Arama sonuçları: *

1. BarbaraPalvin

Bu Ürün Orijinal Midir?

Merhabalar Samsung adaptör arıyorum ve amazon da şöyle bir ürün buldum; https://amzn.eu/d/2T71X0m Gönderici Amazon fakat satıcı farklı; satıcı profiline baktığımda ise hatalı/eksik ürünler de sorumluluğu Amazon almış, kullanıcı yorumları da genel olarak olumlu ve orijinal olduğu yönünde ne...
  2. BarbaraPalvin

Dizi,Film,Ders İçin Tablet Önerisi

Merhabalar bugün kardeşim tablet istediğini söyledi biz de şuan ailecek tablet arıyoruz fakat piyasayı bilmediğimiz için herhangi bir bütçe belirleyemedik. Tablet kullanım amacı başta dizi,film izlemek olacak ek olarak da bu sene YKS sınavına girecek tabletten test çözebileceğini söylüyor. Yani...
  3. BarbaraPalvin

Öneri Dizi,Film İçin Tablet Önerisi

Merhabalar 18-19 bin TL bütçem var. Genel olarak tableti kullanma amacım dizi,film,yt videoları izlemek olacak. 2. olarak ders de çalışacağım o yüzden kalemi olması lazım. Son olarak da öyle oyun oynamıyorum oynarsam da Clash Of Clans,Clash Royale benzeri tableti çok yormayacak oyunlar. Ne...
  4. BarbaraPalvin

Öneri Gündelik Hayat İçin Kulaklık Önerisi

Merhabalar müzik dinlemek için kulaklık arıyorum şuan da elimde QCY T13 var fakat bir süredir kulak içi kullanmak hoşuma gitmiyor ve kulak üstü kablosuz kulaklık arıyorum. Aklımda Anker Q30 var alınır mı ne dersiniz? Yoksa daha iyisi var mı?
  5. BarbaraPalvin

Öneri 2000 TL Gaming Mouse Önerisi

Merhabalar yeni bir mouse alacağım. Oyun odaklı bir mouse istiyorum oynadığım oyunlarda Valorant CS tarzı rekabetçi oyunlar. Yani gecikme olacaksa kablolu olmazsa kablosuz tercih edeceğim. Elim 18-19 cm fakat şuan kullandığım mouse 13-14 cm bende bu boyutta bir şey arıyorum. (Ek olarak tutuş...
  6. BarbaraPalvin

Öneri 10.000 TL Monitör Önerisi

Merhabalar yeni monitör arıyorum bütçe 10k'yı çok aşmazsa sevinirim çünkü kulaklık ve mouse da alacağım. Monitörde 4k görüntü olsun gibi bir derdim yok zaten hikayeli oyunları nadir oynuyorum genel olarak Valorant ve CS2 amaçlı alınacak monitör. Onun dışında söyleyecek çok bir şey yok zaten...
  7. BarbaraPalvin

Öneri 16k Ekipman Önerisi

Merhabalar ekipmanlarımı yenilemeyi düşünüyorum o yüzden şimdilik Monitör, Kulaklık ve Mouse'u yenileyeceğim. Oynadığım oyunlar öncelikli olarak Valorant ve CS2. Yani gecikmenin minimum olması lazım. Kablolu kablosuz hiç fark etmez bütçe de en fazla 17k-18k civarı olur. Şimdiden teşekkürler...
  8. BarbaraPalvin

Elektrik Kesintisi Sonrası Ethernet Bağlanmıyor

Merhabalar, yaklaşık 1 ay önce oyun oynarken peşpeşe 2-3 kere elektrikler gitti. Ardından bilgisayarı açtığımda bilgisayarın internete bağlanmadını fark ettim. Modem değiştirdim,ethernet kablo değiştirdim, cmd üzerinden ip reset falan attım sorunum devam etti. Bugün de aygıt yöneticisi üzerinden...
  9. BarbaraPalvin

Öneri Kablolu/Kablosuz Müzik İçin Kulaklık Tavsiyesi

Herkese selamlar. Günümün yaklaşık 4-5 saati müzik dinlemek ile geçiyor bende şuanda aktif olarak telefonda QCY T13 ve bilgisayar da Tronsmart Sono kullanıyorum. Genellikle de kütüphane de kullandığım içinde artık QCY yetersiz Sono ise derileri döküldüğünden dolayı güzel bir görüntü vermiyor...
  10. BarbaraPalvin

30.000 TL Sistem Önerisi

Selamlar. Yarın PC siparişi vereceğim ve onun için öneri istiyorum. Şuan aklımda tek bir sistem var o da bu sistem(Sıvı soğutma ve rgb ram takınca 30k oluyor). Normalde bütçem 40.000 TL fakat ekipman,monitör alacağım için 30.000 TL yeterli olur diye düşünüyorum. Sizin öneriniz nelerdir? Ayrıca...
  11. BarbaraPalvin

Papara ATM'den Para Atma Sınırı?

Merhabalar. Yaklaşık 3 senedir Papara Black Kart kullanıyorum fakat kullanıcı sözleşmesinin sürekli yenilenmesinden dolayı bazı şeyleri bilmiyorum. Şuan güncel olarak Akbanl ATMsine gitsem toplam nakit olarak ne kadar atabilirim? Telefon alacağım 50.000 TL atmayı düşünüyorum. (Kredi kartım yok.)
  12. BarbaraPalvin

Yardım RX 6800 VS RTX 3070'li Sistemden Hangisi?

Yeni sistem alacağım. Şuan için aklımda 2 sistem var. Birinde İ5 13400F, RTX 3070. Diğer sistemde ise Ryzen 7 5800X ile RX 6800 var. 2 sistem içinde sıvı soğutma tercih edilecek. Hangisi alınmalı? Merak edenler için de sistem linklerini aşağıya bırakıyorum. Ayrıca yeni sistem önerilerini de...
  13. BarbaraPalvin

30.000 TL Masaüstü Bilgisayar Tavsiyesi

Merhabalar toplam 30.000 TL'ye sistem almayı düşünüyorum. Ekran kartı olarak NVDİA düşünüyorum. (Monitör ve ekipman dahil değil)
  14. BarbaraPalvin

Yardım i5-13400F mı almalıyım yoksa i5-13600K mı?

Öncelikle iyi geceler. Bu sistemi almayı düşünüyorum ve işlemci olarak i5-13400F ile i5-13600K arasında kaldım. Yani 2000 TL fazla verip 13600K mı almalıyım yoksa 13400F yeterli mi olur bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Kasa için bütçem 25000. 1685657115 Güncel oyunlarda 30-40 FPS fark...
  15. BarbaraPalvin

Yardım Yeni Sistem İçin Ekipmanlarım Nasıl?

Merhabalar yeni bir sistem alacağım. Ve yanına ekipman bakıyorum. Ben kendi kafamdan bu ürünleri seçtim daha iyi seçilebilir mi? İyi midir? Başka öneriniz var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim. Monitör Klavye Kulaklık Mouse
  16. BarbaraPalvin

25K Hazır Sistem Önerisi

Sadece oyun amaçlı, ekipmansız (monitörsüz) kasa alacağım. Tercihim NVDİA ekran kartıdır. 1685648175 Yok mu yardım edebilecek biri?
  17. BarbaraPalvin

25.000 TL Sistem Önerisi

Sadece oyun oynama amaçlı, ekipmansız, monitörsüz 25.000 TL'ye sistem arıyorum. Öneriniz var mıdır?
  18. BarbaraPalvin

Öneri 500-1000 TL Aralığında Numpadsiz Klavye Önerisi

Aklımda herhangi bir model falan yok. Önerileriniz nelerdir. Ayrıca önceliğim blue swtichdir fakat red switch de kullanırım.
  19. BarbaraPalvin

Yardım Valorant Hesabımın Değeri Nedir?

Selamlar bir süredir oyunlardan uzaklaştım o yüzden valorant hesabımı satmak istiyorum. İçindeki sakinleri yazayım; Zamanın Ötesi Sheriff Yağmacı Vandal Asil Vandal Yitik Vandal Gia'nın İntikamı Vandal Oni Vandal Yağmacı Phantom Özel Harekat Phantom Vct 2022 Phantom Yitik Hançer Vct Lock İn...
  20. BarbaraPalvin

Öneri Arkadaşım İle Oynamak İçin Oyun Önerisi

Herkese merhabalar indirim gelmişken 2 kişi oynanabilen oyun almayı düşünüyoruz öneriniz var mıdır? (The Forest, A Way Out,7 Days To Die hariç.)
Geri