Arama sonuçları: *

• Users: ayazbyfg
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Sistem yükseltme tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar güncel olarak kullandığım rtx 3060 8 GB R5 5600x 16 GB ram 1 TB ssd sistemim var PSU olarak 750watt bronze sertifikalı frisby psu var 12 volt çıkışları gayet iyi iki seçenek arasında kaldım ilk seçenek 1-Rtx 5070 R5 7600x 16gb*2 ram 2-Rtx 3080 ti r7 7800x3d 16gb*2 ram...
  2. A

Sevdiğim kızın babası öğrendi

okuldan sınıf arkadaşım olan bir kızla birbirimizi sevip platformlardan ve okuldan konuşuyoruz ama sevgili aşamasında değiliz kıza balım yazdım babası okumuş ve çok kızmış annesi kızmamış annemi arayıp söylemiş o yandan sıkıntı yok ama babası çok fazla kızmış kıza ve angelle bidaha görüşmüceksin...
  3. A

Bluetooth bağlanmama sorunu

Gamepadim bilgisayarıma bağlanmıyor cihaz ekle diyorum eklenip bağlanıyor ama 2. defa kullanmaya çalışınca eşleştirildi yazıyor ve hiç bir şekilde bağlanmıyor gamepad telefon ve tablete sorunsuz bağlanıyor bluetooth dungle başka bilgisayarda denedim her şey yolunda format attım yine aynı telefon...
  4. A

Battle pass bitirme valorant

battle pass bitmesine 27 gün var ve 16. kademedeyim 34 kademeyi 27 günde kasabilirmiyim ve günde ne kadar oynamam lazım
  5. A

Minecraft towny dinar hilesi nasıl yapılır

Minecraft towny nasıl eşya bugu yapabilirim redstone sistemleri çalışmıyor veya hileyle dinar kasmak istiyorum geçen biri herkese 100k dinar dağıttı bunu nasıl yapabilirim eğer bunu bilen varsa papara IBAN atsın
Geri