Arama sonuçları: *

• Users: Doomms
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

DJI Yaka Mikrofonlarına Daha Uygun Fiyatlı Alternatif Arıyorum

Merhaba, DJI yaka mikrofonlarını uzun zamandır inceliyorum. Özellikle ses kalitesi, bağlantı stabilitesi ve kullanım kolaylığı gerçekten çok iyi görünüyor. Ancak fiyatları şu an benim için biraz yüksek kalıyor. Bu yüzden daha uygun fiyatlı ama performans olarak çok fazla geride kalmayan...
  2. D

Çapraz Bağ kopuk – Futbol için en sağlam dizlik hangisi?

Merhaba, Çapraz Bağları kopuk olup futbol oynayan var mı? Oynarken sorun yaşayan oldu mu, oynayanlar hangi dizliği kullandı? 1 yıldan uzun süredir ön çapraz bağım (ACL) kopuk ve ameliyat olmadım. Tekrar futbol oynamak istiyorum. Bu yüzden sağlam ve stabil bir dizlik arıyorum. Kullandığınız...
  3. D

Tasarımdan sonra, basım hakkında soru

Merhabalar, Aramızda paket basımı yapan var mı acaba bilmiyorum da sormak istediğim soru Tasarım sırasında paket üzerinde kullanılacak olan png resimler, basımdan sonra çok kalitesiz görünme gibi bi durumu olabilir mi acaba ?
  4. D

Performans Laptop Önerileri

Merhaba, 45 ve 60 bin arası bi bütcem var, Illustratör ve photoshop kullanabileceğim, oyunlarda kasma yaşamiyacağım bilgisayar renkleri iyi olan bi dizüstü bilgisayarın ihtiyacım var marka takıntım var, başta hp olmak üzere fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
  5. D

30-40 bin TL'ye Adobe programları için sistem önerisi

Mac ile aram pek iyi olmadığı için Windows kullanmak istiyorum, biliyorum Mac'in daha iyi olduğunu biliyorum fakat Windows'tan yanayım, bana önerebileceğiniz cok fazla kasma yaşamiyacağım bir dizüstü bilgiyar, yaklaşık 30k ya kadar bütçem var. Max 40k.
Geri