Arama sonuçları: *

• Users: Ertoo91
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Çok Acil Ram Voltajı nerde

16gb ddr4 3200 mhz cl16 ram 'ım var. Görseldeki Voltaj değeri kaç acil cevap verirseniz sevinirim ram alacam bende tek modül var
  2. E

Kasa aydınlatma yardim edin

Gaming kasamda tek yanan kırmızı rgb yok. Iki seçeneğim var biri gök kuşağı rengi sırayla yanıyor diğeri iki renk sırayla yanıyor. Ama ben kasamın tek kırmızı renkle aydınlanmasını istiyorum. Buda seçeneklerde yok ne yapmalıyım.
  3. E

Win 10 dan win 11 e geçmek

Benim bilgisayarda win 10 var ve etkinleştir yazısı var. Win 11 e nasıl geçerim. Geçtiğimde verilerim kaybolurmu yoksa dururumu
  4. E

Epic games yukleme hatasi

Arkadaşlar epic games yüklerken böyle hata veriyor ne yapmaliyim
  5. E

Epic Games yukleme sorunu

Arkadaşlar epic gamesden oyun indirmek istiyorum. Epic Games i indir diyor. İndiriyorum ama inerken hata veriyor. Nasıl çözerim bunu
  6. E

Öneri 13k ya toplayabileceğim serler

Bütçem 13k trendyoldan alışveriş yapmak istiyorum. Bu bütçeye klavye mouse mouse pad almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
  7. E

Yardım Fps düşük yardim edin

Ryzen 5 5600 + Rx 6700xt yeni sistem oyunlarda düşük fps alıyorum. Hangi ayarları yapmam lazım? Birde epic games i inmiyor hata veriyor.
  8. E

Acil yardim edermisiniz arkadaşalar

Bilgisayar için ücretsiz güzel oyunlar yüklemek istiyorum steam dan başka oyun indirme sitesi bilmiyorum. Steam dada apex legends indiriyorum çok yavaş iniyor neden acaba saatler oldu bitmedi
  9. E

Emülatör icin ne önerirsiniz

Arkadaşlar pubg 'di falandı pc de oynayabilmek için hangi emilatörü yüklemeliyim
  10. E

Acil Bu 2. El alınır mı?

Bu laptop alınır mı? 2. El 6 ay garantisi devam ediyormuş
  11. E

Acil şu fiyat farkina bakarmısınız

Böyle bir şey gördüm değer mi almaya
  12. E

Laptop önerir misiniz? arkadaslar

26500 tlm var 500 işletim için harcıycam geri kalan 26k ya alınabilecek güzel oyun oynanabilecek laptop önerir misiniz?
  13. E

23k yâda 26k sistem önerir misiniz?

23k ya 2. El toplanmis sahibinden sadece kasa yâda 26.500 e monitör dahil ful sistem önerir misiniz?
  14. E

26500tl hersey dahil

İşlemci Ryzen 5 5600, Ekran kartı Rx6700xt, Ram16gb ,Ssd500gb, 4 fanlı uyumlu kasa, 27 inç 160hz 0.5 ms monitör, yani klavye maus hariç set 26500 tl iyi mi? değer mi?
  15. E

Yardım Arkadaslar fotografa bakabilirmisiniz?

Bunlardan hangisi daha uzun ömürlüdür sistem bakımından
  16. E

Arkadaslar fotografta bilgiler var

Arkadaslar bu bilgisayardan hangisi daha uzun ömürlüdür?
  17. E

14 16bin arası monitör dahil

14 16bin civarı monitör dahil sistem arıyorum. Satan varmı?
  18. E

Bu fotografa bakip bilgi verebilirmisiniz?

Almaya değer mi?
  19. E

Wep tasarim için minimum değerler

lenovo i7 6. Nesil 2. El laptop wep tasarım için sorun olurmu? Lenovo i7 6. Nesil 16gb ram 12gb ekran kartlı gtx 500 gb asd
  20. E

Web tasarım sertifika

Wep tasarım çıraklık sertifikam var. Bu konuda uzmanlasmak istiyorum. Minimum sistem gereksinimler nelerdir?
Geri