Arama sonuçları: *

• Users: Cezmi-Chan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Cezmi-Chan

45-60K sağlam Tel önerisi

Uzun vadede 45-60K tel alıcam Aldığım teli en az 7 sene kullanacağım almanın en mantıklı olduğu telefon
  2. Cezmi-Chan

60K sağlam tel öneri

Merhabalar öncelikle ve iyi günler dilerim herkese😊 Konuyı uzatmadan sabit anlatayım Kullandığım telefon (İphone Se 2020) Bütçe 60K kadar çıkabilirim Aklımda ki sorular İphone kullanıyorum iphone mu devam etmeliyim? Androide geçersem 2-3 yıl sonra telefon değişir miyim...
  3. Cezmi-Chan

50-60K sağlam telefon önerileri

Merhabalar öncelikle ve iyi günler dilerim herkese😊 Konuyı uzatmadan sabit anlatayım Kullandığım telefon (İphone Se 2020) Bütçe 60K kadar çıkabilirim Aklımda ki sorular İphone kullanıyorum iphone mu devam etmeliyim? Androide geçersem 2-3 yıl sonra telefon değişir miyim...
  4. Cezmi-Chan

İphone ve laptop öneri

Öncelikle herkese merhabalar ve iyi yazlar diliyorum Biliyorum bu biraz apple femboyluğu gibi geliyor olabilir ama şuan ki mevcut telefonum olan (İphone Se 2020) modelini değiştirmek gibi bir düşüncem var yaz boyu çalışıyorum ve 100-110K gibi bir bütçem oluyor mevcutta 30-35K param olmakla...
  5. Cezmi-Chan

2025 in Hangi döneminde laptop alınır?

Herkese merhabalar ben 2024ün ortasından beridir laptop bakıyorum ama alıcağım gün laptopun 4K gibi bir zam yemesiyle sürekli aksamalar oldu ve alamadım 2025 e girdik ve hala alıcağım sonra 5090 tanıtılıcak haberi aldım 31 ocakta fiyat değişmeleri işime gelir mi bilemedim toparlamaya çalışırsak...
Geri