Arama sonuçları: *

• Users: toouu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. toouu

2500 3000 TL arası Mikrofonu ve sesi iyi kulaklık ?

Selamlar herkese, iyi forumlar. Beyler ilk defa düzgün bir kulaklık alacağım, bütçem 2500 - 3000 TL civarında. Mikrofonu sadece oyun içi konuşma için değil, aynı zamanda YouTube videoları seslendirmek için de kullanacağım; o yüzden mikrofonu üzmesin istiyorum. Forumda biraz dolandım, herkes...
  2. toouu

Valorant güncelleme sonrası piksel oluyor

herkese merhaba valorantı güncelledikten sonra ekrandaki kazandınız haritada felan ekran bozuluyor ama oyunda ekranda felan bi sorun yok yazılarda oluyor bu sorun veharitada mouse hareket ettirince oluyor bu normal duz yürürken saga giderken sola giderken olmuyor napmama lazım cozumu var mı ...
  3. toouu

Türk telekom beni soyuyor !

Arkadaşlar merhaba, Türk Telekom’da 35 Mbps internet kullanıyorum. 24 aylık taahhüdüm boyunca 369 TL ödüyordum. Geçen ay taahhüdüm bitmiş ve hiçbir bilgilendirme yapılmadan fiyat 500 TL’ye çıkmış. Akrabalarıma sordum, hem mobil hem internet paketleri benden çok daha hızlı ve uygun fiyatlı...
  4. toouu

Rezalet bir internet 2Mbps cekiyor

selam öncelşkle internetimiz eskiden normal klasik olan internetlerdendi. (35Mbps internet fiber) 3 hafta 4 hafta oldu fiber cekildi modemi geldi değiştiler ilk iki hafta hersey güzeldi 35 Mbps gercekten alıyordum. 30 altını görmedim o 2 hafta hemde pc kablosuz adaptorle 5g internette gayet...
  5. toouu

Valorant 8k Olarak Çalışıyor

selam monitorum 2560x1440 ama valorant 8k 7000 bişey ve 4000 bişeyde calısıyor cözünürlük 2k yaptım fakat ekran kısmında hala 8k duruyor ve tıkladıgımda sadece 8k oldugunu görüyorum. acil yardımcı olurmusunuz ? fps yarı yarıya düşmüş durumda
  6. toouu

Çözüldü✓ Hepsiburada iade nedeni gözükmüyor ?

hepsiburadadan monitör aldım satıcı sıfır ölü piksel demişti 1 tane net ölü piksel gördüm değişim için yollayın dediler bende hepsiburada müsteri hizmetlerini aradım mobilden yapacaktım ama böyle daha iyi olur dedim bide bizi arayın yapalım dediler bende o nedenle aradım anlattım bana dedi...
  7. toouu

Çözüldü✓ ÖLÜ PİKSEL ÇIKTI MONİTÖRDE GERİ YOLLADIM

20 haziran günü monitörüm elime ulaştı ve ilk geldiğinde internete baglanamadıgım için flash ile kontrol ettim ölü pikseli cok dikkat etmedim aksama dogru internet adaptoru geldi taktım felan win 11 kurdum sonra alt kısım beyaz oldugu icin ses açma kapama yerinin üzerinde bir nokta pikselin...
  8. toouu

Aldığım monitörde ölü piksel çıktı 2 tane

aldığım monitörde 0 ölü piksel garantisi vardı 20 sinde aldım 1 pikseli farketmiştim firmaya sordum bana oxid gibi bir yeri arayın dediler bende daha kurcalamadım sıimdi 1 piksel daha farkettim iade etmelimiyim hepsiburadadan aldım 14 günü duruyor hala ? acil destek yedek mçnitor yok suanda...
  9. toouu

Çözüldü✓ 1 STOK DAHA LÜTFEN LÜTFEN 😩

30k bütçem vardı. Böyle sistemleri takip ediyordum o gün dışarı çıktım ve bildirim gelmedi. Sistemi kaçırdım bütçem tam yetiyordu... monitör alırdım şimdi 1 stok ekleseniz olmaz mı lütfen 30k bütçemi en iyi o şekilde kullanabilirdim ek stok eklenir diye bekledim eklenmedi 1.30 saat sonra gordum...
  10. toouu

Itopya IT-Radeon Sisteme 1 Stok Daha Lütfen

30k bütçem vardı. Böyle sistemleri takip ediyordum o gün dışarı çıktım ve bildirim gelmedi. Sistemi kaçırdım bütçem tam yetiyordu... monitör alırdım şimdi 1 stok ekleseniz olmaz mı lütfen 30k bütçemi en iyi o şekilde kullanabilirdim ek stok eklenir diye bekledim eklenmedi 1.30 saat sonra gordum...
Geri