Arama sonuçları: *

1. oldschoolcayyas

Öneri PC EKİPMANI NASIL ARAŞTIRLIR? NASIL ALINIR? ALMADAN ÖNCE İNCELEMELİSİN

Arkadaşlar kulaklık almadan önce ya da herhangi bir pc ekipmanı almadan önce kesinlikle incelemeniz gereken bir video yaptım. İncelemenizi öneririm. Forumda birçok kullanıcı var, siz herhangi bir PC parçasına yönelik öneri istediğinizde kimileri kendi hoşuna giden markaları öneriyor. Kimileri...
  2. oldschoolcayyas

CS2 İçin Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar kendim aktif olarak Razer Blackshark V2X 3.5 mm jacklı olan versiyonu kullanıyorum. Kulaklık normalde müzik dinlemek ya da günlük pc kullanımı için çok güzel. Malzeme kalitesi gayet iyi. Lakin CS2 ve Valorant gibi oyunlarda sesi boğuk geliyor. İnternette yaptığım uzun araştırmalar...
  3. oldschoolcayyas

Sistem Yükseltme Önerisi

Arkadaşımda bir sistem var, sistem bilgilerini aşağıya bırakacağım. Cs2 oynamak için bıçağını 6-7 Bin TL'ye satıp sistemi yükseltmek istiyor. Benim düşüncem ekran kartı şimdilik yeterli önce işlemciyi yükseltmesi lazım fakat daha iyi bilenler vardır diye konu açmak istedim. Şuan 100-200 fps...
  4. oldschoolcayyas

SİSTEMİM 2.ELDE NE KADAR EDER?

Arkadaşlar ben öğretmenim, bekar olduğum için sabit gelirim var. 3-5 bin lira çok mühim değil. Am5 bir sisteme geçmek istiyorum. Kendi sistemimi satsam ne kadara gider? Sistem 5 Haziran 2023'de alındı. Henüz iki yıl bile olmadı.
Geri