Arama sonuçları: *

• Users: Boran. O
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

5000TL gamepad önerisi

selam. gamepad alacağım fakat ne alacağıma karar veremedim. xbox 9. nesilde drift sorunu yaşadığım için değiştiriyorum bu yüzden hall effect veya tmr stick bir gamepad arıyorum. şuan 8bitdo ultimate 2 düşünüyorum iyi midir?? @Diavelin
  2. B

Nova Pro Wireless ile video açtıktan sonra bilgisayardaki tüm sesler gidiyor

Selam. Nova Pro Wireless'ı Bluetooth ile laptopa bağlıyorum ama bir video veya film açtığımda, video veya film oynamıyorsa bilgisayardaki tüm sesler gidiyor. Bunu yaşayan var mı veya çözümünü bilen? yardımcı olabilecek varmı?
  3. B

Asus rog delta 2 alınır mı??

selam. şuan kulaklık arayışındayım ve delta 2yi aşırı beğendim kağıt üstünde gpx2 den daha iyi bir kulaklık fakat aklımda soru işaretleri var. takip ettiğim etmediğim neredeyse her valorant oyuncusu gpx2 kullanıyor bu yüzden kafam karıştı biraz. ses kasma performansı ve ses kalitesi hangisinin...
  4. B

Wireless Klavye Önerisi

Selamlar. Sorum başlıktaki gibi fakat bir sorum var. Şu an laptopumun Türkçe klavyesini kullanıyorum ama bu bütçelerde çok iyi İngilizce klavyeler var. İngilizceye geçince sorun yaşar mıyım? Deneyimli olanlar deneyimlerinizi paylaşır mısınız bu konuda? İngilizce klavye için 2K Türkçe için 3K ya...
  5. B

VGN V87 vs Gamepower Eva 7

Selamlar klavye alacağım ve kablosuz istiyorum çünkü FPS oyuncusu değilim. Bu iki klavye neredeyse aynı fiyat fakat VGN V87 için Türkçe keycaps alırsam Total'de 3400TL'ye geliyor. Bütçeden yana sıkıntım yok 1900 de veririm 3400 de benim için önemli olan uzun ömürlü olması ve performansı. VGN V87...
  6. B

Laptop için Ssd önerisi

selam ssd arıyorum hızı önemli değil çünkü ana ssd olarak kullanmayacağım 1tb yetmiyor ek 1tb veya 512gb daha lazım. bütçe çok belli değil fakat 1100 ü fazla aşmasa iyi olur. 1tb için 1700 e kadar çıkabilirim.
  7. B

3500TL Klavye önerisi

3-3,5k bandında güzel kablosuz bir klavye alabilirmiyim? şuan aklımda gamepower eva 7 var fakat hepimiz biliyoruz ki pek güzel bir marka değil düşünmemim sebebi arkadaşım 3 yıldır kullanıyor üstüne saksı düştü ve hala sağlam. amacım beni en az 2 yıl götürecek bir kablosuz klavye almak. bu...
  8. B

Minecraft için oyun arkadaşı arıyorum

Bedrock Java fark etmez ama Java olursa daha iyi olur. Yazın haftanın çoğu günü en az 2-3 saat girip eğlenebileceğim kafa dengi yaşıtım birisini arıyorum. 16 yaşındayım.
  9. B

8bitdo 2c alınır mı?

Selam. Gamepad alacağım. Şu anda 8BitDo Ultimate veya Ultimate 2C düşünüyorum. İkisi arasındaki tek fark şarj standı ise 2C alacağım. Başka önerilere açığım.
  10. B

Oyun İçin Kulaklık Önerisi

Selamlar. şuanda 500gramlık bir müzik kulaklığım var. bütçeden yana sıkıntım yok aslında ama 10k nın üstüne çıkmak istemiyorum. Beklentilerim şunlar: FPS oyunlarında, film ve dizilerde ses kalitesi iyi olsun zevk alayım. Konforlu olsun Malzeme kalitesi güzel olsun Fiyatını haketsin bu koşulları...
  11. B

Razer Hyperpolling dongle orijinalmi?

Selam. dün razer viper v3 hyperspeed sipariş ettim ve çok beğendim. gerek malzeme kalitesi gerek ağırlığı tam bana göre bir fare. ben bu fareyi 8k hz kullanmak için razer hyperpolling dongle almayı düşnüyorum. aslında çoğunlukla hikayeli oyun oynadığım için bu fareyi tercih ettim ama 8k da da...
  12. B

Kablosuz kulakiçi kulaklık önerisi

Selamlar. Amcamda jabra elite 5 var onu denedim kulağıma tam oturdu. Ama kulağıma her kulaklık oturmuyor. Bu yüzden şekli jabra elite 5 e benzeyen 1k civarı kulakiçi kulaklık istiyorum. Ses kalitesi cızırtı olmasın yeter. Mikrofon tamamen önemsiz. Kablosuz istiyorum.
  13. B

Laptop için RAM önerisi

Sa. RAM bakıyordum laptopum için. Laptopumda 2x8 DDR5 4800MHz CL40 RAM var. Bunu 2x16 yapacağım. https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-crucial-16-gb-4800-mhz-ddr5-cl40-sodimm-ct16g48c40s5-fiyati,1913612731.html Bu RAM laptop RAM'i mi? Değilse öneri var mı?
  14. B

Minecraft Bedrock oynayabileceğim emülatör önerisi

BlueStacks'te etrafa bakma işini fareyle basılı tutup yapmam gerekiyor. Ama ben Java'daki gibi sadece mouse hareketimle etrafa bakabileceğim kontrolleri daha iyi olan bir emülatör arıyorum. Sadece kontrolleri iyi olsun yeter.
  15. B

Cod hikaye sıralaması

Hayatımda ilk defa cod serisine başlamak istiyorum. sanırım cod black ops cod mw gibi farklı serileri var. bu serilerin hepsi bağlantılı mı? bağlantılıysa sıralaması nasıl? mesela ben en yeni çıkan oyunu oynasam hikayeden zevk alırmıyım?
  16. B

The Witcher 3 görevi yapamadım.

Arkadaşlar selam. ben 3 ay önce bi görevde takılmıştım. 5 saat uğraşıp bişey anlamayınca silmiştim. şimdi kütüphanemde gözüme çarptı. dedim oyniyim yine geçemedim. yardımcı olabilecek birisi varmı?
  17. B

Kablosuz oyuncu faresi önerisi

Bütçe çok önemli değil 4500 üstüne çıkmasın yeter o kadar abartmaya gerek yok zaten. Bir süredir araştırıyorum ilk başta gpx 2 alcaktım vazgeçtim birtık daha ucuz ve gpx2 le neredeyse aynı olan viper v2 pro ya karar verdim. Çinli markalardan birini almak istemiyorum çünkü güvenilir gelmiyorlar...
Geri