Arama sonuçları: *

• Users: eseko
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. eseko

Yardım Kışlık Lastik Alınmalı mı ?

Dostlar merhaba, malum kışa giriyoruz arabamda ortalama bi yazlık lastik takılı geçen kışı o yazlık lastikle tamamladım. Fakat araç değeri 1.5-2 M olduğu için riske atmak istemiyorum bi tane kışlık lastik almak istiyorum. Ama kışlık lastikler inanılmaz pahalı kışın öyle her gün gezen yada araba...
  2. eseko

Öneri Arctis Nova Pro Kaç lira eder ?

Dostlar yaklaşık 1 yıldır kullandığım arctis nova pro + gamedac kablolu kulaklığım var sıfır kondisyonunda üzerinde çizik yıpranma dahi yok. Kutusu garantisi faturası var hemen hemen 1-1.5 yıl garantisi vardır. Kablosuz kulaklığa geçmek istediğim için satmayı düşünüyorum. Ne kadara gider ?
  3. eseko

Klavyem Çalışmıyor !

Merhaba yaklaşık 1 yıldır sorunsuz steelseries apex 9 tkl klavye kullanıyorum bilgisayarıma temiz kurulum yaptım. Her bilgisayar açıldığında klavyeyi sök tak yapmadan çalıştıramıyorum. Işıkları yanıyor fakat tuşları çalışmıyor. Steelseries uygulamasını silip tekrar yükledim aygıt yöneticisinden...
  4. eseko

Çözüldü✓ 1000-2000 TL Kablosuz kulaklık Önerisi

Merhaba dostlar 1000-2000 tl arası telefonda kullanılacak kablosuz kulaklık arıyorum. Önerilerinizi nedenleriyle yazarsanız çok sevinirim. 1740319649 R50i nc veya buds fe düşünüyorum önerileriniz nedir
  5. eseko

Yardım 700 TL AJAZZ AJ159 PRO

Ajazz aj159 pro vergi dahil 700 tl ye iyi midir ? Mouse ihtiyacım yok denilebilir aldıktan sonra ortalama ne kadara satabilirim duruma göre almayacağım.
  6. eseko

Yardım Fotoğraftaki ürünü arıyorum

Dostlar aradığım parça otomatik kayar kapının switchinin bastığı bir metal internette satılıyor ama biraz pahalı geldi bunun yaygın bir ismi var mıdır ve nerelerde bulabilirim ?
Geri