Arama sonuçları: *

• Users: ardyata
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ardyata

Ağrı İli'miz Türk Mü?

Bana Göre Bence Doğu'da Ağrı İli'mizde Daha Az Yobazlık Var Baktım Araştırdım Ağrıdaki İnsanlar Vatansever Ve Atatürkçü Bir Halk'ı Var Sizce Ağrı Türk Mü?
  2. ardyata

Donanımarşivinde Sızıntı Olma İhtimali Var Mı?

Dün Bir Forum'un Veritabanı Sızmış Breachforums'ta Gördüm Xenforo Tabanlı Bir Forum'du Acaba Donanımarşivi Veritabanı Sızdırılma İhtimali Var Mı Dün 2024'Te Turkcell'in Veritabanı Sızdırıldı Daha Dün Konu Açtım İyi'ce Paranoyak Oldum Acaba Donanımarşivi Veritabanında Virüs Bulaşabilir Mi Yada...
  3. ardyata

Aranızda Megaman'i bilen var mı?

Aranızda atari'de megaman oynayan var mı?
  4. ardyata

Sevdiğiniz Bir Yıl Söyleyin

Ben 2021'i Çok Severim Yeni Minecraft İçerik Üreticileri Çıkmıştı Veri Sızıntıları Yoktu Ekonomi İyi'di Discord'da Kötü Gruplar Yoktu Çok Sakin Bir Yıldı Ya Siz Hangi Yılı Daha Seviyorsunuz?
  5. ardyata

Lamba'ya bakıp gözümü kapadığımda farklı renkler görüyorum?

Gençler şimdi lamba'ya baktım gözümü kapadım lambanın yansımasını görüyorum bu sizde var mı genelde kırmızı yeşil mor mavi animasiyonlar görüyorum gözümde?
  6. ardyata

İnternet kahve'de yönetici bizi izler mi

Gençler diyelim'ki internet kahve'de girdiğim web sitelerini yönetici görür mü ekranımı izliyebilirmi yazdıklarımı falan?
  7. ardyata

Dingo kelimesi hakaret mi?

Benle dalga geçenlere "Dingo" diyorum hakaret'e girer mi? 1737219165 UP
  8. ardyata

Yardım Turkcell GSM Veritabanı Sızmış Ne Yapmam Gerek?

Ya gençler daha 3 ay önce veri sızıntıları yüzünden mal gibi Turkcell hat aldım tekrardan GSM sızmış foto'da gördüğünüz gibi bizim bir arkadaş veritabanını indirip yeni telefon numaramı gösterdi vodafone geçmeyi düşünüyorum şimdiden? Sızan Veriler: TCKN Ve GSM Numarası Hat Açılış Tarihi VKN Hat...
  9. ardyata

Vodefone Hangi Modem'i Veriyor?

Vodafone Hangi Modem'i Veriyor En Yüksek Paket İçin.
  10. ardyata

Discord'a Alternatif Ne Kullanabilirim?

Gençler discord kapandığından değil geçmişte çok kavga etmiştim discord'da ona alternatif ne Kullanabilirim?
  11. ardyata

Orjinal Flow'um Yok Ne Yapabilirim

Rap Yaparken Hep Ceza'nın Flowlarını Taklit Ediyorum Özgün Flow Bulmada Zorluk Çekiyorum Bu Güne Kadar Ceza Khontkar Sahtiyan Dinledim Daha Fazla Sanatçı Mı Dinlemeliyim?
  12. ardyata

15 Gün Tatilde Ortaokul Konularını Öğrenebilirmiyim?

Ortaokul'daki bir çok konuyu bilmiyorum yakında lise'ye nakil olacağım 15 gün tatilde ortaokul konularını öğrensem açığı kapatabilirmiyim?
  13. ardyata

Vodafone CGNAT'lı İP Veriyormu

Gençler Superonlinedayım Şu An Osmaniye'deyim Konumum Güneydoğuda Gözküyor Bu Konuda Aşırı Rahatsızım Güneydoğuluları Sevmiyorum Hesap Açtığımda Güneydoğu İllerinde Hesap Açılmış Gözüküyor Aynısı Vodafone'da Var Mı Modem Arayüzü Kitli Mi"
Geri