Arama sonuçları: *

1. PTTlaneti55

6k Bütçe ile %100 Mekanik Klavye Önerisi

Arkadaşlar %100 klavye arıyorum 5-6k bütçe ile öneriniz var mı?
  2. PTTlaneti55

Moza R5'e uygun stand var mı?

Bunun standı var mı arkadaşlar bildiğiniz? genel olarak hepsi oluyorsa uygun fp olan bir şey varmı arkadaşlar
  3. PTTlaneti55

Kartı ne kadara satmalıyım

arkadaşlar 5090 suprim liquid kullanıyorum 140-145'den satmama rağmen alıcı bulamadım en son yd çıkıp satıcam ne öneriyorsunuz
  4. PTTlaneti55

ASUS ROG Strix 1200P vs MSI PSU MEG AI1300P

Arkadaşlar 5090 Suprim Liquid SOC satın aldım ve güzel bir PSU ile kullanmak istiyorum şu 12VWHPR kablo ısınma sorunları falan olmadan hangi güç kaynağını önerirsiniz şuan " FSP Hydro G PRO 1000W " mevcut ama sorun yaşar mıyım kablo açısından pek emin olmadığımdan sormak istedim. (başlıkta...
  5. PTTlaneti55

Akvaryum Kasa önerisi

Arkadaşlar "MSI GeForce RTX 5090 SUPRIM LIQUID SOC" Alacağım için ve kasamda hali hazırda 360mm coolermaster sıvı soğutma mevcut ikisini sığdıramıyorum, Lianli O11 Dynamic RGB EVO serisini almak istedim faakt stoklarda olmadığı için alamıyorum, buna benzer büyük ferah önü mesh olan bir kasa var...
  6. PTTlaneti55

Amazondan ROG Astral 5080 Aldım Anakart geldi

Arkadaşlar merhaba, amazondan Astral 5080 aldım, ASUS B850 ROG STRIX teslim edildi şaka mı bu :D iade başlattım yanlış ürün geldi diye fakat bir sorun olur mu bunun sonunda?
  7. PTTlaneti55

Aliexpress Kurumsal fatura

Arkadaşlar ürün alacağım ama bunu kurumsal fatura olarak alamıyormuyuz hiç fatura yeri vs görmedimde ben aliexpresste? bilenler yardımcı olabilir mi lütfen?
  8. PTTlaneti55

Öneri Ryzen9 7950x3d için gereken bios ayarları

Arkadaşlar bu işlemci ile CCPC ayarlarını falan yaptımda PBO Veya Coreboost olaylarından pek anlamıyorum hele ki şu tek tek çekirdeklere undervolt yapma olayı ile hiç uğraşmadım ve denemekte istemiyorum boşuna, ECO mode var ama açamıyorum biosda veya mesela TDP değerlerini limitleyerek hem daha...
  9. PTTlaneti55

+20k Kulaklık önerisi

Arkadaşlar 2019'dan beri Arctis 7 kullanıyorum bataryası artık biraz daha az dayanmaya başladığı için değiştirme kararı aldım yoksa hala taş gibi kulaklık, "Arctis Pro, Nova Pro, G pro X2, Arctis 7+" Alıp alıp iade ettim hepsi birbirinden rezalet Arctis7 ile karşılaştırınca hiç birisi hoşuma...
  10. PTTlaneti55

Öneri Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF

Merhaba arkadaşlar son monitör faciamdan sonra tekrar monitör sipariş etmek istedim onu teknik servise yollarken, bu samsung monitörü çok öneriyorlar fakat kullanan veya sorunu olup olmadığını bilen arkadaşlar var mı acaba yardımcı olabilecek ürün hakkında?
  11. PTTlaneti55

Yardım 5 Adet farklı renkte ölü pixel var

Arkadaşlar asus monitör aldım daha bugün geldi, 3 renkte 3 adet aynı noktada ölü pixel mevcut, turkuaz,sarı,yeşil bu renklerde var gaming,gen.tr'den aldım ve kendilerinin sık sorulan sorularında, MONİTÖR iade alınamaz açıldıysa diyor ben de hiç uğraşmayıp THH'ye verdim ilk gününden ama THH'de...
  12. PTTlaneti55

PTT ile çinden gelen kargo

Arkadaşlar merhaba kargo en son "gümrüğe sevk edildi" dedi bugün gümrükten çıktı dedi ve gönderi teslim merkezinde alındı sonra gönderi alıp/verme merkezinde dedi, bunu arattığımda bazı arkadaşlar gümrüğe takıldı yok çine geri gidiyor falan demişlerde olayın aslı ne acaba? gümrükten çıktı dedi...
Geri