Arama sonuçları: *

• Users: re00
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. re00

İphone 15 kamera yanindaki arka camin kirilmasi

İphone 15 ik ilk aldigim gunden arka cami kirildigi icin degistirmek zorunda kaldim . Tamir ettigim yerin apple sertifikasi ve orjinallik garantisi oldugundan guvenerek arka cami yaptirdim . Tamirin uzerinden 1 bucuk ay gecti gecmedi , kameramin yanindaki arka camda farkli yerlerden kiriklar...
  2. re00

Turkcell yeni gelenlere özel indirimler yapıyor mu?

Turk telekomdan turkcelle gectim faturasiz kullandigim icin sadece uc aylik bir indirim saglayarak 20 gb lik paketi 225 tl ye sundular. 3 ay sonunda 20 gb lik pakete 780 tl vermek istemiyorum başka indirimli paket de yok faturaliya gecmeyi dusundum fiyatlar daha da ucuk ne yapacagimi sasirdim...
  3. re00

İPhone 15 arka cam kırılması

Dün aldığım iPhone 15 yere düşüp kırıldı. Arka camı değişmese kılıfla beraber sıkıntı olur mu yine de? Ankara içi uygun fiyatlı tamir nerelerde yapılıyor? Orjinal drhil yan sanayi taktırsam sıkıntı olur mu ?
  4. re00

Iphone almak icin en guvenilir yer neresi?

iPhone 15 almayi dusunuyorum. Normalde Amazon'dan alacaktim fakat Amazon kendi satmiyor cihazi o yuzden pek guvenemedim. Nereden alirsam sıkıntı yasamam?
  5. re00

1800 e redmi buds 5 alinir mi?

Chatgpt ye 1500 tl civarinda en iyi ozellikli kulakligi sordum o da redmi buds 5 i onerdi. Fakat guvenilir sitelerde en ucuzu 1800 lira 2024 un araliginda fiyati 800 tl mis. Sizce alinmali mi yoksa baska hangi kulakligi alabilirim ? https://www.epey.com/kulaklik/xiaomi-redmi-buds-5.html
  6. re00

1500-2000 civari kulak ici bluetooth kulaklik onerisi

Birkac hafta once galaxy buds fe aldim ve kulagimi cok agritti. Gulerken vesaire kulagimi sıkıştıryordu. Yari acik ,hafif ve anc ozelligi bulunan bluetooth kulaklik lazim kisaca.
  7. re00

Samsung Galaxy Buds FE alinir mi?

Suan indirimde 1799 lira telefondan muzik dinlemek icin kulak ici kulaklik ariyodum. Indirimde oldugunh gordum . Alinir mi sizce? Bu fiyata baska oneriniz varsa da atabilir misiniz?
  8. re00

Pc fisten cekilerek kapatilmasi

Her ne kadar uyarsam da bazen aile üyeleri pc yi kapali zannedip fisten cekebikiyorlar. 5-6 kere yasandi bu durum. Daha windows kurmadim bilgisayara cok bisey de yuklemedim zaten. Cok zarari olur mu genel olarak?
  9. re00

bilgisayarim fisten cekilmesine ramen uyku modundaymis gibi davranması

Ne kadar uyarsam da ailem monitor uyku modundayken bilgisayar kapali zannedip fisi cekebiliyorlar. Ne zaman boyle bisey olsa ve bilgisayari yeniden acsam sanki pc uyku modundaymis gibi acikta biraktigim tum siteleri kapanmamis vaziyette buluyorum. Fisten cekilmesine ragmen boyle bisey olmasi...
  10. re00

Armoury Crate guncellemesini yapayim mi?

Bazi konularda armoury cratenin büyük sorun cikarabikdigini ama yeni guncellemeyle bu sorunlarin az bucuk giderildigini okudum. Bu konular eski tarihli oldugu icin pek emin olamadim . Guncellestirme yapayim mi?
  11. re00

Guvenli ve ucuz windows 11 almam alzim

Hem guvenilir biryerden hem de ucuza windows 11 almam lazim nerden alacagim konusunda yardimci olur musunuz. Sitelerde windows 11 yaninda da bir ozelligi yaziyor ne ise yaradiklarini tam anlamadim
  12. re00

Valorant oynamak icin neden win11 kurmak zorundayim?

bilgisayarimda halihazirda win11 kurulu fakat valorant hata veriyor o yuzden uefi ayarini degistirmem lazim. Ama bh ayar degistirildiginde bilgisayar windows 11 i siliyormus. Baska bir caresi yok mu bunun bir de onla ugrasmak istemiyorum.
  13. re00

Kasayi ve monitörü nasil kapatmam getekiyor?

Monitor kapandiginda kasanin otomatik olarak fanlari calistirmayi durduruyor ama bir yerden yine isik geliyor. Bu beni rahatsiz ettigi icin hem monitoru kapatiyorum sonra kasayi kapatiyorum ve fislerini cekiyorum. Fis cekmek zararli diyen gordum. Tam olarak nasil kapatmam lazim?
  14. re00

Kasa sesi normal mi?

Yeni aldigim kasadan ses geliyor. Fakat cizirti vs degil sadece hava ufleme sesi geliyor normal mi? Biraz fazla sesli gibi geldi bana
  15. re00

Akim korumali priz önerisi

Bir ihtimal evde elektrik kesilirse sistemin çöp olmamasi icin akim korumali priz almayi fusunuyorum onerisi olan varsa yazabilir mi? Arti olarak seyi soracağım, ben kasayi ve monitoru kapattiktan sonra fisi cekiyorum bu bilgisayara zarar verir mi?
  16. re00

Çözüldü✓ Kasamda dp girisi yok napacagim?

Yeni aldigim kasada dp girisi yok monitore baglayamiyorum???
  17. re00

Çözüldü✓ Kasama sogutucuyu baglamaya calisiyorum ama vida boyutu cok kucuk.

Kasama sogutucumu takmaya calisiyorum fakat vidalar deliklere gore cok kucuk. Video izledim birsuru ve herkes benim kullandigim vidayi kullanmis. Sonra inceledim insanlarin o delikelrin etrafinda deligi kucultmek icin metal kisimlar bulunuyor fakat bende o kisimlar yok. Napmam lazim?
  18. re00

Soğutucu ayri olarak geldi ?

Gaminggenden kasa aldim sadece anakarti montajlayacagimi dusunurlen soğutucu da ayri geldi napicagimi bilmiyorum.
  19. re00

Çözüldü✓ 180 hz 1k monitor ve kasayi baglamak icin hdmi kablosu lazim

Gaminggenden monitor aldim fakat icinden hdmi kablosu cikmadi. Yardimci da olmadilar saolsunlar ☺️. 180 hz 1 k monitorum icin hdmi kablosu lazim uzunlugu asiri onemli degil sadece kasayla monitoru baglicam.
  20. re00

Uygun fiuatli wifi alicisi onerisi

Cok pahali olmadan ve interneti iyi ceken f/p ufunu bi wifi alicisi lazim. Onerisi olan varsa yazabilir mi?
Geri