Arama sonuçları: *

• Users: aykut407
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

27" 2k 240 Hz IPS Monitör Önerisi -

Merhaba arkadaşlar, Bütçe 13.000-15.000'e kadar 13 olursa daha iyi olur. Ölü pixeldir ışıksızmasıdır uğraşmak istemiyorum. 27" 2k 240hz IPS panel bi monitör önerisi istiyorum. Samsung G65B'e aklım bi gidip geliyor ama VA olduğu için emin olamıyorum.
  2. A

Yardım Sapphire Pulse 9070 xt Hakkında

Merhaba arkadaşlar, Sapphire Pulse 9070 xt kartım biraz önce elime ulaştı. Asus AP201 TG ve Asus Tuf b850m plus wifi Anakarta hemen kurdum. İlk sorun kasamın altındaki fanlar ile ekran kartı sıfıra sıfır yani aralarında boşluk yok. Bu bir sorun mudur ? Alt fanları çıkartmalımıyım ? İkinciside...
  3. A

Yardım Monitör & Klavye & Monitör Askısı

Merhaba arkadaşlar, Yeni sistem diziyorum. Anakart Asus tuf b850m İşlemci 9700x Ram 32gb Ekran kartı : 4070ti S ya da Amd 9000 serisi ya da 7900 xtx Buna uygun olarak 27” monitör önerisi istiyorum. Ayrıca klavye ve monitör askısı/kolu artık ne diyorsanız. Bütçe olarak hiç bir fikrim yok ama...
  4. A

(Bence) İnce Hesap Rezaleti

Merhaba ben sıfırdan PC topluyorum. 16 Şubat 2025 tarihinde incehesap'tan Ram sipariş ettim (Lexar Thor LD5U16G60C38LG-RGD 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL38 Ram (Bellek)). 19.02.2025 Tarihinde tarafıma teslim oldu. Diğer Pc parçalarım gelmediği için 1-2 gün ramlere hiç dokunmadım test yapamadım...
  5. A

9700x İşlemci Ekran kartsız görüntü alınır mı ?

Sistemi yeni kurdum henüz ekran kartı almadım. Anakart asus tuf b850m ve işlemci 9700x. Ekran kartsız görüntüyü nasıl alırım ?
  6. A

Topladığım Sistem Nasıl? F/P olarak İyileştirilebilir mi ?

Arkadaşlar merhaba herkese, Ekran kartsız olarak aşağıdaki sistemi topladım. Burası toplamda 38.950 Tl yapıyor. Sistem iyileştirilebilir mi ? Parçalar hakkında yorum yapar mısınız ? Aslında beyaz sistem toplayacaktım ama beyaz ekran kartları çok pahalı olduğu için siyah sisteme dönmek zorunda...
  7. A

Bu Ekran Kartını Neden Almamalıyım ?

Arkadaşlar merhaba, Intel Arc B580 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı ekran kartını sizce neden almamalıyım ?
  8. A

Topladığım bu sistemi almalı mıyım?

Aşağıdaki beyaz sistemi topladım sizce nasıl ? Önerileriniz var mı? ( SSD elimde var o yüzden almadım) Fiyat 63.000TL AMD Ryzen 7 9700X ₺12.499,00 ASUS TUF GAMING B850M-PLUS WIFI ₺10.225,00 Gskıll Ripjaws M5 RGB 32 GB (2x16 GB) DDR5 6000 Mhz CL36 INTEL XMP Beyaz Dual Kit Ram ₺4.899,00...
  9. A

Bilirkişilerden yorum ve öneri istiyorum. (Topladığım sistem hk.)

Merhaba değerli forum sakinleri, İşin ehli bilir kişilerden yorum ve öneri istiyorum. Aşağıdaki sistemi topladım ve en önemlisi ekran kartı önerisi istiyorum. Gönül 4070 ti süperden yana ama ekran kartını ikinci el de alabilirim bi süre idare etmek için 5070 serisini de bekleyebilirim direkt...
  10. A

Hangisini Yapmalıyım? Fikirlerinize İhtiyacım var

Merhaba değerli forum sakileri, İki konum olduğunu görenler olabilir. Diğer konuda sıfırdan sistem toplamak için tavsiye istedim burada ise sarı siteden bulduğum bir sistemi almak mı daha mantıklı toplamak mı onu sormak için konu açıyorum. Aşağıdaki sistem aşağı yukarı sıfırı : 90.000 - 95.000...
  11. A

Sizce Bu sistem Nasıl ? Fikirlerinize ihtiyacım var.

Arkadaşlar mevcut pc artık gidici o yüzden beyaz bi sistem toplamak istiyorum. Şimdiye kadar belirleyebildiğim özellikler aşağıda yazılı ama hiç birini almadığım için hepsinde önerilere açığım. Bütçe olarak 70.000 düşünüyorum ama duruma göre artıp azalabilir [ inş :) ]. Ekran kartını ilk etapta...
  12. A

Ryzen 7 9700X mATX Anakart Önerisi

Ryzen 7 9700X ile beyaz mATX bir sistem düşünüyorum. Kasa olarak Jonsbo d300 yada asus prime Ap201 TG düşünüyorum ama fikirlere açığım. Sistemi toplamak için acelem yok o yüzden örneğin ekran kartını en sona bırakıyorum belki ikinci el bi tane alıp 5-6 ay kullanıp sonra değişebilirim bile. PC...
  13. A

ACİL : Bu sistem bu Takasa Sizce Alınır mı ?

Arkadaşlar merhaba, Aşağıdaki sistemi arkadaşım satıyor. 25-30 bin TL arası nakit +2019 da alınma 1650 nvdia ekran kartına sahip Monster a7 v11.1 17.3" notebook karşılığı almayı düşünüyorum. Sizce almalı mıyım neden ? Sadece fiyat olarak yorumlamayınız lütfen. AMD Ryzen 5 7500 F Corsair 16GB...
  14. A

Sonradan Yükseltilebilir Kasa Tavsiye Bütçe 50-60K

Arkadaşlar merhaba, Kendime oyun için yükseltilebilir bir kasa toplamak istiyorum ve önerilerinizi bekliyorum. Bütçem 50-60k
Geri