Arama sonuçları: *

• Users: Emir__8
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Emir__8

Çözüldü✓ Monitörü nereye göndermeliyim

Selamlar tuf VG27AQ3A siyah ekranda gözüken 30 dan fazla ölü piksel sorunu ile haftaya servise göndereceğim sizce direk asusa mı göndereyim yoksa gaming gen tr ye mi (monitör 10 aylık değişim kabul ederlermi)
  2. Emir__8

Çözüldü✓ Monitörde birsürü ölü piksel

Tuf VG27AQ3A var yeni farkettim siyah ekranda monitörde birsürü ölü piksel var beyaz renkli çok yakına girince belli oluyor ve yıldız kuşağı gibi görünüyor dokununca daha fazla oluyor sonra düzeliyor bir kısmı iade edemeyeceğim çok yüksek ihtimal ama bu durumu başka yaşayan varmı
  3. Emir__8

Ekran kartı neden sarkar

Dual 7800xt var dikkatli bakınca farkettim çok ufak bi sarkma var vidalama falan her şey düzgün yarın da tutacak alıcam ama bu sarkma neden oluyor tam olarak pcie slotunun yamulmasından falanmı
  4. Emir__8

Android Bootloader açılmıyor

Konu hakkında bilgisi olanlar yazarsa sevinirim redmi note 13 4g nin bootloaderını açmak için mi community den izin alamıyorum saat 7 de tekrar deneyin diyor deneyince ertesi güne erteliyor nasıl açılacak bu
  5. Emir__8

Yardım Kasa fan ayarı önerisi

Bilgisayarın fanlarının açılırken fullenip sonrasında normal hale dönmesini nasıl sağlayabilirim
  6. Emir__8

Yardım Valorant mmr nasıl düzeltilir

Demir 3 üm karşıya gold bile geliyo bazen arkadaşım başladı ranked a adam bronz 2 şuan aimim de kötü değil bu mmr nasıl düzeltilir ona full demir geliyo maçta
  7. Emir__8

Yardım Valorant demir elodan çıkılmıyor

Selamlar şu *** demir elosundan bir türlü çıkamıyorum tam bronza geçicektim 17 rr lazımdı şuan demir 2 ye düşmeme 1 maç var takım sürekli troll+ afk hem tr de hem Frankfurt da aynı karşı taraf direk alıyor takım yüzünden bizi her el 30 vuruyorum geçen arkadaşım hesabını verdi silver 2 silver 3...
  8. Emir__8

Gözlük camı odak sorunu

Selamlar göz numarası artmış 2 50 idi iki göz de şuan biri 3.50 diğeri 3.25 adam dedi iyisinden al camı diye işte diyo göz numarasını arttırmıyor bu falan palavra gibi geldi abi takıyorum bu gözlüğü camın yan taraflarına bakınca bulanık ortası net ama öyle bir net ki teleskop gibi gözlük vermiş...
  9. Emir__8

Hiçbirşey güzel gelmiyor

Selamlar uzun bi zamandır hiçbir şeyden keyif almıyorum canım sıkılınca kendi başıma gezerim dışarda kafeye falan giderim ama onlarda artık güzel gelmiyor aile ortamı berbat babam garip bi adam annemle de konuşmuyorum fazla biraz uzaklaşayım diye oyun oynuyodum fiyatlar çok artınca onuda...
  10. Emir__8

Yardım VALORANT durduk yere çöküyor

Valorantta daha bugün başladı bende bu sorun tamgaz da sorun yok ama rekabetçi ve derecesizde karakter seçtikten bi süre sonra oyundan atıyo ban yiyorum oyundan çıktın ajan seçmedin diye driverlar falan her şey güncel napmam lazım sizce
  11. Emir__8

Çözüldü✓ Ekran kartını sökemiyorum

Ml gibi işlemci fanını terst takmışım ekran kartını söküp öyle düzelticem pim açılmıyor fanı çıkarayım direk diyorum teller çok gergin pimi nasıl zarar vermeden açarım
  12. Emir__8

Türkiye de internet yerlerde

Tek yapacakları şey internet sağlamak onu da beceremiyor Türksat sağolsun 100megabit İnternet kullanıyorum zaten düzgün çalışmıyor üstüne bide az önce valorant maçının ortasında internet komple gitti neymiş bakım varmış (2 gün önce yine aynısını yaptılar) ve bu sözde bakım yüzünden benim...
  13. Emir__8

Görev yöneticisindeki gpu işlemi nedir

bu görev yöneticisini açınca çöyle bişey var nedir bu
  14. Emir__8

Hangi linux u önerirsiniz

Bilgisayara 2. İşletim sistemi olarak linux kurucam en sade kullanması kolay olan linux hangisidir sizce
  15. Emir__8

Yardım Dual 7800xt bu değerler normal mi

Forza 5 ultra ayarlarda oynarken gpu 65 hotspot 83 derece gpu normal gibi geldi de hotspotu bilmiyorm bazen 89 oluyor
  16. Emir__8

Çözüldü✓ Am5 işlemci yanlara macun dökülür ise nolur

Macun muhtemelen yanlara aktı biraz sorun olurmu ve nasıl temizlerim
  17. Emir__8

Yardım Türksat çok fazla ping var

Dostlar Türksat kullanıyorum 100mbs normalde ping (yabancı serverlarda) 40 50 arası oluyordu tr serverlarında 20 15 arası bazen oluyor bu durum ama bir gün boyunca internet 120 ping aşşağısını görmüyor ne yaparsam düzelmiyor saatlerce en son modemi parçalayacağım ne yapmam lazım bu Pingi...
  18. Emir__8

7800XT ekran yırtılması

Dostlar durum aynen bu her oyunda olmuyor bazı oyunlarda oluyor ekran kartımı yoksa monitör kaynaklımı bu sorun (driverlar güncel ddu ile kaldırdım olmadı)
  19. Emir__8

Galerinizdeki en saçma fotoğraf nedir

Galerinizdeki bakarken bile ben neye bakıyorum dediğiniz fotoğrafları atın
  20. Emir__8

Yardım Asus a21 plus power led bazen yanmıyor

Asus a21 plus kasam var olay şöyle kasanın üzerindeki power led ilk aldığımda harika çalışıyordu şuan pcyi açınca yanıyor ve sönüyor eskiden sürekli açık tı uyku moduna girince olması gerektiği gibi yanıp sönüyor ama PC açık iken olmuyor bunu nasıl çözerim biostan falan mı ayarlamam lazım her...
Geri