Arama sonuçları: *

1. Ş

Office programları ücretsiz kurulur mu?

Yeni bir bilgisayara office programlarını kurmak istiyorum bunun güvenli bir yolu var mı? Online sitelerden kod almayı düşünüyorum ama o da ne kadar güvenilir olur bilmiyorum çok da resmi bir yol gibi gelmiyor. Bu işin olması gerektiği şekli nasıl yardımcı olur musunuz?
  2. Ş

Itopyada ödeme kısmında taksit seçmediniz uyarısı

itopyada ödeme kısmında taksit seçecek yer yok ama taksit seçmediniz uyarısı geliyo ödeme adımını tamamlayamadım bir türlü ben mi yapamadım olay nedir?
  3. Ş

19k sistem topladım uğraştığıma değmiş mi?

Yakınıma ofis bilgisayarı olarak bir sistem topladım. Bileşenler: Intel i5-12400 (6000 TL) Kingston 2x8GB 5200MHz DDR5 RAM (2700 TL) 1TB MSI SSD (3200 TL) Gigabyte H610M-H V2 DDR5 Anakart (3000 TL) Kasa (4000 TL) Toplam maliyet 19.000 TL oldu. Uğraştığıma değmiş mi, yoksa hazır sistem...
  4. Ş

Gigabyte z790 d anakart

rtx 3080li ve i5 14600kfli sisteme gigabyte z790 d anakart almayı düşünüyorum şu an vatanda 7300 tlden satılıyor. alınır mı?
  5. Ş

Bilgisayarımı kapattıktan sonra tekrar açtığımda görüntü gelmedi ne yapabilirim?

Bilgisayarımı normal şekilde kapatıp birkaç saat sonra açmak istediğimde hiçbir görüntü alamadım. Monitör “No Signal” uyarısı veriyor. Sorun ne olabilir? Detaylar şu şekilde: Bilgisayar açılıyor, fanlar normal dönüyor. Ekran kartının fanları da başlangıçta çalışıyor. Monitör kablosunu...
  6. Ş

Lga 1700 Anakart önerisi

İ5 14600kf İşlemcim var Anakartım gigabyte H610M-H 5600mhz. İşlemciyi tam güçte çalıştırmama yetmiyor. Ölü soket olduğundan heralde forumda hep AM4, AM5 anakartlar öneriliyor. Ben ne alsam bilemedim güzel bir anakart öneriniz var mı?
  7. Ş

Bilgisayar için f/p ses kaynağı önerir misiniz?

Yeni sistem topladım ancak monitörümde ses çıkışı sağlayacak bir donanım yok. Kendim alıcam mecbur ama mümkün olduğunca f/p olması iyi olur çünkü sistem toplarken nerdeyse bütün paramı harcadım. Benim bu konuda bilgim çok az olduğundan kötü ses kaynağı almamak için konu açarak bir bilene sormak...
  8. Ş

WiFi bluetooth bağlantı kartı önerir misiniz?

Yeni sistem topladım ama ana kartımda WiFi ve bluetooth bağlantı özelliği yok onun için kart oluyomuş sanırım Anakarta takılıyormuş. Henüz tam adını bile bilmiyorum o yüzden f/p olarak da iyi olan önerilere ihtiyacım var. Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.
  9. Ş

Sistemime uygun kasa ve psu önerir misiniz?

sistemimde işlemci: i5 14600kf soğutucu: thermalright phantom spirit 120 se tl-c12b v2 120mm 7x6mm ısı borulu intel-amd hava soğutucu ekran kartı: rtx 3080 anakart: gigabyte H610m H V2 bulunuyor. kasa olabildiğince işimi görsün ve küçük olsun istiyorum masamda yer az olduğu için bu yüzden...
  10. Ş

I5 14600KF İşlemci İçin En İyi Soğutucu Önerileri

Daha yeni intel i5 14600kf işlemci aldım ilk sistemimi topluyorum genel olarak video düzenleme için kullanacağım için ısınma problemi yaşamamak adına hangi Soğutucuyu seçeceğim konusunda kararsız kaldım. Çok da bilgim yok açıkçası bu yüzden konu açtım. 14600kf için en ekonomik ve sorunsuz seçim...
  11. Ş

ITOPYA 8. yıl indirimindeki Ssd alınır mı?

İtopyada 8. yıla özel ssd indirime girmiş ama genel olarak fiyat takibi yapmadığım için gerçekten uygun fiyatlı mı bilmiyorum. Ürün bu: https://www.itopya.com/goodram-512gb-px500-pcie-gen3-m2-ssd-3200mb-okuma-2400mb-yazma_u27599
  12. Ş

Video Düzenleme İçin Sistem Önerisi

video editle ilgileniyorum ama nasıl bir sistem toplmama gerektiği konusunda aklım çok karışık Almayı düşündüğüm parçalar şunlar; Gigabyte GeForce RTX 4060 WINDFORCE OC 8G GV-N4060WF2OC-8GD GDDR6 128Bit DX12 DLSS 3 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı Intel Core i5-14400F 2.50GHz 10 Çekirdek 20MB L3...
Geri