Arama sonuçları: *

• Users: Denot
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Yardım 1k-2k aralığında mouse

1k-2k aralığında bir mouse almak istiyorum cs tarzı oyunlarda üzmesini istemem bunun dışında kasım indirimlerini beklemelimiyim bilmiyorum elimde şu an g300s var uzun yıllardır kullanıyorum artık baya bi eskidi mouse kablosuz olması tercihimdir önerilerinizi bekliyorum
  2. D

1 1,5k arası fp mouse

genellikle cs2 oynayacağım bi mouse almak istiyorum mouseler hakkında bilgim çok az var bütçem 1 1.5 arası önerilerinizi bekliyorum trendyoldan olursa ve mousepad dahil olursa daha iyi olur ama olmazsada sıkıntı yok
  3. D

50k civarı bütce üniversite ve oyun için laptop önerisi

50k civarı bir bütçeye saibim artış yada azalışlar olabilir buna yakın fiyatlarda beni en az sene götürebilecek yazılım ve oyun amacıyla kullanılacak bir laptop almak istiyorum önerilerinize açığım
  4. D

Laptoplar indirime girermi

üniversite için laptop almayı düşünüyorum 40-50K arası bütçem var böyle biraz beklesem indirime giren laptop olurmu olursa ne zaman ve ne kadar fiyat düşerek indirime girebilir bi bilgisi olan varmı almışken daha iyisini almak isterim
  5. D

Bu laptop alınır mı?

Üniversite için bir laptop alacağım oyun da oynarım böyle bir model buldum 3000 tl kupon ile birlikte 36999 a düşüyor taksit imkanı da var sizce bunu almalımıyım Başka önerileriniz olacaksa bütçe buna yakın az esneyebilir...
  6. D

Acil fp laptop önerisi

üniversite ve arada oyun oynamak için laptop alıcam beni en az 4 sene kullanabilmem gerek uygun fiyatlı olmalı en fazla 50k ye kadar çıkabilirim ama bunu dedim diye sadece 50K bandında önermeyin daha düşük fiyatlarda olabilir ve taksit seçeneği iyi olmalı bazı markalara baktım hp ye kronik loq a...
  7. D

Yazılım ve oyun için laptop

bu sene üniversiteye gideceğimden bir tane laptop alacağım şöyle taksit seçeneği uygun olan beni 4 sene götürebilecek kronik bir problemi olmayan model önerilerinizi alabilirim kendi araştırmalarım sonucunda bulduğum bir model var benzer yada daha ucuz fiyata daha mantıklı önerileriniz varsa...
  8. D

Yardım Üniversite ve oyun için laptop önerisi

Beni yazılım mühendisliği bölümünde 4 yıl götürebilecek ve biraz da oyun oynayabileceğim bir laptop arıyorum bütce taksit seçeneği iyi olursa 40-45 lere kadar çıkabilir taksit olmassada 25 civarı olur beni 4 sene götürebilmesi en önemli husus önerilerinizi bekliyorum
  9. D

Yardım Ders ve oyun için laptop

Bu sene üniversiteye yazılım mühendisliği bölümüne başlayacağım il dışına çıkacağım için bir laptop almayı düşünüyorum bütçem o kadar yüksek değil şöyle uygun fiyatlı ve beni 3-4 yıl felan götürebilecek bir şey arıyorum oyun olarak cs fifa ve elden ring gibi şeyler oynarım güzel önerilerinizi...
  10. D

15K civarı samsung telefon

kendime ve anneme telefon almak istiyorum samsung düşünüyorum bütçe herbiri için 15K civarı biraz yukarı yada aşşağı fiyatlar farketmez ikimizde genel olarak günlük kullanım için alacağız ben biraz oyun oynayabilirim (clash royale,pubg gibi) hangi modelleri önerirsiniz
  11. D

Topladığım pc iyi ve uyumlumudur

elimde rx580 ekran kartı var eski pc den kalan o hariç parçaları değiştireceğim kendim birşeyler topladım uyumlu ve iyi mi? diye bakıp daha iyi alternatifler varsa öneri yapabilirmisiniz anakart ...
  12. D

10-15K bütçe monitör + sistem

kardeşim için bir bilgisayar alma düşüncemiz var şöyle 10-15k ya monitör + kasa düşünüyoruz sıfır ikinci el çok farketmez biraz bilgim var ama yeteri kadar değil yardımcı olabilecek varmı
Geri