Arama sonuçları: *

• Users: joessarra
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

İş ve Kücük render edit işleri için Laptop önerisi?

Dostlar bir laptop arıyorum; Bataryası 4-6 saat gitmeli, ekranı FHD olursa ne mutlu. işlemcisi U veya P işlemci olabilir Ram en az 16 olsun istiyorum windows çok harcıyor cünkü (not: linux'a da alışkınım o da olabilir) Küçük çaplı yazılım ve resim/video edit işlerim için kullanacagım sosyal...
  2. J

Bu fiyata bu masaüstü uygun değil mi?

Dostlar selam, Intel Ultra 5 245kf Palit 5060Tİ 16GB 32GB DD5 Ram (twimnos) 1TB SSD (hilevel yada samsung) kule tipi sogutma ARGB ayarlanabilir kasa (4 yada 7 fan emin degilim) ** bir önceki nesil kasasını kullanıyorum, yüksek ihtimal aynı markalardır diye düşünüyorum fiyatı = 58.235₺...
  3. J

42bin tl fiyata bu sistem alınır mı ? (RTX5060Tİ & 7500F & 32GB DDR5 RAM)

Dostlar selam, ofisten bir arkadaşım macmini'ye geçmek istediği için bilgisayarını satıyor. EKRAN KARTI: GAINWARD RTX 5060Tİ 16 GB GDDR7 GAMİNG EKRAN KARTI ANAKART: MSI A620 MİCRO ATX AM4 ANAKART İŞLEMCİ: AMD RYZEN 5 7500F İŞLEMCİ İŞLEMCİ SOĞUTUCU: AMD STOK SOĞUTUCU RAM: 32 GB NEO FORZA...
  4. J

BAE veya ORTA DOĞU'da EXPAT OLMAK

Selam dostlar, 7 yıllık yazılım mühendisiyim, Ankara'da yasıyorum, 30 yaşındayım. iyi sayılabilecek bir işim var Ama evlendiğimden beri son 3 yıldır, her ay 1 tl bile cebime kalmıyor, sürekli borc ödüyorum, yılda 1 hafta tatile gidebilirsek çok şükür diyoruz. 30 yaşımda sakallarımdan beyazlar...
  5. J

RTX 5060 TI 16GB VE i5 14400F SİSTEM 41BİN TL

Arkadaşlar nedense bana bu sistem cok uygun geldi. fikirlerinizi paylasır mısınız? https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-14400f-rtx-5060-ti-h610m-k-ddr5-500gb-ssd-16gb-ram.html
  6. J

Hackintosh kurulum rehberi

Selamlar, Lenovo yoga bilgisayarım var. i7 10. nesil işlemcili 16 ram. buna hackintosh kurmak istiyorum. önerebileceginiz bir rehber var mı ? 3-4 tane buldum kurdum ama sürekli hata verdi. cok daha saglam bir kaynak var ise takip etmek isterim
  7. J

M1 MACBOOK PRO & M2 MACBOOK AIR

selam dostlar, Mobil geliştirme amaçlı acil bir macbook düşünüyorumda. ikinci el alacagım. 2 secenek arasında kaldım 1- 2020 model, M1 işlemcili 16GB RAM Macbook Pro 256GB -> 21.500₺ 2- 2022 model, M2 işlemcili 16GB Ram Macbook Air 256GB -> 23.500₺ Sizce mobil emulator ile app geliştirmek...
  8. J

Öneri 600-700 bin arası otomatik araç lazım

Dostlar selamlar, 600-700 bin TL bütçemiz var Kız kardeşim için OTOMATİK ve HB bir araç arıyoruz Düşüncemiz HB olması 3 kapı veya 5 kapı fark etmez. Yakıt konusunda sorunumuz yok günlük 10-12 km Max yapıyor. Kriterler: - Şanzımanı ve motoru cok sorunlu olmayan (1.2 PureTech motolar veya...
  9. J

Ev için hem ısıtıcı hem soğutucu arıyorum - yada sadece sogutucu

selamlar, evim yazın çok sıcak kışın özellikle 1-2 odası cok soguk. portatif hem ısıtıcı hem sogutucu arıyorum. eğer sadece güzel sogutucu biliyorsanız sessiz ve enerji tasarruflu vantilatör vb. onlara da acıgım. dyson vb pahalanmış bayagı. 6-10 bin arasındaki güzel kaliteli ürünler varsa...
  10. J

Oyunadıkça kazan P2E oyun

Merhabalar, arkadaşlar bir oyun yapıyoruz temmuz ayında yayına almış olacagız. oynadıkca Mediamarkt trendyol hepsiburada n11 steam-indirim-kodu vs vs bir çok online hediyeyi kazanabileceginiz bir platform olması düsüncesindeyiz. version 2 olarak kripto token kazandıran yapıya dökeceğiz oyunu...
  11. J

3 ay ertelemeli kredi çekip taksit öncesi kapatmak mümkün mü

merhaba, 3 ay ertelemeli krediyi çektikten sonra, ilk taksiti geldiğinde krediyi direkt kapatmak mümkün mü? eğer mümkün ise 3 aylık faizi ile mi yoksa direkt kapama tutarı ile mi kapatabiliyorum acaba? bilen arkadaslar yardımcı olursa cok mutlu olurum teşekkürler
  12. J

1.5 maaş içerdeyim sizce nasıl düze çıkabilirim

selamlar, arkadaşlar normalde maaşı kadar harcayan bir insanım hatta son dönemde 4-5 bin tl de aylık arttırmaya bile başlamıştım harcamalarımdan kısarak. ama geçen ay beklenmedik bir masrafım oldu ve bundan ötürü şu an yaklaşık 1.5 maaş içerideyim. ve maalesef bunun aylık faizi de oldukca...
  13. J

Yardım Huawei GT4 Whatsapp bildirimleri gelmiyor

Huawei Watch GT4 kullanıyorum. Iphone 12 telefonum var. her şeyin bildirimi geliyor ama Whatsapp bir türlü gelmiyor. Huawei saat uygulama ayarlarından whatsapp bildirimi de açık. ama bir türlü gelmiyor. Bir ayarı var mıdır bilen varsa yardımcı olabilir mi ? Ayrıca saat konusunda da çok...
  14. J

Yardım Ryzen 5 3600XT vs i5 11400F? Hangisi daha iyi? Sistem topluyoruzda Yardım pls

Merhabalar, Bir yakınımıza bilgisayar alacağızda, ikinci el topluyoruz. I. sistem : i5 11400F işlemci Asus H510m-k anakart II. sistem : Ryzen 5 3600XT Msi B350M Mortar Arctic FİYAT FARKI 500₺ -> intel sistem daha pahalı Sizce hangisi daha mantıklı? Araştırdıklarım: L3 ön bellek...
  15. J

Sistemim ne kadar eder? Fiyat yardım pls

Merhabalar, aşağıdaki gibi bir sistemim var. White şık kasadır, performansı ve soğutması gayet iyidir. Sizce ne kadar eder? Niyetim MacMini M4 almak. Şehir: ANKARA MSI TWIN FROZR RTX 2070Super | i5 11400F | 32GB DDR4 XPG White | ASUS H510m | Zoko Chiko White | 240mm Powerboost White | 512GB...
  16. J

Bilgisayar kasası ile İpad pro 3 (m1) takas mantıklı mı ?

Selamlar, imzada yer alan bilgisayar kasamı, İpad pro 3 m1 işlemci ile tks yapmak sizce mantıklı mı ? 256GB hafıza, garanti bitmiş, çiziksiz temiz ipad pro 3 ikisi de işime yarar kazanc olarak bakıyorum?
  17. J

MacBook Pro M2 Yazılım Uyumluluğu ve Crack Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Macbook Pro 13" M2 16GB RAM li bilgisayar alacagım. 2. el temiz buldum bi tane. Bazı programları kaldırır mı? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Netcad Agisoft metashape Virtual Surveyor Global Mapper GPS Format Bu programları aktif kullanabilecegim bir...
  18. J

Yardım Web Sayfasında "Reklamlar Nasıl Yerleştirilmeli"

arkadaşlar selam, Web sayfasında Reklamları Nasıl Yerleştirmeliyiz ? Kullanıcıyı sıkmadan boğmadan reklam vermek istiyorum ama bu işten bir de gelir elde etme düşüncem var şimdilik bundan dolayı reklamlar konusunda çok kararsız kaldım. Daha yeniyim ve seo çalısması da yapmaya calısıyorum...
  19. J

Magic Mouse 2 Sağ-Sol Hareket Sorunu

Arkadaslar selamlar Magic Mouse 2 kullanıyorum. günlük kullanıma devam ederken sağa sola hareket etmemeye basladı mouse. Başta günde 1-2 kez oluyordu, ufak sallayınca düzeliyordu ama şimdi komple sağ-sol fonksiyonu gitti. sadece yukarı ve asagı hareket ediyor. Diğer tüm fonksiyonlar...
  20. J

2025 yılında RTX 2070 Süper iş görür mü ?

Selamlar, MSI TWIN FROZR RTX 2070 SUPER ekran kartım var. temiz karttır. ne kadar süre daha iş görür acaba?
Geri