Arama sonuçları: *

1. EfdalForWin

Furmark işlemci fps i etkilermi

furmark testlerinde fpsler aynı ayarda aynı kartlarda fpsler değişebiliyor işlemci bu fpsi arttırıyormu?
  2. EfdalForWin

Rtx 3070ti 600w psu yetermi

merhaba ekran kartını 3070ti a yükselticem bütçem yok 600w psu yetermi performansı çok etkilermi
  3. EfdalForWin

Çözüldü✓ Güç Kaynağı Yeterli olurmu

merhaba sistemim r 5 5600, ddr4 2x8 ram b450 anakart,m2 ssd var güç kaynağım 500w 3060 a yükseltmeyi düşünüyorum yetermi?
  4. EfdalForWin

Ekran kartı işlemciyi beslermi

ekran kartım 1070ti işlemci r5 5600 aldım bir süre bu kartla devam etmeyi düşünüyorum darboğaz yaşarmıyım?
  5. EfdalForWin

2.el ekran kartı fanda cızırtı normalmi

2.el ekran kartı alıyorum fanında fafi cızırtı varsoğuk lehim olabilirmi
  6. EfdalForWin

Yardım 2.el Ekran Kartı furmark testi

2.el GTX 1070 ti alıcağım kişiyle anlaştım furmark değerlerini attı fpsin amdden ndivaiya geçince biraz düştüğünü söyledi anlayan birisi iyi mi söyliyebilirmi? miningdde kullanılmışmıdır?
  7. EfdalForWin

Çözüldü✓ 2.el ekran kartı furmark testleri yardım

2.el GTX 1070 ti alıcağım kişiyle anlaştım furmark değerlerini attı fpsin amdden ndivaiya geçince biraz düştüğünü söyledi değerlerden anlayan varsa yardım edebilirmi kart miningde kullanılmışmıdır?
  8. EfdalForWin

Anakart ne almalıyım?

Merhaba 2.el sistem topluyorum ve işlemci olarak: ryzen 5 3600x ekran kartı olarak:gtx 1070 kararlarını verdim ve anlaştım bana anakart ve ram önerisi yaparmısınız
Geri