Arama sonuçları: *

1. M

2500 TL'ye 500 gb ssd önerisi

hali hazırda 500gb ssdim var ama yetmiyor yanına bir 500 daha alıcam gönül isterdi 1tb ama çok pahalı 2500tl civarında m2 ssd önerir misiniz?
  2. M

Thermalrigth assassin sprit 120 v2 plus ses sorunu

biostan ayarlarını yaptım hem pwm voltage hemde auto modda denedim pc ilk acılına fan devri normal oldugu için ses yok oyuna giriyorum 1500rpme cıkıyor dogal olarak ses gelıyor ancak oyundan cıktıkdan 30 dakika sonra bile fan en yuksek devırde calısıyor buda cok sınır bozucu işlemci sıcaklıgına...
  3. M

Thermalrigth assassin sprit 120 v2 plus ses sorunu

yeni işlemci fanı aldım bu ses geliyor galiba kasanın egzoz fanından böyle bi ses ilkez duydum birde fan ram deyiyor bir şey olurmu
  4. M

İşlemci darboğazı varmı?

rx7600 ekran kartım var işlemci 5 5600g beamng ve god of warda ekran kartı kullanmı yüzde 80 90 onun üstüne çıkmıyor cpu çekirdekleri kullanım oranına baktığımda bazı çekirdekler yüzde 30 bazılar yüzde 70 80 çıkıyor ve ınıyor zaten işlemci olarak 7 5700x geçmeyi düşünüyordum ama merak ettim...
  5. M

1000 TL bütçe ile hangi fanı almalıyım

7 5700x işlemci için 1000tllik bütçem var 1200-1300 kadarda çıkabilirim kutunun içinden termal macun çıkıp çıkmaması önemli değil zaten var
  6. M

550 watt psu yetermi

şuan 5 5600g rx580 ve psu olarak 550watt corsair cx550f rgb 80 plus bronze var ekran kartını rx7600 işlemciyide 7 5700x olarak yükselteceğim sizce yeterli olurmu bu psu
  7. M

Hangi direksiyon setini tercih etmeliyim?

ilk kez direksiyon setim olacak eğer alırsam ets2 yoğunluklu oynayacağım beamng belki forza ve asestto corsa ilk aklıma gelen direksiyon seti g29 ancak biraz eskidiğini düşünüyorum 10 yıl önce çıkan bir direksyion seti daha yeni çıkan [H3...
  8. M

Çözüldü✓ Bilgisayarın ekranı 1-2 saniyeliğine gidiyor

bilgisayarda herhangi bir şey yaparken ekranım 1-2saniye boyunca siyah ekranda kalıyor ancak arka plandaki her şeyin sesi normal bir şekilde devam ediyor sadece ekran yok haftada 2 yada 3 kere oluyordur ayrıca önceden 165 hz destekliyen displayport kablosu kullanıyordum o bozulunca 144hz...
  9. M

Ets2 kararma sorunu

son günlerde ets2 onlineda arabanın içinde ve dışında pikselleri belli olan kararmalar oluyor arada düzeliyor tekrar oluyor ve msi afterburner açtığımda ise bilgisayar ile ilgili değerler sanki ışık yanıp sönüyor gibi oluyor sürekli şekilde bu sorunları bir tek ets2 ve online modun da alıyorum
  10. M

Beamng drive Fatal Lua Error

0.35 sürümüne güncelledikten sonra başıma geldi.ai trafiğini açmak için trafik oluştura basıyorum saat işareti geliyor öyle kalıyor ayrıca arabayı da sürebiliyorum bilen varsa yardım edebilir mi
  11. M

1500 Tl civarı modem önerisi

Şu anki modem iyi çekmiyor kaliteli birşeyler önerebilir misiniz?
  12. M

Rtx 3080 mi Rx 7700Xt mi

Arkadaşlar yeni sistem toplamak istiyorum sizce hazır sistem rx7700xt mi yoksa kendim tek tek sıfır toplayıp sadece ekran kartını ikinci el olarak rtx3080 almak mı
  13. M

Pc işlemci pin değişimi

arkadaşlar işlemcinin pinleri eğrildi bilgisayarcıya götürdüm adam pinlerin çoğunu düzeltebileceğini birkaçını düzeltirken kıralacğını bu seveple yeni pin takacağını söyledi şimdi farkettim kasayı açarken işlemci fanındaki rgb bir kere yanıp sönüyor ondan sonra sorunsuz çalışıyor sebebi ne olablir
  14. M

Bluestacks mavi ekran

bluestacks indirirken bianda mavi ekran aldım buda minidump dosyası https://drive.google.com/file/d/17BwCcHP06JFPbsQmjIDk1QE0YcRKOYBV/view?usp=drive_link
  15. M

Çözüldü✓ İşlemci ve Ekran Kartı Termal Macun Değişimi

Arkadaşlar işlemcimin ve ekran kartımın macununu değiştirmek istiyorum ekran kartının bir kaç kere değiştirdiğimden alıştım ancak işlemciyi hiç değiştirdim elimde bu fandan var https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-gametech-freezer-hd2-0-fiyati,2044018203.html fanı ben takmadım fanı...
  16. M

Windows medya oynatıcı

windows medya oynatıcı için arka planda kendi belirlediğim tuşla durdurma oynatma sonraki şarkıya geçme geri gelme gibi özellikler sağlayan bir eklenti varmı
  17. M

Çözüldü✓ M2 ssd çok sıcak çalışıyor

daha 1 haftalık James Donkey 512gb ssdim var boşta 40-50 derecelerde yükte 65-73 arası kasanın ön tarafında 2 fan var eğer üç fan yaparsam kayda değer bir sıcaklık farkı yaratır mı kasanın diğer fanlarıyla uyumlu olsun diye bu fanı almayı düşünüyorum...
  18. M

Çözüldü✓ 3200 TL'ye ssd önerisi

şuanki ssdimde problem var yeni ssd alacığım 3200tl bandında bana okuma yazma hızı yüksek sğutuculu ssd lazım ben şunu almayı düşünüyorum https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-xpg-gammix-s70-blade-1-tb-agammixs70b-1t-cs-pci-express-4-0-fiyati,83158213.html yada...
  19. M

Çözüldü✓ Mavi ekrandan sonra biosa atıyor depolama kaynaklı sorun olabilir mi?

son 1-2 aydır mavi ekranın gitmesi için demediğim şey kalmadı dün yine mavi ekran yiyip bioasa atınca Q-flash kısmına girdim. girdikten sonra herhangi bir disk bulunamadığını söylüyor. acaba ssd mi bozuldu yardım ederseniz sevinirim
Geri