Arama sonuçları: *

• Users: BBjaN68
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Bilgisayım kendi kendine kapanıyor

Yaklaşık 1 hafta öncesine kadar Uncharted 4 gibi ağır oyunlarda sorunsuz çalışan sistemim, şu anda Marvel’s Spider-Man Remastered gibi oyunlara girdiğimde 5 ile 15 dakika arasında aniden kapanıyor. Bilgisayar sanki fişi çekilmiş gibi kapanıyor ve ardından Windows Olay Görüntüleyicisi üzerinde...
  2. B

Telefonum powerbank ile şarj olmuyor

Merhana bende Samsung A15 var babamda da A17 ve ben daha önce telefonumu şarj eden powerbank benim telefonumu şarj etmezken babamın telefonunu şarj ediyor sorunu bulamadım.
  3. B

Red dead redemtion açılmıyor

Merhaba Steam üzerinden RDR2 aldım yükledim TR yama kurdum ve açmayı denediğimde açılmıyor rockstar Launcher açılıyor siyah ekranda yükleme kısmı geliyor kendini kapatıyor ama bir keresinde Launcher'i yönetici olarak açtığımda oyun açıldı sonra yine açılmadı bende oyun dosyalarından uygulama...
  4. B

Sata ssd oyun yükleme

Bende 512 GB M.2 SSD var ve bu günümüzde oyun yüklemek için kapasiteli değil M.2'nin yanına (kioxia 960gb 555-540) marka SATA SSD alırsam oyunlarda performans kaybı olur mu ne kadar olur not: (M.2 SSD: 3000-2200 okuma yazma)
  5. B

Acer monitör görüntü gelmiyor

https://www.itopya.com/acer-nitro-vg240y-m3-238-180hz-1ms-hdmi-dp-freesync-premium-hdr10-fhd-ips-gaming-monitor_u28444 acer model yeni bir monitör aldım ve pc kapatığım zaman monitörüde kapatıyorum sonrasında yeniden açtığımda ise monitöre görüntü gelmiyor sinyal yok diyiyor dp kablosunu sök tak...
  6. B

İtopya i5 12400f RX 7600 sistem nasıl?

PHOENIX-7600 V2 / INTEL Core i5 12400F / ASUS Radeon RX 7600 DUAL V2 OC Edition 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM merhaba 22k civarında hazır sistem bakarken bu sistemi gördüm ve fiyatı ucuz geldi acaba alınır mı? Yoksa alınmaz mı 1080p orta yüksek...
  7. B

Gamepower rajin rainbow 7.1 surround kulaklık yazılım sorunu

merhaba ben dün gamepower oyuncu kulaklığını aldım ve internet sitesinden bununla alakalı bir yazılım indirdim kendi sitesi ve mekanik klavyesinide almıştım ve oradan yazılımını indirdim yani isteden yana sorunum yok ama bu yazılımı indirince laptobumun kendi hoparlörleri devre dışı kaldı aygıt...
  8. B

Bütçe dostu sistem toplama

Merhaba ben bazı parçaları 2. El bir sistem toplamak istiyorum ve bütçem kısıtlı sizce r5 2600, rx6600, a320m anakart, 16gb 3200 mhz, 512 ssd, 600w psu sadece ssd sıfır sizce alınır mı? Birkaç ay bekliyeyip para biriktirmeye çalışıp ona daha güzel bir sistem mi toplamalıyım.
Geri