Arama sonuçları: *

• Users: PDDucky
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

VRM SOĞUTUCUSU ÖNERİ

Merhabalar. Ben işlemcimi 5600x ten 5800x3d upgrade etmek istiyorum geleceğe yatırım için falan diye. Fakat bu vrm'lerin desteklememe, çok ısınma vb. Gibi olayları varmış. Kasamda üstte 3, yanda 1 tane egzoz fanım bulunmakta. Bu şekilde bir sistem kurulması halinde soğutucu bloğa ihtiyaç olur...
  2. P

MİNECRAFT AÇILMIYOR YARDIM

Selamlar. Bundan önce yine "Forest" hata koduyla giriş yapamama sorunu yaşamıştım. Sonra edgeyi sildiğim için olduğunu anlayıp güncellemeyi bekledim. Şimdi yeniden oldu ve güncellemeyi beklicek çok zamanım yok ne yapabilirim edgeyi geri yğkledim ama sanırım edge webview2 yüklü olmalı onuda...
  3. P

ÖNEMLİ PC İNTERNETE BAĞLANMIYOR

Kısaca olayı anlatıcam. Geçen bir klavye aldım ve Segment diye bir sitede driverını buldum. Daha önceden sıvı soğutıcım için kullandığımdan güveniyordum. Bu arada şunuda söyliyim benim usb çoklayıcım yüksek ihtimal arızalı neyse indirdim kurdum sonra büyüteç açıldı ekran boyutu falan değişti...
  4. P

PC START ALMIYOR VE BİRKAÇ SORUNU DAHA VAR

Size kısaca olayı anlatıcam. Pc yi açarken ilk başta 2-3 basışta start almıyor ve sonra açılıyor. Bazende start alıyor fakat siyah ekran. Ssd nin üzerinde ışık var yanıp sönen o hiç yanmıyor. Kapat aç yapınca birkaç kere bu geçiyor. Şu güne kadar sıkıntı çıkarmıyordu fakat bugün yazılımsal...
  5. P

BU OYUNDAKİ FONTUN ADI NE

Selamlar. Bugün Roblox Doors hakkında ayrıntılı bir hikaye videosu yapma kararı aldım. Fakat bir fonta ihtiyacım var. Bu fontun adı nedir acaba?
  6. P

Backrooms akıl sağlığı seviyeleri

Backrooms escape together daki bütün akıl sağlığı seviyelerini bilen bir arkadaş yazabilir mi? En uygun titrek falan gibi
  7. P

LAPTOP KLAVYEM ÇALIŞMIYOR

Selamlar. Geçenlerde hayatımda ilk defa çalışan bir laptop temizledim ve bilgisayar sorunsuz çalışıyor fakat klavyenin sabitlenmesine yarayan plastik parça çıktı takamıyorum elektrik bandıyla bir şeyler yaptım şimdi de sadece bazı tuşlar çalışıyor ne yapmam lazım çözemezsem harici klavye alıcam...
  8. P

TERMAL MACUN OLMASADA OLUR MU

Merhabalar elime bir pc geçti fan temizliği cart curt yapıcam ama 10 senelik kurumuş bir termal macun var. Elimde yeni termal macunda yok. Sizce silsemmi daha iyi olur yoksa macunu hiç ellemiyimmi
  9. P

SÜSÜM EKRAN KARTIMIN HVA AKIŞINI ENGELLERMİ

Selamlar. Tatile giderken bir yerde durup gezerken şöyle bir süs buldum. Kasanın içine uyar sıkıntı yok ama ekran kartının hava akışını engellermi? Ekran kartı = GİGABYTE AORUS RTX 3060 12GB
  10. P

RGB KONTROLÜ HANGİ ÜRÜNLE YAPILMALI

Arkadaşlar benim sıvı soğutmamın rgbleri random yanıyor bunu düzelticek falan bi ürün falan varmı? varsa yazabilir misiniz
  11. P

XBOX HESABIMA GİREMİYORUM

HESABA DOĞRU BİLGİLERLE GİRİŞ YAPIYORUM SİTEDE GİRİYO MOBİLDE GİRİYOR SADECE BURADA GİRMİYOR ÇÖZÜMÜ NEDİR
  12. P

WİNDOWS ANİDEN ÇÖKÜYOR

Selamlar. Bundan yaklaşık 4 gün önce açtığım programların çökmesiyle birlikte başladı. Sonra restart attım düzeldi. Ardından 2 gün üst üste pc açıldıktan 5dk sonra mavi ejkran verdi. Yaklaşık 2 saniye kalıp geri windowsa döndürdü. Bu şekilde halen daha arada sekmelerim, uygulamalarım ve...
  13. P

IObit Uninstaller YERİNE İNDİRİLEİLBİLECEK UYGULAMA VAR MI

Ben edgeyi silmesi için indirecektim sistemi yavaşlatır diye duydum. Edgeyi silebilceğim başka bir uygulama varmı yoksa IObit Uninstaller iyi mi??
  14. P

ANAKART ISIYI NASIL BULUR?

Merhabalar. Öylesine soruyorum şuan bir sorun yok. Anakart bir ısı sensörü sayesindemi ölçer yoksa başka birşeylemi?
  15. P

1.8k bütçe mikrofon önerisi

Selamlar. Benim mikrofonum cızırtı yaptığından değiştirdim ve bu mikrofondada sorun çıktı. İade edeceğim sizce ne alsam iyi olur?
  16. P

AMAZON MİKROFON İADE

Merhabalar. Geçen hafta Cuma günü Midex V5 diye bir mikrofon aldım. Aldığım gün 1 saat kullandıktan sonra (ki mikrofona hiç bir şey yapmamıştım tamamen doğeu kurdum) bir aşırı yüksek bassda bir cızırtı sesi duydum. Normalde pcimden ne ses gelirse gelsin kulaklıktan dışarı neredeyse hiç gitmezdi...
  17. P

NVİDİA APP TEKRAR YÜKLE SORUNU

Merhabalar. Nvidia appi indirdim ve ardından driver yükleyince tekrar yükle diyor ve yeniden yükleyince aynı hatayı veriyor. Bu neden olabilir?
  18. P

Anakart Değişiminden Sonra Bilgisayarın 3 Kez Kapanıp Açılması

Merhabalar. Geçenlerde anakart değişimi yapmam sonucu böyle bir olay yaşadım. Bilgisayarda en basit sadece biosa girsem bile cıkarken tam olarak 3 kere kendi kendine açılıyor ve fanlar durmuyor yeniden açılıyor. Bu windows kurulumunu etkilermi. Şimdiden teşekkürler
  19. P

8x4gb mi yoksa 16x2 mi

Merhabalar. Geçenlerde ramimin yanması sonucu ram almaya karar verdim. 32gb ram takıcağım anakartımda 4 slot var acaba 8x4 mü daha aağlıklı olur yoksa 16x2 mi? 8x2 yaptığımda 2900₺ ue geliyor fakat 16x2 yapınca 3200₺ ye geliyor.
  20. P

ANAKART OLARAK NE ALMALIYIM

Merhabalar. Bilgisayarımda anakart değiştireceğim. Kullandığım parçalarla 4000₺ yi geçmeyecek bir anakart almak istiyorum. ASUS PRİME B550M K tarzı anakart düşünüyorum uygun olurmu acaba. Öneriler için teşekkürler CPU = AMD RYZEN 5 5600x GPU = RTX 3060 12GB RAM = DDR4 16GB 3200MHZ Ssd = 1tb m2...
Geri