Arama sonuçları: *

• Users: baris3587
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Superbox 5G nasıl geçilir?

Merhaba, Turkcell Superbox 4.5G 300 GB paketini kullanıyorum. taahhütüm 11.ayda bitiyor. 5G'ye geçmek istedim ancak olmadı. Modemim desteklemiyor olabilir mi? Tarafıma verilen modem modeli ZTE MF297D. Ne yapmalıyım? MF297D.
  2. B

Superbox oyun ping değerleri hk

Arkadaşlar Merhaba, Muğla Bodrum Yalıkavakta iş için yaşamaya başladım. Akşamları lojmandaki internet kötü olduğu için ve bende CS2 fifa gibi oyunlar oynadığım için superbox almayı düşünüyorum. Bulunduğum konum bir dağın yamacı gibi. İnsan sayısı oldukça azaldı yaz bölgesi olduğu için. Ping...
  3. B

Adobe Illustrator ve Photoshop eğitimi hk. Yardım

Arkadaşlar Merhaba, Bir konu hakkında desteğinizi rica ediyorum. Sanat tarihi mezunuyum ancak grafik tasarıma oldukça ilgi duyuyorum. Bu alanda mentor olarak gördüğüm bir kaç tasarımcı ile görüştüm. Adobe Illustrator ve Adobe Photoshop konusunda eğitim almam gerektiği söylendi. Daha sonrasında...
  4. B

Yardım Transfer ettiğim coin diğer hesabıma gelmedi

Uniswaptan aldığım TROG coini artık satma vakti geldi diyerek arkadaşımın gate.io hesabına gönderdik. Direkt TROG olarak gönderdik. Ancak 1 gün geçmesine rağmen coin hesaba ulaşmadı. Gate.io da sorunun diğer sitede olabileceğini söyledi. Bu durumda siz ne yapardınız?
Geri