Arama sonuçları: *

• Users: METEasy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Elektrikli scooter olan Segway F40E alınır mı?

Merhaba ben üniversitede kullanmak için scooter arıyordum ve bir tanıdığım piyasadaki fiyatının yarısına segway F40e modelini satacağını söyledi ve cihaz sıfır sizce alınır mı?
  2. M

20000-25000 TL televizyon önerisi

50-55 inç boyutlarında ekran kalitesi iyi ve çabuk bozulmayacak bir televizyon arıyorum ve önerilerini bekliyorum.
  3. M

35k bütçede laptop önerisi

Bütçe 35k kronik problemi olmayan bir laptop arıyorum 4050 olursa memnun olurum. Ben bir model buldum acaba nasıl ve kronik Hall sensörü sorunu var mı? HP Victus | AMD Ryzen™ 7 8845HS 5 | 16 GB DDR5-5600 | 1 TB PCIe® NVMe™ M.2 SSD | NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 | 15, 6 inç FHD IPS 144 Hz | FreeDOS...
  4. M

25000 TL elektrikli scooter önerisi

Yaklaşık 110 kg olarak şarjı iyi giden hızı iyi olan uzun ömürlü bir scooter arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  5. M

Valorant yabancı sunucudan VP alıp TR'de kullanmak ban sebebi mi?

Merhaba ucuza yabancı sunucudan VP aldım ve TR'de kullanacağım, ban yer miyim?
  6. M

Renault Symbol 1.0 TCe 2020 alınır mı?

Merhaba ikinci el araba bakıyorum ve 1.0 TCe 2020 model Renault Symbol buldum araç 147.000 Km'de sizce alınır mı?
  7. M

Laptop almak istiyorum bütçe 55k 5060 düşünüyorum hangi markayı almalıyım?

Laptop alacağım benim için oyun önemli ama makine mühendisliği için de kullanacağım. HP markası hoşuma gitti özellikleri sizce nasıl? HP Victus 15-FA2017NT BV7V7EA
  8. M

Çözüldü✓ Laptop almak istiyorum ama kronik sorunu var mı bilmiyorum

Merhaba laptop almak istiyorum ama kronik bir problemi var mı emin değilim. Hall sensörü sorunu var falan dediler bu modelde de var mı? [H3 id='HP+Victus+15-FA2017NT+BV7V7EA+Core+5+210H+16+GB+1+TB+SSD+RTX5060+15.6+Full+HD+Gaming+Laptop']HP Victus 15-FA2017NT BV7V7EA Core 5 210H 16 GB 1 TB SSD...
  9. M

IPad A16 vs S10FE+ vs Xiaomi Pad 7

22K bütçeye kadar en iyi alınabilecek tablet hangisidir? Ders çalışmak oyun oynamak ve film izlemek için kullanılacak bir tablet önerir misiniz? iPad A16, Samsung S10FE+ ve Xiaomi Pad 7 arasında kaldık. Uzun süreli dayanacak olması da önemli. Yardımcı olur musunuz?
  10. M

Xiaomi Pad 7 kalem önerisi

Merhabalar Xiaomi Pad 7 tablet aldım ve kalem almak istiyorum ama stoklarda orijinal kalem kalmamış , ne zaman gelir veya alternatif bir ürün var mıdır?
  11. M

Ev boyatmak için renk önerisi

Merhabalar evimizi boyatmayı düşünüyoruz ve aklımızda bir renk var ama hangi renk olduğunun kodu lazım.Yardımcı olur musunuz?
  12. M

Honor 400 vs Honor 200

Merhabalar ben yeni telefon ve tablet alacağım ve toplam bütçem 30000 TL. Araştırdığımda iki model arasında kaldım Honor 400 ve Honor 200. Honor 200 alırsam iPad A16 , Honor 400 alırsam Honor Pad 9 alabiliyorum. Sizce hangisi daha mantıklı?
  13. M

12500 TL tablet önerisi

Merhaba Honor 400 telefon alacağım yanına da tablet almak istiyorum.Honor Pad 9 sizce nasıldır? Başka önerileriniz nedir?
  14. M

CS 2 için para çekilebilecek güvenilir site önerisi

Merhaba ben kasadan Bayonet Lore eskimiş skinini çıkardım ve para çekebileceğim bir site lazım yardımcı olur musunuz?
  15. M

Çözüldü✓ Samsung A16 çağrı esnasında silme tuşu yok

Merhabalar anneme yeni telefon aldım. Modeli Samsung A16. Bir arama yapıp bir şey kodlamam gerekirken bu menüde tuşlanan işaretleri silmek için bir ibare çıkmıyor. Ayarlara da baktım ama bulamadım. Çözümü var mıdır?
  16. M

Omix X7 alınır mı? Alınmazsa neden alınmaz?

Merhabalar 6799 TL'ye kadar inmiş durumda. Acaba alınır mı?
  17. M

Bu link güvenilir mi?

https://www.pttavm.com/tecno-spark-30-8-gb-256-gb-siyah-tecno-turkiye-garantili-p-1149826691?utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel Bu link güvenilir mi?
  18. M

Bu link güvenilir mi?

https://www.pttavm.com/xiaomi-redmi-note-12-pro-5g-stardust-purple-p-1131960416?utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel Bu link güvenilir mi?
  19. M

Anneme telefon alacağım.

Merhabalar bütçem 7k çok fark eden özellikteyse 9k çıkarım. Amacım anneme telefon almak. Realme 10 önerdiler sizce nasıl?
  20. M

Acaba bu telefon linki güvenilir mi?

https://bi-siparis.com/urun/telefon-samsung-a16-sm-a165f-ds-6-128gb-light-green/?aelia_cs_currency=TRY&srsltid=AfmBOornbNmyjOMwCijjIix0hXPpvvHCSQs4jRf7TCSF55fsuqtKRRIM9Xk Bu link güvenilir mi?
Geri