Arama sonuçları: *

• Users: Mustafa852
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Mustafa852

Bisiklet kilidi tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba https://ty.gl/7uc4kci9xlap7 bu ürünü almak istiyorum fakat nasıldır iyi midir bilmiyorum bu ürün veya buna benzer bir ürün varsa söylerseniz sevinirim.
  2. Mustafa852

Dishonored 2 bulmada bölümü

Arkadaşlar Dishonored 2 oynarken bı bölümde önüme kapı çıktı ve şifre istiyor ve bilmece sordu yaklaşık 1 2 saattir bulmaya çalışıyorum bende beyin kalmadı biraz yardım eder misiniz 🙏🏻 Not: chat gpt yapay zekaya soruyu attım sürekli yanlış veriyor cevabını.
  3. Mustafa852

Öneri Monitörün özelliklerinden anlayan bakabilir mi

Hocam şimdi şöyle bir monitör var tam istediğim gibi hem kavisli hem yukarı aşağı bükülüyor ben çok oyun oynamıyorum ona göre bir değerlendirme yaparsanız sevinirim genellikle video veya film dizi biseyler izliyorum ara sıra oyun oynuyorum hikayeli ve FPS oyunları ama ağırlıklı hikayeli oyunlar...
  4. Mustafa852

Bu monitör alınır mı?

Öncelikle deli gibi oyun oynayan bir değilim o günde oynasam Max 3 saat geri kalan zamanlarda genellikle video ve film izliyorum eğer başka monitör öneriniz varsa söyler misiniz kavisli olması benim için önemli Sizce alınır mı https://app.hb.biz/V8PkM7iHDplN
  5. Mustafa852

6.5k bütçem var Monitör onerisi

Arkadaşlar biraz baktım kafam çok karıştı yardımcı olur musunuz şimdi şöyle Oyunlara abanan biri değilim Max günde 3 saat oynarım geri kalan zamanlarda genellikle video film izliyorum Va panel ips panel çok karışık şeyler beynim almadı daha doğrusu anlamadım 6k bütçem var Max 6.5 olur kavisli...
  6. Mustafa852

Ryzen 5 5500 + RX 6500XT Sistem ve Satış Sitesi Güvenilir mi?

Bu sistemi bir sitede gördüm fakat bu siteyi ilk defa duyuyorum. Buradan almak mantıklı mı güvenilir bir site midir ayrıca bu bütçeye başka hazır sistem önerileriniz varsa paylaşabilir misiniz çok fazla donanım bilgim yok bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim 😊...
  7. Mustafa852

2. El sistem hakkında bilgi ve tavsiyeniz

Arkadaşlar 2. El bir sistem var burdaki bilgilerini yazdım. biraz baktım darboğaz yapıyor galiba ben tam anlamıyorum kasayı 8 bin e bırakıyor sizce alınır mı biraz tavsiyeye ihtiyacım var yardımcı olur musunuz. Eğer alınır diyorsanız işlemciyi değiştirmeli miyim Son olarak 8gb RAM i 16 yapacam...
Geri