Arama sonuçları: *

• Users: barça
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Bilgisayarın açılıp 1 2 saat sonra kapanma sorunu

eski sistem bilgisarım kendiliğnden kapanıyor bazen kendiliğnden yeniden başlatılıyor intel i3 8100 ekran kartı r7 240 2 gb 4 rm 250 gb ssd sıcaktan deyil format atım yine aynı sorunu nedir yardımcı olursanız sevinirim tşkler
  2. B

Ekran kartı çok ısınıyor fanları dünmüyor ona rahmen neden 7800xt işlmeci 9600x

merhabalar başlıkta belirtiğim gibi ekran kartım ısınıyor 50 55 derece işlemci 65 70 soğutucu olmadığı içinmi acaba kasanın camını çıkartım ne yapabilirim ısını düşürmek için
  3. B

S 23 ultramı yoksa s 24 ultramı almak mantıklı

hangi telefonu almak mantıkılı s23 ultra s 24 ultramı şuan kulandığum redmi note 13 plus bütçe 20 40 bin arası
  4. B

Merhabalar makrolu maus onerebilirmisniz oyun için

hangi makrolu maus alınmalı
  5. B

9600x işlemci kasa deepcooll ccv2 240 sıvı soğutucu alayım diyorum

2 ay oldu sistemi alalı soğutucu yok sıvı soğutucu alsam 240 olmazmı acaba yada hangisi almak lazım
  6. B

Bu sıvı soğutucu alınır mı?

merhabalar arkadaşlar bu sıvı soğutucuyu almayı düşünüyorum siz ce alınır mı? yada başka öneriniz varmı tşkler Arctic Liquid Freezer III 240 ARGB ACFRE00142A İşlemci Sıvı Soğutucu
  7. B

9700xt ye almak mantıklımı

merhabalar 7800xt sitem var yeni sayılır 3 4 ay olmuş alalı 9700xt ye geçmeye gerek varmı
  8. B

Yeni aldığım sitem deneme sürümü yüklüydü bitti süresi ne yapmalıyım

yeni aldığım sistemde windows deneme sürümü yüklüydü bi kaç gündür etkinletir diyor ne yapabilirim bu konu hakında yardım edecek varmı yeni formatmı atmak lazım
  9. B

9600x işlemci boşta 40 50 derece soğutucu yok acaba ondanmı

9600x işlamci boşta nasıl 40 50 derece oluyor bi sorunmu var acaba işlemcide işlemcide herhangi bi soğutucu yok
  10. B

Merhabalar 9600 x işlemci boşta kaç derece olmalı

9600x işlemci boşta kaç derece olmalı herhangi bi soğutu yok
  11. B

Yeni aldığım sistem acaba nerden bakabilirim sıcaklığına

arkadaşlar 3 4 hafta önce bi sistem aldım soğutucu falan yok acaba çok ısınıyormu nerden bakabilirim
  12. B

Yeni sistem aldım soğutucu yok almalımıyım

9600x işlemci 7800xt ekran kartlı sistem aldım yani 2 hafta oluyor kasa deppcool v2 soğutucu almasam olurmu bu sisteme şartmı yani
  13. B

X7 750 bh maus çok titreme yapıyor

x7 750 bh maus titemenin sebebi nedir
  14. B

Windows 11 kursammı acaba windows 11 versiyon gelmiş

windows 11 kursammı bi sorun olurmu acaba kurmada aşağıya gelmiş yazı windows 11 versiyon diye
  15. B

Anju olan ve beyin kanamsı geçiren hasta nasıl rapor alınır

annem baya hastalık geçirmiş kendi içtiyaçlarını karşılayamıyor ayağa bile kalkamıyor ben ilaç larını yemeyini suyunu veriyorum yoksa kalkıp kendi başına yapamıyor yani bi bilgisi olan varmı yardımcı olsun lütfen nereye başvuralım evde bakım için
  16. B

1 ayda bi masa üstü bilgisayar kaç tl yakar

günde 8 10 saat açık 1000 wat psulu bi bilsayar ayda kaç tl elektirik yakar arkadaşlar bilgisi olan varmı
  17. B

Çok düşük sistem var elimde satsam kaça gider ama

düşük sistem bilgisayar kaça satsam iyidir
  18. B

Ekran kartı ve ilemcinin sıcaklığını nerden bakabiliyoruz

ekran kartı ve işlemcinin sıcaklığı nasıl bakabilirim
  19. B

Ekran kartı fanları hiç dönmüyor neden

ekran kartın fanları dönmüyor hiç normalmi
  20. B

Yeni hazır sistem aldım 1 hafta 10 gün oluyor sanırım s

hazır sistem aldım bi kaç gü önce de soğutucu fan takmaya gerek varmı acaba bi önerisi olan varmı
Geri