Arama sonuçları: *

1. ozdemir yusuf

Ram lerimin hepsini kulanamiyorum

2x8 16 gb ram'lerim var ama pc hepsini kulanmiyor Bellek sekmesinde Bellek 16 gb yazmasına rağmen Kulanilabilir bellek 7.90 gb gösteriyor Cözüm yolu nedir teşekürler.
  2. ozdemir yusuf

Beyler sistemimden yeterli fps alamıyorum

sapphire rx 570 8 gb [fdurmakta 45 fps alıyorum] r 5 2600 işlemci gigayte b450 m h xpg gammix 2x8 ramlerim var ama cs2 de 60 fps aliyorum
  3. ozdemir yusuf

Oyun için işlemci alicam hangisini almaliyim

Amd ryzen 5 2600 ile r 5 3600 arasinda kaldim . 2600 bin lira seviyelrindeiken 3600 1.500 ,2000 tl seviyelrinde giriş segmenti pc topliycam kasam var .Psu 500 w ,1 tb hdd var . Hangisini seçmeliyim.
  4. ozdemir yusuf

Ekrana görüntü gelmiyor

Gigabyte ht3.0 DDR 3 ultra durabel anakart Sapphire dual-x (eski ),sapphire nitro + rx 570 8 gb (yeni). Amd fx fd 8350 işlemci Corsair vengeance pro series 8 gb(2×4 gb) 1600mhz Thermaltake litepower 500 w psu Seagate 1 tb hdd Beyler ekran kartini denedim başka anakart'ta çalişiyor .Başka ram...
  5. ozdemir yusuf

Ekran karti deiştiricem

Ekran kartim arzaliydi deiştiricem . Anakartim gigabayte ddr3 Acaba sapphire nitro rx 570 ekran kartimla uyum gösterirmi
  6. ozdemir yusuf

Pc çalişiyor ama ekran vermiyor

Pc çaliştiği halde ekran 'a görüntü gelmiyor . Ana karta hdm ve ya vga girişi yok . Ekran kartimin bozuk olduğunu nasil anlarim . Ram' lerden böyle bir sorun olurmu teşekürler.
  7. ozdemir yusuf

Ekran gelmiyor neden acaba ekran kartiysa deiştire bilirim ama deilse anak

Bilgisayaraim'a elektirik geliyor ama ekran gelmiyor ekran kartina elektirk geliyor remleri takip çikardim fayda etmedi . Tamirciye gösterdi babam adam ekran karti dedi . Bana yardimci olursaniz sevinirim . Sepphir dual x ekran karti 2 gigabat İşlemci de...
Geri