TL!

Hatırlatayım 2 Ekim'e kadar geçerli yani almak için birkaç gününüz var. Ayrıca bildiğim kadarıyla PS Store'daki en düşük fiyatına düşmüş.
  17. bugraaykac

Herkesten özür diliyorum

Bu konu biraz saçma olacak ama bunu yazmak zorundayım. Araştırmadan hakaret ettim, aslında PS5 Slim'in sadece Vatan'da 30.499 TL'ye satıldığını sanmıştım bir de Arçelik'te de olduğunu öğrendim ve sıcak fırsatlara yazayım dedim ama meğerse diğer yerlerde de aynı fiyatlarda satılıyormuş. İnsanları...
  18. bugraaykac

❌İndirim Bitti! Arçelik Oliz'e Özel PS5 Slim 30.499 TL!

Kusura bakmayın, diğer yerlerdeki fiyatlar da aynıymış bunu Sıcak fırsat olarak paylaştım ama öyle değilmiş.
  19. bugraaykac

PS5'te oynadığım oyunları değerlendiriyorum

PS5'i alalı 1 ay bile olmamasına rağmen oynadığım oyunları değerlendirmek istedim sizler için. (Hikayeli oyunları daha bitirmedim haberiniz olsun) Astrobot Playroom Oyun aslında şöyle bir oyun PS5'i denemek için yapılan bir oyun diyebiliriz çünkü bu oyunda hikaye yok ama zevkli diyebilirim fakat...
  20. bugraaykac

Provizyondaki işlem sıkıntı yaratır mı?

Selamlar kredi kartımdan PS Store'dan 284 TL'lik bir oyun satın aldım sonra oyunu indirmeye başladım ve Ziraat Bankasının uygulamasından baktığım zaman provizyondaki işlem yazdığını gördüm bu sıkıntı yaratır mı?
Geri