Arama sonuçları: *

1. Hami_Demirtr

60K Bütçeyle F/P 4070 Sistem Önerileri

Ne yaptım ettim. Bütçeyi Maksimum 60K yapabildim(2,3k sapma olursa sorun olmaz). Bütün ekipmanlara içinde (Monitör klavye vb.). Toplu Sistem veya önerebileceğiniz Kaliteli ve F/P bir 4070 sistem toplarsanız çok güzel olur. Önerilerinizi bekliyorum. Fiyatlar yerinde durmuyor biliyorum. O yüzden...
  2. Hami_Demirtr

Çözüldü✓ Bu ekran kartı niye bu kadar Ucuz ?

Bu ekran kartı iyi mi ? PTT ye güven olur mu ? (Kart pttavm.com da )
  3. Hami_Demirtr

Bu sistem 35 Bin TL ye alınır mı ?

Arkadaşlar aşağıda belirttiğim sistem alınır mı? Bütçemi Max 35K yapabilirim. 4060Ti 16GB VRAM var. ( Ekran kartı 25000Tl zaten nedense bana uygun gibi geliyor) görüşleriniz neler önerebileceğiz bir sistem olursa belirtirseniz sevinirim...
  4. Hami_Demirtr

Fifine alınır mı ? Görüşleriniz neler?

Fifine H6 yı düşünüyorum 2400TL mantıklı mı veya bu fiyat bandında önereceğiniz bir Kulaklık var mı?
  5. Hami_Demirtr

Toplu Sistem için Hangi siteyi önerir siniz ?

Her sitenin kendine göre özellikleri ve dezavantajları var. Siz sistemlerinizi nerden aldınız veya nerden alınmasını önerirsiniz ? 40K ya adam gibi PC toplamam için yardım edermisiniz? Ve son sorum gaming.gen.tr de taksit seçenekleri var mı, taksit seçenekli olursa çok iyi olur.
  6. Hami_Demirtr

Bilgisayarı şimdi almak mı yoksa 3 ay tatili beklemek mi mantıklı?

Beyler şimdi ilk dönem bitti öğrencilere hediyeler falan filan derken gene bilgisayar fiyatları biraz arttı fark ettiyseniz. Yaza doğru insanlar tatil falan yaptığı için fiyatlar düşer mi yoksa artar mı ? Çünkü ben klavye dışında hiç bir şey almadım. Bu konudaki görüşleriniz neler? Doların...
  7. Hami_Demirtr

Radeon Ekran Kartlarına Neden Bu Kadar Ön Yargı Var? Haklılar mı?

Beyler Her yerde NVidia Best rakibi bile değil diyorlar neden bu kadar ön yargı ile yaklaşılıyor ? Haklılar mı ? Duyduklarım kadarıyla Yırtılmalar oluyor ve optimizasyonu Nvidia gibi değil diyorlar? Cidden AMD Radeon Ekran kartı konusunda denilenler kadar kötü mü ?
  8. Hami_Demirtr

Çözüldü✓ Toplu sistem mi yoksa Tek tek toplamak mı daha mantıklı ?

Beyler öncelikle selamün Aleyküm. Toplu bilgisayar bakarken her zaman Anakart'ın küçümsendiği yada “F/P” adı altında sistemde oluyor. Aldığım bilgisayar beni en az 7-10 yıl götürecek bir sistem istiyorum bütçem 40-50K. Anakart'ta DDR5 li AM5 soketli 4 Ram slotu ve 2 tane SSD slotu olmasını...
Geri