Arama sonuçları: *

• Users: hayati555
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Hangi telefonu almalıyım [ANKET]

Bütcem 15-20 arası Pubg mobile , brawl stars , youtube , tiktok gibi şeylerle ilgilenirim gün içinde , kasmasını istemem oyun oynarken.
  2. H

Supercell hesabını satanlara dikkat ! Kart bilgilerinizi satmayın

Daha öncesinde supercell store dan alışveriş yapmışsanız ve hesabınızı satacaksanız çok dikkat etmeniz gereken bir husus vardır. Supercell storedan kart bilginiz kalkmıyor arkadaşlar, kart bilginizi kaldırdığınız düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bir kaç kere hesap satin aldim ve hepsinde kart...
  3. H

Uzun sure bilgisayar acmadiktan sonra bilgayar açılmıyor

3 ay önce açmıştım en son bi sorun yoktu Şimdi acmayi denedim , kasa çalışıyor ekrana görüntü gitmiyor tüm kabloları tak çıkar yaptım rami yak çıkar yaptım düzelmedi ekstra önerisi olan varmi
  4. H

KYK Odami değişmeli miyim

Odada 4 kişiyiz 3ü de yaklaşık 2 yıldır beraber kalıyorlar. Iyi insanlar temiz,saygılı kişiler. Kanka olmuş , heryere herseyi beraber yapan tipler. Yaş olarakda 3-4 yaş büyükler belkide ondandır ama biraz dışarıda,yalnız kalıyorum onların yanında Sizce odamı değişmeli miyim
  5. H

EPE 42 puanın seviyesi nedir?

hazırlık EPE'den 42 aldım seviyesi nedir. hangi sınıftan başlatılırım
  6. H

Üni hazırlık okurken YDT/YDS hangisine göre çalışılmalı

YDT ye göre kamplara mı gireyim YDS'ye göre kamplara mı
  7. H

CS2 1 haftada 300tl kar ettircek çıkartma

3 gün önce 12 dolardı şimdi 20 dolar haftaya 30 dolar olucak kar etmek isteyen almalı.
  8. H

Ingilizce hazirlik okurken kullanilabilecek ek kaynak önerisi

Paralı ingilizce yardimci kaynak önerisi istiyorum Pekiştirmek olur, listening olur bütçe 10.000 çıkabilir şimdiden teşekkürler..
  9. H

Whatsapp üzerinden yediğim küfür ile dava açılabilirmi

numarası var ve ben bu küçük yaşlı dolandırıcı arkadaşa dava açmak istiyorum. en azından korkutmak da olur. mümkünmü '' s*ktir git dolandirici p*ç '' demek yeterli kanıt sayılırmi?
  10. H

Diş hekimliği vs tıp için mezuna kalmak

tıp için 1 sene mezuna mı kalırdınız yoksa diş hekimliği mi yazardınız
  11. H

Skolyozum varmi bakarnisiniz

Bugün röntgen çekildim Doktor Yarın gel bakarız dedi merak ettim skolyoz gözüküyormu bakarmisiniz
  12. H

Msü saglik mulakatindan once yenmemesi gereken şeyler

Pazartesi saglik testlerine gidicem Et kesinlikle yemeyin dediler kolesterolü yükseltiyormus Sizin kesin yemeyin dediginiz şeyler varmi
  13. H

Daha oncesinde askeri mulakata girenler bakabilir mi acil

Yarin FYT ve evrak kontrol var. Telefon felan götürmeyi düşünüyorum orada telefonu ve cuzdani koyabilecegim bir yer varmidir? Emanet edeceğim kimse yok. şort la mı gideyim orada değiştirmek için yer oluyomu. Ankara kara harp komutanligi. Yer
  14. H

2 günde şınav artarmi

Haftaya çarşamba hava harp okulu mülakatına gidiceğim tek sorun şu ki şınav çekemiyorum 2 gün önce 12-13 çekiyordum dün 6-7 çekmeye bugun 2-3 te tıkanmaya başladım 2 günde 15e çıkma olasılığı varmidir . sizce napayim kolumu dinlendireyimmi bu saatten sonra
  15. H

Mutlaka izle dediginiz mini diziler?

Polisiye kategorisi dışında izle dediginiz mini diziler veya 1-2 sezonlu dizi varsa önerinizi bekliyorum
  16. H

Yarin sinav var Uyuyamiyorum

Saat 10 fa yatağa girdim bir gram uyku tutmadı ne yapmalıyım 1 saatte olsa uyusam kafidir Sınav boşa gitcek sanirsam...
  17. H

Bu gece uyumalı mıyım?

cumartesi yks sınavı var. uyku düzenim aşırı derece bozuldu 6-7 de felan yatıyorum. aklımda yarın akşam saat 12ye kadar uyumamak varki erkenden yatabileyim. sizce napiyim uyuyiimmi , dayanılırmı 1gün uykusuz kalmak.
  18. H

Abimin universitede bu kadar harcaması normalmi

yemeği kyk veriyor ulaşım olarak yakın oldugu icin yuruyerek gidiyor . geçen ay 15bine yakin harcadi . memur cocuguyuz 15 bini biz çekirdek aile harcamıyoruzdur 1ayda. normalmidir universitede bu kadar harcamasi . sizler nekadar harciyordunuz. yer istanbul
  19. H

Odama surekli bocek geliyor

Camlar kapalı ama sürekli odama uçan yeşil bi böcek geliyo şuanda da odama girdi salonda yatiyorum nereden geliyor olabilirler hiçbir şekilde cam açmıyorum bu sebepten dolayı ama sürekli odamdalar
  20. H

Muhabbet kuşuna sıcak geçince ne yapılmalı

hava 35 derece sanırsam sıcak geçmiş çok halsiz duruyor napmalıyım yıkayımmı kuşu
Geri