Arama sonuçları: *

1. eternal_snow

Gündelik Kullanıma Kulaklık Önerisi

Max 800 bandında bi şeyler izlerken veya otobüste metroda bi şeyler dinlerken iş görecek bir kulak üstü kulaklık modeli arıyorum kardeşim için fiyatına göre iyi olduğunu düşündüğünüz hangi modeller var
  2. eternal_snow

Sistemim için adil fiyat nedir

INTEL I5 14400F MSI PRO B760M-P ZOTAC GeForce RTX 4070 SUPER TWIN EDGE Crucial Pro 16GB DDR5-5600 UDIMM CL46 Crucial 1TB P3 Plus Serisi 3D NVMe M.2 SSD (Okuma 5000MB/ Yazma 3600MB) THERMALTAKE S200 TG 650W 80PLUS ID-COOLING SE-224-XTS ARGB ve ek olarak 2 adet de ID COOLING AF-125-K fan takılı...
  3. eternal_snow

Temudan yeni yasayla alışveriş

Bugün ya da dün temudan sipariş oluşturup siparişi kargolanan oldu mu ? Ödeme aşamasına kadar yönlendiriyo ama sonrasında iptal ediyor mu siparişleri
  4. eternal_snow

İkinci El Fiyat Önerisi

INTEL I5 14400F MSI PRO B760M-P ZOTAC GeForce RTX 4070 SUPER TWIN EDGE Crucial Pro 16GB DDR5-5600 UDIMM CL46 Crucial 1TB P3 Plus Serisi 3D NVMe M.2 SSD (Okuma 5000MB/ Yazma 3600MB) THERMALTAKE S200 TG 650W 80PLUS ID-COOLING SE-224-XTS ARGB ve ek olarak 2 adet de ID COOLING AF-125-K fan takılı...
  5. eternal_snow

Asus ProArt MD300 deneyim

Daha önce deneyimleyeniniz oldu mu çok uygun bir fiyata alacağım eksileri varsa bilmek isterim
  6. eternal_snow

Klavyeler Ve Klavye Temelli İçerikler

Türkiye bu konuda büyük bir eksik olduğunu düşünüyorum , sadece klavye özelinde bir kanal görmedim (varsa da ben bilmiyorum). Sürekli klavye değiştiren inceleyen farklı switchler ve keycapler ile test edip modlayan biri olarak bu konuda içerik üretmeyi düşünüyorum hobi amaçlı olarak. Böyle bir...
  7. eternal_snow

Epomaker klavye indirim

Çok uzun zamandır alıp modlamak istediğim bir klavyeydi sınırın 2 euro üstünde ama acaba daha önce epomakerla konuşup fatura için 2 3 euro daha düşük yazdırabilen oldu mu hiç
Geri