Arama sonuçları: *

• Users: the_vrboy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. the_vrboy

Vodafone 1 gunluk sınırsız alabilen varmi?

alabilen varmı ben nerden alınacak anlamadım?
  2. the_vrboy

Windows 10 pil kaç dakika gidecegini gostermiyor

merhaba hp g7 250 cihaza sahibim retro marka pil ile pili degişmiş ama windows pilin kaç saat gidecegini gostermiyor neden olur
  3. the_vrboy

Hp 250 g8 5.5k y alınır mı??

merhaba i5 8250u 8 gb ram 240 gb ssd mx110 2 gb batarya yeni degişmiş 5.5k ya geliyor xbox360 + 3k nakit verecegim
  4. the_vrboy

I3 4000m gt 740m laptop iş yaparmi

i3 4000m 8 gb ram 128 gb ssd gt740m gpulu bi laptopda gunluk işlerimi firefoxda 6-7 sekme arkada dıscorddan seslıye gırmek python çalışmak arada dızı fılm ızlemek ıcın ıs yaparmı
  5. the_vrboy

24 binebu sistem Alınır mı?

rx 6800 i3 13100f 16 gb ram ddr4 240 gb sata ssd 500+500 hdd 600w psu bu sistem 24 bine Alınır mı??
  6. the_vrboy

15k butce 2. el pc toplama

merhaba 15k butcemız var uzay montaj kullanılacak aklımızda şuan şu parçalar var bi +sı - si yonunden soylerseniz memnun olurum ryzen 5 2600-1600 ryzen 7 1700x 16gb 2 kanal 2660 mhz ram rx 580 8gb 1 tb sata ssd 550-600w psu gigabyte a520mk v2
  7. the_vrboy

2. El Laptop önerisi

Merhaba 2. El laptop alacağım aradığım özellikler şunlar. 8 GB ram olsun bataryasi 3-4 saat gitsin taşıması kolay ince olsun harici Nvidia gpu su olsun Maksimum bütçem 6 bin buna göre önerirseniz memnun olurum
  8. the_vrboy

Sizdede boyle oluyo mu

sizdede boyle oluyormu?
  9. the_vrboy

Laptop için mxm gpu nerden bulabilirim

laptop ıcın mxm 2 slotlu gpu nerden bulabilirim
  10. the_vrboy

Hepsiburada redmi note 13

Hepsiburada doga bilişim satıcısından aldığım redmi note 13 bu şekilde geldi normalde üzerinde plastik cam koruma ve resmi yazılı kılıf çıkıyor fakat bu cihazin içinden çakma bir kılıf çıktı cihazın üzerinde plastik cam koruyucu da çıkmadı. Xiaomi TR garantili denmesine rağmen KVK garantili...
  11. the_vrboy

2026 da xbox one alınır mı?

kardesım arkadaşlarıyla her hafta sonu ps kafeye gıdıyolar fc 26 oynamak ıcın bende konsol almayı teklıf ettım ılk basta ps2 bakıyordum fakat fıyatları ve ps plus fıyatından dolayı vazgeçtık xbox one fat kasa alınır mı 2026 da hala ıs yaparmı
  12. the_vrboy

10k civarina intel mac

selam 10 bin tl butceye intel tabanlı nasil bi mac alabilirim oyun işim yok batarya omru ve film dizi vs izleme amaçli
  13. the_vrboy

Ptm 7950 termal macun yerine kullanmak?

?
  14. the_vrboy

2. el sistem toplama

arkadaşimin ps4 slim 2 kol + fc25 + callofdutty blackops 3 cd li satıp kasa toplayacagiz 10k butceye ne toplayabiliriz
  15. the_vrboy

Xbox 360 rgh icin gta5 iso

normal romlar calismiyor liveye girmemi istiyor nasi olcak
  16. the_vrboy

Okul degisimi ile ilgili

merhabalar şuanda meslek lisesinde bilişim bolumunu okuyorum fakat sınıfımla anlaşamıyorum meseme gecmek ıstıyorum ama donem kaybım olmaması ıcın saglık meslek lısesıne gecersem ordan meseme geçebılırmıyım ıyı akşamlar
  17. the_vrboy

Şuan vpn ve dnssiz discorda girebilen varmi?

vpn ve dns olmadan girebilen başkalari varmi ben şuan sorunsuz girebiliyorum
  18. the_vrboy

Migrostan vds almak???

birtane reels videosunda gördum dogru mu anladım
  19. the_vrboy

Elimdeki bu sistemle ne yapabilirim ?

selam elimde bi sistem var bu sistemi ne yapabilirim xeon e5 2696v2 32 gb ram r7 370 4gb 320 gb hdd
  20. the_vrboy

Bankam ödeme yapmadigi için discord nitrom iptal olmuş

merhaba bankam nitro uyeligim için ödeme yapmamiş farketmedıgım için uyeligim iptal olmuş 1 yıl rozetim vardi daha önce aynı problemi yaşayip bi çozum bulabilen oldu mu ?
Geri