Arama sonuçları: *

1. K

Çanak Okey Plus Facebook girişi yapılınca atıyor

Dayımın telefonda çanak okey Plus var, oyuna girince sürekli atıyordu, bir süre sonra Facebook ile giriş yapıldığı için attığını fark ettim. Otomatik olarak Facebook'a bağlandığı için giriş ekranında oyundan atıyormuş. (oyuna giriyor, ekran saydam-beyaz gibi bir renk olup "yükleniyor" yazısı...
  2. K

VirusTotal sonucu güvenilir mi?

Resmi sitesinden lucky p... İndirdim. VirusTotal ile tarattığımda bu sonuç ile karşılaştım, reklamları atladıktan sonra indirdiğime eminim. Reklam engelleyici kullanıyorum ve Kaspersky zaten kötü amaçlı siteleri engelliyor. Reddit'de bunun uygulamanın biçimi yüzünden bu şekilde olduğu yazıyordu...
  3. K

Wi-Fi sinyal gücü diğer telefonlara göre düşük

İki telefon da aynı noktada ve aynı ağa bağlı olmalarına rağmen birinin Wi-Fi sinyal gücü diğerinden daha kötü. General Mobile GM 22 Pro (G702) telefonda Wi-Fi sinyali 4 göz(full) çekerken aynı noktada Mipo M59 telefonda 1-2 göz veya hiç çekmiyor. İkisinin de Wi-Fi kanalları "Wi-Fi 5 (802.11...
  4. K

10-18 bin TL Telefon Önerisi

Bütçem 18.000 TL (zorlarsam 19.000 TL'ye çıkabilir belki). Telefonum gidici olduğu için yeni telefon bakıyorum. Cihazım "Samsung Galaxy A" serisinden 4-5 yıldır kullanmama kıyasla hâla "sallandım ama yıkılmadım" havasında. Telefonlardan pek bişey anlamam genel olarak yorumlarına bakarak karar...
Geri