Arama sonuçları: *

• Users: the_vrboy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. the_vrboy

Eski 100 dolar nasıl bozdurabiliriz

arkadaşim 2 sene once 100 dolar almış fakat bugun bozdurmak istedigimizde bozmuyorlar napabiliriz
  2. the_vrboy

Iphone 7 pil degişim

selam arkadaşimin iphone 7 sinin pilini degiştirecegiz arkadaşim bana bu pili atti https://www.n11.com/urun/iphone-7-uyumlu-batarya-pil-tamir-setitkz1-29244944?magaza=mobilephone bende ona bu pili attim alması için...
  3. the_vrboy

Android içinde android emulatoru kurmak

arkadaşlar android 15 cihazihim içine android 7 veya 5 kurmak istiyorum emulatorle neden istedigimi sorarsanız frontline commando dday oyununu kurmak istedigimde yeni surumlerde çalişmiyor oyuzden gerçek donanımımı görecek bi program lazim vmos vs denedim olmadi oyun çalişmadi
  4. the_vrboy

Google hesabim 14 gün içinde kapanacak mı ?

google play bolgemi abd yapmak istedim sonra boyle bir eposta aldım 14 gün içinde hesap kapanacakmi anlayamadım
  5. the_vrboy

Araci satip yukseltme veya degiştirmek istiyoruz

ford connect 2005 90 lık 190 bin km de çift surgu tek kapak gri renkte 1 bagaj kapagi degişen araba temiz.. nekadara satabiliriz ustune 150-250 bin koyup farklı bi araç almak istiyoruz
  6. the_vrboy

Volta vsm alınır mı?

volta vsm alınır mı artisi eksisi nelerdir
  7. the_vrboy

Webteknonun son 5 yıldaki çokuşu

webtekno kendi kendini bitirti son 5 ayda maksimum izlenme sayisi 100-200bin lutfi ile çagdaşin yerine gelen arkadaşlar eski ruhu veremiyor. sizin yorumlariniz neler
  8. the_vrboy

Hakkı alkan samet jankovic olayi ile ilgili yorumlariniz nedir

yorumlariniz nedir
  9. the_vrboy

2. el olarak 6-7 bine hangi, ekran kartlari alinir

merhaba 6-7 bine hangi ekran kartlari alinabilir şuan aklimda 3060 veya duşurebilirsem 2080 düşünüyorum işlemcim r5 5500 600w psum var
  10. the_vrboy

Telefon onerisi2. el

arkadaşlar bugun yanlışlıkla babamın telefonunun ekranını kırdım telafi olarak ona telefon almak istiyorum ama çok param da yok çıksa çıksa en fazla 3 bin falan çıkar oda maks yanı yani 3 bin tl ye 2. elde ne alabilirim veya eski bi telefonum var samsung j8 onun ekranını 600-700 tl ye temin...
  11. the_vrboy

Telefonuma nasil başka bir room kurabilirim

lg g5 h850 tr cihazim var nasıl custom room yuklerim
  12. the_vrboy

Sadik kalacak oyun oynayacak kişiler ariyoruz ne lazimsa saglayacagiz

merhaba sadik kalacak oyun arkadaşlari ariyoruz bilgisayarınız kötu ise bilgisayar da saglayacagiz (uzaktan baglantili bilgisayar evimde) yaş sınırı yok oyun şarti yok sadece discorda gelin yeter discord ahmeti3833
  13. the_vrboy

Ekip için adam arıyoruz

şuan aktif 4 kişi var hertürlu oyunu oynarız okullar açılmadan biraz kafa dagıtalım discord ahmeti3833
  14. the_vrboy

Dolap bana faturami göndermiyor

merhaba dolaptan bi urun aldım ve faturamı dolap göndermiyor destek talebi açtigimda boyle yanit verdiler benim bildigim bana hertürlu faturayı göndermeleri gerekiyor
  15. the_vrboy

Oyun ekibimiz için kişi ariyoruz

merhaba oyun ekibimizde şuan aktif olarak 5-6 kişiyiz genelde gta5 -beamng- ets2-minecraft tarzi oyunlar oynuyoruz discorddan ekleyebilirsiniz ahmeti3833
  16. the_vrboy

Bana moderator ekibi ulaşabilir mi

ulaşabilir mi moderator ekibi
  17. the_vrboy

Kickte yayin acan biri varsa ekibine dahil olmak istiyorum

merhaba aslında amacım ekip kurmak degil öncelik ekipe katilmak istiyorum yaşim 16 elimde imkanlarım da var minecraft falan oynanacaksa evden sunucuyu hostlayabilirim steamda oyunum bol goygoy muabbet de edebiliriz discordum ahmeti3833
  18. the_vrboy

Lg g5 için batarya onerisi

lg g5 aldım babama ama batarya biraz sıkıntılı deji alacaktim yok ne alayim sizce batarya olarak
  19. the_vrboy

Oyun amaçli ekip kuruyorum

merhaba bir ekip kuracagim yaş minimum 14 olacak discord uzerinden konuşacagiz ekiple gta5 online minecraft vb oyunlari oynayacagiz (bende vr da var vr ı olanlar da ekleyebilir beni )
  20. the_vrboy

Vr için arkadaş ariyorum

quest 3s aldim yeni arkadaş ariyorum bonelab vs girebiliriz discord ahmeti3833
Geri