Arama sonuçları: *

• Users: wel165hz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. wel165hz

SAĞLAM IPS PANEL TAVSİYESİ

arkadaşlar fast ıps monitör almayı düşünüyorum bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirm kullanım amacım genel olarak %60 kısımını cs2 fps oyunları diyebilirim neredeyse tüm hikayeli oyunları oynadım yeni oyun çıkarsa ara sıra onları oynuyorum ama genel olarak kullanım amacı fps oyunları...
  2. wel165hz

(CS2) DE RTX 5080 16Gb + R9 9950x3d 2k da kaç fps verir.

arkadaşlar ekran kartını RTX 5080 tercih ettim CPU olarakta r9 9950x3d tercih ettim şuan bunlar kutusunda bir köşede bekliyor abimin tavsiyesi bana söylediği şu 400hz tn paneli milattan önce dinazorlar kullanıyormuş. bana söylediği şu marka ROG Strix OLED XG27ACDNG asusun oled monitörünü al...
  3. wel165hz

Çözüldü✓ 400HZ MONİTÖRE UYGUN CPU, GPU TAVSİYESİ

dostlar 400hz monitör aldım daha sistemi kurmadım eski sistemim 4060 ve 5 5600 bulunuyordu ama yetersiz kalıyor cs2 için. Genelde yüksek elolarda oynadığım için artık yeni bir monitöre geçme kararı aldım ve 400 hz monitör aldım, bilgisayar parçalarını almadan önce sizinde fikirlerinizi alırsam...
  4. wel165hz

VXE MAD R KABLOSUZ MOSEPADI GORMUYOR

arkadaslar bugun aldım actım denedım kablolu sekılde kaymak gıbı kablosuza gelınce mousepad harıcınde her yerde calısıyor elımde bacagımda duvarda halıda camda ve kafamda calısıyor hatta mousepadın arkasında bıle calısıyor ama mousepadın ustunde calısmıyor gıttım mousepad aldım 0 sımsıyah ulan...
  5. wel165hz

Yardım TOTAL WAR THREE KİNGDOMS İMPARATORLUK İLAN EDEMİYORUM

arkadaşlar total war three kingdom aldım 2 gün önce baya sardı 1 tane de youtube den bulduğum cengi hanın kurtları diye bir mod vardı askerleri türke benzetiyordu o var sadece ama 3 büyük şehir bende imparatorluk sarayı var 10 seviye yani aklıma gelen herşeyi yaptım ama yok birtane ara sahne...
  6. wel165hz

Mount & Blade Bannerlord 3 GELSİN

Sene oldu 2025 herşeyin yenisi geliyor artık aynı şeylerden sıkılıyorum steamda 4000+ saatim var bannerlordda artık daha kapsamlı daha güzel bir şekilde Bannerlord gelsin istiyorum.
Geri