Arama sonuçları: *

• Users: 180hz peek
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 180hz peek

Lufiandan aldığım montun kürkü sökülür mü?

Lufian’dan jeam olan kürklü şişme mont aldım aklıma bi soru takıldı bunun kürkü motorla giderken kürklerin tüyü dökülür mü ya da normal bir durumda dökülür mü?
  2. 180hz peek

Sevgilim neden böyle yapıyor?

Arkadaşlar kızı 2-3 gündür anlamaya çalışıyorum saatlerce dil döküyorum tamam dikkat ederim diyor ama yine aynı bu kız biriyle tanıstı cocuk 2011 li kardeşim gibi görüyorum falan diyor yani bizden 4 yaş küçük cocuk bende dedim ki bu cocuk bizim ilişkimize zarar veriyor ama anlamıyor benimle oyun...
  3. 180hz peek

6 bin tl rekabetçi oyunlar için monitör önerisi

6 bine çıkabilirim en fazla üstünde bi monitör atmazsanız sevinirim.
  4. 180hz peek

Sizce ben mi farklıyım?

Arkadaşlar merhaba 17 yaşındayım öyle canım sıkıldığı için açtım konuyu hayatta benim hiç sevgilim olmadı şu zamana kadar yani tipten mi dicem o kadar kötü bi tipimde yok ortalama gibiyim yani dışarıdaki çiftlere bakıyorum hepsi tas kafa traşlar parlak yelekler bide kendime bakıyorum burda...
  5. 180hz peek

Üniversite e-kayıttan sonra yapılacak başka bişey var mı?

Arkadaşlar e-devletten kayıt oldum üniversiteye bana 2025-yks yerleştirme elektronik kayıt belgesi gönderildi kayıt olmuş oluyor muyum? Başka bişey yapmama gerek var mı?
  6. 180hz peek

Keratokonusten dolayı göz kayması nasıl geçer?

Merhabalar ben keratokonus hastalıgından dolayı lazer ameliyatı olmustum bilenler varsa zaten hastalıgın bi tedavisi yok. Ameliyat sadece ilerlemesini durduruyor ameliyatı yaklaşık 2 yıl önce oldum ve 1 yıl sonrasında ameliyatlı gözüm hafiften kaymaya başladı doktora sordugumda ise “görmeyen göz...
  7. 180hz peek

Antalya kumluca nasıl bi yer?

Üni tercihim orası çıktı güzel bi yer midir yaşayan var mı googlede pek bir şey çıkmıyor da
  8. 180hz peek

Bu açılma büyür mü sizce?

2 gün önce Aldığım dunk low da sinirimi bozan bişey oldu sizce bu açılma büyür mü ?
  9. 180hz peek

Üniversite ilk günü napılır?

Çok merak içerisindeyim şuan tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  10. 180hz peek

Valorant vp kod girilmiyor

Arkadaşlar kabasakal üzerinden kod aldım 2050 vp lakin kendi hesabımdan o kodu girip göndere tıklayabiliyorum ama kardeşimin hesabına girdiğimde o kodu girip göndere tıklayamıyorum yani kardeşimin hesaba vpyi alamıyorum ama kendi hesabıma alabiliyorum kardeşime yağmacı vandal alıcaktım bu hatayı...
  11. 180hz peek

Bi anda göğsümün ortasına ağrı girdi

beyler az önce oyun oynarken bi anda göğsümün ortasına ağrı girdi nefes alırken sıkıntı yoktu ama halısahadan gelmiştim ve 3-4 aydır halısaha yapmıyordum üstüne 1L kola içiyodum oynarken sizce neden olmuş olabilir
  12. 180hz peek

Nasılsınız reisler???

Öylesine sohbet etmek için bir konu
  13. 180hz peek

Annesiyle babası sürekli kavga eden var mı?

normalde böyle bi konu acmazdım ama cidden cok sinirlendim şuan biraz kafam dağılsın diye açtım babam iyice kafayı yedi annemden utanıyor mu bilmiyorum ama kadına hep bağırıyo hiçbir zaman aile gibi olmadık zaten hiç ailecek bi yere gitmedik hep akrabaların bizi davet etmesiyle annem kardeşim ve...
  14. 180hz peek

Bu kombine ayakkabı önerisi

Su kombinin altına renk uyumu güzel olucak bi ayakkabi önerir misiniz? Nike olursa daha iyi olur
  15. 180hz peek

Ayakkabı alabileceğim bi site

Barçın sneaks up’a benzeyen önerebileceğiniz orjinal ayakkabı satan yerler varsa yazar mısınız?
  16. 180hz peek

Çakma ayakkabı giymek sağlıksız mı?

Nike dunk low grey fog alıcaktım ama 6 bin tl fiyatı var bunun çakmasını alsam sağlık problemi çıkar mı?
  17. 180hz peek

Ralph lauren tarzı full zip muadili marka

Arkadaşlar ralph lauren’in hırkalarını bilen bilir aşağıya bi örnek koyucam zaten onun gibi bi hırka arıyorum malum ralph lauren pahalı bir marka muadiline bakıyorum insta sayfası önermeyin lütfen
  18. 180hz peek

1-1.5 Milyon TL'ye Araba Önerisi

biraz genç işi arıyorum hatchback önceliğim önerisi olan varsa yardımcı olabilir
  19. 180hz peek

Golf 7’yi 7.5 a dönüştürmek mantıklı mı?

elimde suan golf 7 var ve 7.5 dönüştürmek istiyorum paketi highline dışarıdan sırıtır mı görüntüsü sizce bilgisi olan var mı?
  20. 180hz peek

Beyaz hırka solar mı?

Arkadaşlar instagram sitesinde bi hırka gördüm reklam yapmiyim ama baya güzel bi hırka beyaz renkte beyaz renk bi ürün çakma olsa da solma yapar mı?
Geri