Arama sonuçları: *

• Users: RacnaS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Vatan oem sistemler app %15 web %15 indirim sizce bu özelliştrme ile alınır mı

Ne diyorsunuz almayı düşünüyorum değiş dediğiniz bir şey var mı
  2. R

Hazır kasa almak mı yoksa kasayı yükseltmek mi

Elimde ddr4 bir sistem var ryzen 5 3600 rtx 3070 8 gb 16 gb ram olarak kasa olarak da 650w corsair powerlı bir kasam var sizce direk hazır kasa mı alayım yoksa anakart işlemci ram ekran kartı mı alayım istediğim şeyler ryzen 5 7500f rtx 5060 ti 16gb/5070 12gb fikir verirseniz çok sevinirim...
  3. R

Vatan pc oem sistem acil cevap

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-7500f-rtx-5060-ti-16gb-a620m-1tb-ssd-16gb-ram.html alınır mı acil cevap stok geliyor arada 1 çok acil cevap gerek
  4. R

FREKANS-FRIDAY OEM PAKETLER

[H3 id='FREKANS-FRIDAY+OEM+PAKETLER+satn+al+diyorum+ana+sayfaya+atyor+stok+snrm+var+ne+diyorsunuz']FREKANS-FRIDAY OEM PAKETLER satın al diyorum ana sayfaya atıyor stok sınırımı var ne diyorsunuz [/H3]
  5. R

Çözüldü✓ Gamepower gasket pro x desteklediği switchler

Herkese merhabalar gamepower gasket x pro klavye kullanıyorum 1 yıldır klavyeden memnunum sadece klavye farklı markaların mekanik switch ve manyetik swtich detkeliyor mu bir yerde bulamadım ürün Hot swap lakin desteklediği switchler arasında anladığım kadarıyla mekanikler var ama manyetikler ile...
  6. R

Yardım Asus rog raikiri pro PS5 veya PS4 de çalışıyor mu

Ben cihazı satın aldım PC için almıştım 5700 TL den aldım ve memnunum açıkçası sadece yazılımsal olarak ben karşılaştığım için söylüyorum şarja takıyorsunuz şarj hep aynı gösteriyor ve sonra bı and şarj olmayı bırakıyor o şekilde şarjda gene bekletirseniz kendisine gelip 100 diye gösteriyor (ilk...
Geri