Arama sonuçları: *

• Users: WERT5
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. WERT5

Amd Ryzen 9 3900x termal macun önerisi

Merhaba Arkadaşlar bu i 2 tane işlemciye termal macun istiyorum 1.Amd Ryzen 9 3900x 2.Amd ryzen 5 2600x
  2. WERT5

Bana İncehesap pc toplar mısınız?

Merhaba Arkadaşlar İncehesap tan pc toplamak istiyorum asus tuf gaming gt501 istiyorum ekran kartı asus tuf gaming gtx istiyorum işlemci amd ryzen istiyorum bana o söylediğim parçalarla ana pc toplar mısınız? ram rgb li olsun yardım ederseniz sevinirim :) 1590005057 monitör dahil olsun
  3. WERT5

GoPro Hero 8 Kamera Ayak önerisi

Merhaba Arkadaşlar gopro hero 8 kamera alıyom bana kameranın ayağını önerir misiniz? :) yardım ederseniz sevinirim
  4. WERT5

Webcam FPS Etkiler Mi?

Merhaba Arkadaşlar youyuber olmak için webcam alıyom fps etkisi var mı? artırır mı azaltır mı? yardım ederseniz sevinirim :)
  5. WERT5

Brawl Stars Elmas Hilesi Yalan Mı Gerçek Mi?

Merhaba Arkadaşlar elmas hilesi sitesinden elmas hilesi yapıyom acaba yalan mı gerçek mi çalışır mı çalışmaz mı? suppercell hesabım banlanır mı? yardım ederseniz sevinirim :)
  6. WERT5

Kulaklıkta mikrofon varken bir mikrofon alırsak ne olur?

merhaba arkadaşlar asus tuf gaming h7 7.1 yellow alıyom pc ye bir tane mikrofon takarsak ne olur?
  7. WERT5

Bu Sisteme İşlemci Tavsiyesi

Merhaba Arkadaşlar bu sisteme fanlı işlemci önerir misiniz? Pc Linki:https://www.incehesap.com/pc-toplama-sihirbazi/?gaming=0&p=43620,2_44279,2_44748,1_41003,1_41424,2_45312,2_42708,1_42101,1_45384,1_45389,1
  8. WERT5

Google Play Dolandırıcı Mı?

Merhaba Arkadaşlar google play den bir şey satın alıyom beni dolandırılar mı?
  9. WERT5

Brawl Stars İçin Ucuz Sistem toplama

Merhaba Arkadaşlar brawl stars için pc toplamak istiyorum ucuz bana brawl stars için ucuz sistem toplar mısınız?
  10. WERT5

Xbox One s 2 kişilik minecraft nasıl oynanır?

Merhaba Arkadaşlar Xbox one s var 1 kişi ile minecraft oynuyorum 1 kol daha var bu 2 kol ile minecraft nasıl oynanır? Konsolun Fotoğrafı:
  11. WERT5

Pc Toplama

Merhaba Arkadaşlar Bir PC Toplamak İstiyorum Kasa Asus Tuf Gaming gt501 istiyorum işlemcide amd ryzen ya da intel olsun ekran kartı ya nvidia ya da amd olsun monitör istiyorum incehesap ya da itopya vb. pc toplama olsun
  12. WERT5

Hack Bilgisayar Toplama

Merhaba Arkadaşlar hack bilgisayar toplamak istiyorum tabi sizi hakclemiyecem bir kişiye hack şakası yapacam bana hack bilgisayar toplar mısınız? yardım ederseniz sevinirim
  13. WERT5

Antivirüs FPS Etkiler mi?

Merhaba Arkadaşlar Oyun pc topluyom eset 10 yıllık 1yıl lisans alıyom acaba fps etkiler mi arttırır mı? azaltır mı?
  14. WERT5

Yayın Pc Toplama

Merhaba Arkadaşlar YouTube Kanalım Var Ve CANLI YAYIN YAPMAK İSTİYORUM BANA PC TOPLAR MISINIZ?
  15. WERT5

Yüksek Hız Modem Önerisi

Herkese Merhaba Yüksek Hızda hepsiburada wps li yüksek hızlı antenli modem istiyorum bana önerir misiniz?
  16. WERT5

Bu Sisteme Monitör Önerisi

Merhaba Arkadaşlar bu sisteme monitör önerir misiniz? yardım ederseniz sevinirim Sistem: Amd Ryzen 5 2600x asus tuf gaming gtx 1660 oc asus tuf gaming gt501 kasa fsp hyper k 700w adata 480 gb ssd adata xpg 8gb 3000mhz ram asus tuf gaming b450 pro gaming anakart
  17. WERT5

Asus Tuf Gaming PC Toplama

Merhaba Arkadaşlar oyun pc toplamak istiyorum monitör dahil bana pc toplar mısınız itopya incehesap sinerji gibi ekran kartı asus tuf gaming gtx 1660 olmasını istiyorum işlemci amd ryzen 5 2600x istiyorum 3000 mhz rgb xpg ram istiyorum adata 480 gb ssd istiyorum anakart asus tuf gaming b450 pro...
Geri