Arama sonuçları: *

• Users: Efemgrs
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Yardım BIOS Güncelleyemiyorum

Hayırlı akşamlar arkadaşlar vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. Casper H36Y model laptopumda Pentium P6100 model işlemci vardı, laptopu güçlendirmek için aynı soket uyumlu i5 520M işlemci sipariş ettim 2.el taktım fakat ekran hiç gelmiyor sadece power ışığı yanıyor bilgisayarın...
  2. E

Windows 10 2019 LTSC Etkinleştirme YARDIM!

Arkadaşlar merhaba bilgisayarıma yeni LTSC 2019 kurdum fakat etkinleştirmem gerekiyor. Eski bir Windows 7 home keyim vardı onu kabul etmiyor galiba tema ile ilgili değişiklikler yapamıyorum, KMS ile etkinleştirmek istemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
  3. E

Mountblade warband diriliş ertuğrul mod 1225

arkadaşlar bu modu bulamıyorum da elinde olan varsa atabilir mi lütfen? aşağıda fotoğrafları var.
  4. E

Diriliş Ertuğrul Mod V1 Link Arayışı

Arkadaşlar bir zamanlar Diriliş Ertuğrul Mod V1 diye bir mod vardı şuan linkini bulamıyorum elinizde varsa lütfen atarmısınız?
  5. E

Windows 8.1 Standart nasıl etkinleştirebilirim?

Arkadaşlar win 10 da pc kasıyor diye 8.1 e geçtim ama etkinleştiremiyorum cmd kms felan denedim olmadı satın alacaktım ama 270 TL çok daha ucuz veya başka bir etkinleştirme yolu bilen var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim
  6. E

Yardım ACİL YARDIM DİSKİM YABANCI OLDU

arkadaşlar merhaba bugün format attım bilgisayara yoğunluktan dolayı bir açıldı 1Tb diskim yok hemen yöneticiye baktım Dinamik ve yabancı olarak görünüyor yabancı diskleri al diye bir seçenek var tıklarsam veri kaybı olurmu gerçekten önemli bilgilerim var cevaplar için teşekkür ederim şimdiden
  7. E

Modding Acil Windows 8.1 orijinal iso dosyası gerekiyor

arkadaşlar biliyorsunuz ki desteğin kalkması üzere Microsoft isoyu kaldırdı ve orijinal bir iso gerekiyor olan yükleyip atabilir mi lütfen?
  8. E

Windows 8.1 Saf İso dosyası arıyorum acil!

Arkadaşlar merhaba maalesef destek bittiği için Microsoft orijinal isoyu kaldırmış bir yerden indirdim geçen günlerde oynanmış olduğunu düşünüyorum sürekli bir yerden sıkıntı çıkıyor Lütfen microsoftan indirip elinde bulunanlar bir linke yükleyip yayınlayabilirmi? Gerçekten çok ihtiyacım var
Geri