Arama sonuçları: *

• Users: nocates
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

SteelSeries Arctics Nova Pro kablolu alınır mı?

https://www.vatanbilgisayar.com/steelseries-arctis-nova-pro-x-wireless-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-siyah.html vatan bilgisayardan 6300tlye bu kulaklığı aldım bu hafta acaba pahalıya mı aldım ucuza mı aldım anlayamadım bu kulaklık piyasada çok az var bi yerde 19k diyor bi yerde 9k kar mı ettim...
  2. N

Valheim'de eşyalar nasıl kurtarılır?

Gemiyle geziyordum bayağı yüklü değerli eşyalarım vardı taşınacaktım ova diye bir biyoma denk geldim öldüm ve gemim patladı. Şu an 0'dan oraya gitmem neredeyse imkansız. Minecraft gibi gamemod falan var mıdır ya da eşyaları kolayca alabileceğim bir şey?
  3. N

GTA 5 Enhanced RTX 4060'ı tam güçte çalıştırmıyor ve FPS düşüyor

GTA 5 Max RTX ayarlarda bu FPS'i alıyorum ve GPU kullanımı düşük. Bu neden olabilir? Bu sorunu nasıl çözerim? Ekran kartıRTX 4060AnakartASUS A520M-RİşlemciAMD Ryzen 5 5600
  4. N

Tomb Raider 2013 için Türkçe yama önerisi

Tomb Raider 2013 steam için Türkçe yama atabilir misiniz?
  5. N

Ucuza Windows 11 home key satan site önerisi

Güvenilir ve ucuza key satan bir site önerebilir misiniz saglamlisanstan almak istediğimde 350tl oluyor çok pahalı geldi gerçekten
  6. N

Sıvı soğutma kasanın içindeki sıcaklığı atar mı

Sıvı soğutma alırsam işlemciyi soğutmak haricinde kasanın içinde ki sıcaklığıda dışarı atar mı?
  7. N

Kasanın içine 2 adet fan takacağım sata ssdyi nereye takabilirim?

https://www.n11.com/urun/zoko-amiral-white-dk431-4x12-cm-argb-fanli-mesh-panel-temperli-cam-e-atx-bilgisayar-kasasi-41887479?magaza=trbilgisayar&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel ürün linki bu 1 hafta sonra alacağım kasanın içine ekstradan fan takacağım içinden kast...
  8. N

RDR2de yeşil piksel sorunu

RDR2 oynarken sadece sinematik sahneler girdiğinde böyle yeşil yeşil şeyler anlık olarak gidip geliyor sıkıntı ekran kartında mıdır yoksa oyunda mı? Ekran kartımı yeni aldım Galax RTX 4060 umarım ekran kartıyla alakalı değildir
  9. N

Zoko Amiral White DK431 alınır mı?

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-zoko-amiral-white-dk431-4x12-cm-argb-fanli-mesh-panel-temperli-cam-e-atx-fiyati,530405866.html ürün linki bu. Sizce alınır mı?
  10. N

AMD Ryzen 5 5600 için kule tipi soğutucu önerisi

İşlemcim için kule tipi soğutucu arıyorum bütçem 1K çok zorlarsam 1.5K civarı olur şuan stok soğutucu kullanıyorum ve önericeğiniz soğutmalar kasama uyar mı o konuda hiç bir bilgim yok kasama bakarak öneri yapabilirseniz iyi olur. Kasam: DARK X-force 1739542738 (RGBli olsa iyi olur zorunlu...
  11. N

2 bin TL kasa önerisi

Bütçem 2000TL kasa önerilerinizi bekliyorum. Beklentilerim; İçi ferah büyük olması. ARGB'leri güzel olması. Çok fanlı olması. Hava akışı güzel olması. Çok önemli değil ama tipide güzel olursa çok iyi olur.
  12. N

Oyun indirirken pc kasıyor

Steamde, torrentte vs. oyun indirirken pc kasıyor bu neden olur? M2 SSD: Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG
  13. N

Çözüldü✓ 2 SSDde de windows var birini nasıl silerim?

C de ve D de windows kurulu windowsu sadece D diskinde kullanmak istiyorum Cde kini nasıl silebilirim?
  14. N

Yeni aldığım M2 SSD gözükmüyor

M2 ssd bugün geldi taktım ssd sadece disk yönetimi kısmında gözüküyor bu bilgisayarıma tıkladığım zaman eski ssdm gözüküyor sadece ne yapabilirim
  15. N

Kasamdaki led kablolarından biri durduk yere çıkmış

1 yıl önce termal macun için işlemci fanını çıkarttıktan sonra takamamıştım 2-3 ay pc öyle yatarak çalıştı ondan sonra halletim falan ondan sonra 2. ledin bozulduğunu fark ettim çok umursamamıştım ama şuan gözüme batıyor kasanın arka kısmını açtığımda LED1 ve LED2 ve birçok daha kablo giden yer...
  16. N

RTX 4060 vs RX 7600

Hangi ekran kartını tercih etmeliyim? İşlemcim R5 5600
  17. N

RTX 5060 beklenmeli mi? Beklemeye değer mi?

bu hafta içinde bir galax rtx 4060 8gb sipariş etmeyi düşünüyorum acaba 5060ı beklesem daha mı mantıklı olur tahminen kaç tl olur ve yakın zamanda mı çıkacak 4060tan çok bir beklentim yok 4 yıl götürse yeter zaten monitör 1080p 2k oynamam oyunları sizce beklemek mantıklımı?
  18. N

Her PSU her kasaya sığar mı?

Her PSU'nun boyutu aynı mıdır yeni bir psu alacağım kasama sığarmı bilmiyorum
  19. N

MSI MAG A550BN 550W vs Fsp Hyper 80+ Pro H3-650 650W

Hangi PSU tercih edilmeli?
  20. N

Zoko ZK600 600W 80+ 12 CM Fanlı Güç Kaynağı alınır mı

Zoko ZK600 600W 80+ 12 CM Fanlı Güç Kaynağı alınır mı? Rtx 4060 sistem için kullanacağım
Geri