Arama sonuçları: *

• Users: Veloctyz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

NVIDIA yeni driver problemli mi?

577’den 580.77’ye geçmiştim ama garip, bir sürü hata ile karşılaştım. En büyüğü ise The Finals oyununda normal kullanırken bir anda %98 kullanım %60’a düşüp FPS yarıya inmesiydi. Bu yüzden tekrar 577’ye geçtim. Şu an yeni 588.97 geldi, bu driver nasıldır? Yine bozuk mu, yoksa düzeldi mi?
  2. V

Royal Kludge M3 sorular

Selamlar, aklıma takılan iki soru var: Fare bildiğiniz üzere 8K Hz, ama ben şu an 1000 Hz'de kullanıyorum. PC çok iyi olmadığı için 8K çekmek istemiyorum. Sizce 1000 Hz ile 2K Hz arasındaki fark hissedilir mi? Aradaki kullanım süresi farkına değer mi (180 Hz)? Fare 1000 Hz kullanımdayken...
  3. V

500tl masue pad öenrisi

Selamlar bütçem 500tl daha fazla artma gibi durumu yok qck bu fiyatta minii var ve çok küçük o yüzden onu çok düşünmüyor aklımda bu masuepad var önerileriniz nedir Glorious yada Klasse sizce hangisini tercih etmeliyim veya başak önerireliniz var mı
  4. V

2K mouse öneri claw tutuş

Selamlar, elim ortalama 16 cm, küçük claw tutuş kullanıyorum. Bütçem maksimum 2400 TL. Aklımda Wraith VXE R1 Pro modeli var. Bu bütçede en iyisi nedir?
  5. V

The Finals'te GPU kullanımı %97'den %60'a düşüyor

Selamlar, The Finals oynuyordum. Yaklaşık 1 hafta önce kadar sıkıntısız 180 FPS alıyordum. Sonra hem oyuna hem de NVIDIA uygulamasına güncellemeler geldi, hepsini yaptım. Şu an ekran kartı sürümüm 580.88. Oyundaki problem şu: Ekran kartı %98 kullanımda, 80 derece civarında çalışıyor, bu normal...
  6. V

1500tl mouse pad önerisi ve bütçe dağılımı

Genel olarak Valorant ve CS2 tarzı FPS oyunlar oynuyorum. Şu an setup'ımda en zayıf halkalar mouse ve mouse pad; bu ikisini değiştirmem gerekiyor. Maksimum bütçem 4500 TL, fakat bu bütçeyi nasıl dağıtmam gerektiği konusunda kararsızım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Aklımda şu an Scyrox v8...
  7. V

İşlemci limitleme ile fps değişimi

Selamlar PC elime ilk geldiğinde Ryzen 9 7845HX sınırlandırmadan teest edince 90derce çıkıyor ve 500FPS alıyorsdum şimdi 45W limitledim FPS 600 çıktı nasıl oldu bilmiyorum sıcaklıkda 80 derecelere düştü sizce bu ayar nasıl yapılamlı 45W sınır yeter mi daha düşürsem dah iyi olur mu yoksa eski...
  8. V

Gamegaraj slayer r9t klavye problemi

Selamlar gamegaraj slayer r9t 5050 laptop almisdim geldiğinde bazı tuslarda örneğin Ctrl tuşuna böyle sağ alta doğru kayiyormus gibi sol üst boş ama sağ alta doğru gidiyor gibi sanırım elinde olan var mı bu laptopdan Resim atamiyom ya large size felan diyor
  9. V

En iyi ücretsiz antivirüs

Selamlar yeni Windows 11 Pro kurdum öncelikle şu an 360 Total Security kuallnaıyorum ama emin değilim flash taraması vb özelliklerle antivirüs arıyorum. Aklımda Kaspersky vardı ancak free bölümünü bulamadım standart vardı 280TL herhalşde ücretsiz yok sizce hangi antivirüs en iyisi ücretsiz...
  10. V

Win 10 ürün anahtarı win 11 olur mu?

Hocam selamlar yakın zamanda şu laptopu aldım gelmesini bekliyorum şuanki laptopda win 10 single language home sürümü var ve ürün anahtarıyla beraber yeni laptop gelinece 1:win 11 pro mu 11 home mu aklımda pro var zaten homedeki herşeyi sahip üstüne özlelikleri var neden olmasın 2:şuanki...
  11. V

GameGaraj Slayer R9T 5050 laptop alınır mı?

Bütçem maksimum 53K civarında. Bu bütçede aklımda 2 seçenek var: 1. gamegaraj, 2. msi aralarında ciddi fiyat farkı var ama o çok önemli değil. Güç olarak 4060, 5050'den biraz daha iyi ama GameGaraj'da işlemci değişiyor. Sadece oyun oynayacağım, ekranı kaliteli olsun, bir 5 sene götürsün. Hangisi...
  12. V

50 bin TL Gaming laptop önerisi

Selam, normalde masaüstü alacaktım ancak üniversiteye geçince sıkıntı olmaması açısından laptopa karar verdim. Bütçem ortalama 50k, maksimum 52-53 olabilir. Bu bütçede bana Gaming için laptop önerebilir misiniz? Şu an aklımda HP ya da, aradaki farka değecekse, msi var. Bu ikisinden birini...
  13. V

XPG lander 500 650W kasa alınrı mı

Selamlar BU kasayı almayaı planlıyoelamlar rum sizce kasanın hava akışı nasıldır? PSU güvenilir mi bu DeepCool'un dandık kasalarında olan V12 V5 her neyse işte o tarz sıkıntılı şeylerden var mı sistem: 5060 Ti 7500F. Not: Hazır sistem olarak alacapım için başak seçenek yok o yüzden başak kasa...
  14. V

Palit 5060ti mı yoksa inno3d 5060ti mı

Selamalr yakın zmanda bir hazır sistem alacaım iki seçenek avr bir PALİT inno3d sizcec hangisini tercih etmeliyim palit 3 fanl ıama gainward ile akraba olamsı bile beni korkutuyor inno3d hakkında hiçbir bilgim yok ama 2 fanlı ? hangisi almalıyım sizce NOT:hazır sistem oldugu için lütfen gelip...
  15. V

ANTEC NX290 kasa mı daha iyidir yoksa MSI MAG FORGE M100A D60 mı

Selamlar yakın zamanda bir hazır sistem alacağım hazır sistemde kendinde Deepcool bu kasası var ama v12 v5 her neyse o gibi konulardan çk kötü olundugu söylenmiş bende upgurade etmeye karar verdim elde 2 seçenek var 1:MSI MAG FORGE M100A D60 2:Antec nx290 Yanlış değilsem ikisininde psu aynı...
  16. V

40 bin tl hazır sistem önerisi

Selamlar. 4 veya 5 güne bir kasa alcağaım. Bütçem 40k civarında. Öncelikle bu bütcede 9060XT 5060 Ti gerisinde 7800XT de teknoloji olarak çok geride FSR3 o yüzden AMD ekran kartlarına pek sıcak bakmıyorum. NVIDIA Reflex falan da var o yüzden bu bütçede küçük bir araştırma sonucu bu hazır sistemi...
  17. V

Hazır sistemde ssd özelleştirme

Selamalr yakın zamanda bir kasa alacagım ve piyasada çok en iyi bunu buldum KASA ve bütceme göre özelletşirdim aksa 35.500 bğtcem 39.600 felan buna göre özelleştirince n çok ssd kafam karışdı dram felan muhabetlerini hiç bilimyorum sizcxe ssd biraz düşürüp başka şeylere yönel meliyim yoksa...
  18. V

Monitör önerisi 5800 tl

Gigabyte G24F-2----fazeon X24F200----MSI MAG 256F---MSI G244F e2----MSI 23.8" G244pf e2 Bu monitörler arasıdna kaldım sizce hangisi almalıyım MSI MAG 256F bütçemin üstünde onu en son seçenek olarak söylerseniz sevinirim benim aklımda MSI G244pf E2 var çünkü hem Rapid IPS hem de 180Hz ve en...
  19. V

GIGABYTE G24F-2 23.8" alınır mı

bütçem orrtalama 5500 civarı max 6000 bu bütçede GIGABYTE G24F-2 23.8" düşünyorum alınır mı öneri avr mı
  20. V

4500tl bütçe mönitör önerisi ACİL

4500tl bütçem var bana mönitrö önerebilir misiniz bütçeye uygun saglı kullanışlı mönitörler aklımda msi g2412f veya ASUS TUF Gaming VG249Q3R sizce ney yappmalıyım
Geri