Arama sonuçları: *

• Users: bedros
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

6700xt kasaya sığacakmı?

Arkadaşlar ben birkaç hafta önce zoko aquarius model bir kasa aldım boyutları şöyle yazılana göre: Kasa ölçüleri: 365mm*192mm*450mm (ön panel dahil) Fan sayısı (standart): 3 adet 12cm ön panel / 1 adet 12cm arka egzoz. Fan sayısı (opsiyonel): 2 adet 12cm üst. Max. Ekran kartı: 325mm. Max...
  2. B

Bilgisayar kasası önerisi

Arkadaşlar bütçem çok kısıtlı a320-mh anakart ve intel arc b580 kullanıyorum şuanki kasamın bütün fanları bozulduğu ve kasam bazı yerlerden kırıldığı için yeni bir kasa arıyorum Işıklı mışıklı gösterişli bir şey yerine basit, fanları görevini yapacak ucuz bir kasa arıyorum eski kasamın ışıkları...
  3. B

Bursa içi 2. el ekran kartı önerisi

Arkadaşlar bütçem 6000 civarı, 2kda düşük grafiklerde gta tarzı şeyleri oynatacak bi ekran kartı arıyorum sarı sitede sadece rx 5700xt bulabildim bütçeme göre ancak 6500 liradan aşağı inmiyorlar sizce değermi? veya başka bir öneriniz varmı?
  4. B

Windows arama butonuna uygulamalar çıkmıyor

Bu windows sürümünü kullanıyorum. Bi anda anlamadığım bir şey oldu arama butonuna örneğin dosya gezgini veya malwarebytes yazınca artık çıkmıyor. dizin oluşturmadan falanda birşeyler denedim sonuç aynı
  5. B

2k 27 inç monitör önerisi

bütçem 7000 tl ve altı. bilgisayarı video izlemek, mesajlaşmak yada oyun oynamak için kullanırım. oyun olarak genelde roblox minecraft gibi basit oyunları arada pubg tarzı oyunlar oynarım bir öneriniz varmıdır. link yoksa bunu almayı düşünüyorum
  6. B

Monitöre overclock nasıl atılır

Monitörümü 2 ay sonra değiştireceğim bunun için son zamanlarımı iyi geçirmek istiyorum nvidia control panelden yapabildiğim maksimum overclock 82.1 herz oluyor sizce monitörü bir şekilde 90 herze overclocklayabilirmiyim? çünkü 90 herz altı bana çok fena kasıyormuş gibi geliyor. Crudan denedim...
  7. B

Hangi kulaklığı almalıyım?

Havit Gamenote H2002D model kulaklığı almak istiyorum fakat jak girişli olduğu için sesi anakartın kendi ses kartından alıyor. Anakartımda giriş seviyesi bir model olan A320M-H olduğu için Realtek ALC887 ses yongası kullanıyor. Sizce ses yongasından dolayı ses kalitesinde büyük bir fark olur mu...
  8. B

Gtx 1050Ti Overclock nasıl yapılır

Ekran kartımla son haftalarımı geçiriyorum. Zaten birdaha kullanmayacağım için son günlerimi overclock ile geçireyim dedim. Msi afterburnerden coreclocku 75-60 memory clocku 200 - 250 yapınca furmarkta avg fpsim +2 artıyor ama 10 20 saniye sonra ekran glitchlenip yeniden başlıyor ve afterburner...
  9. B

A320m anakart bios güncellemesi nasıl indirilir

1-2 Hafta sonra elime r5 5600 yada 5600x model işlemci geçecek. İşlemciyi alınca uğraşmamak için biosu şimdi güncellemek istiyorum ama biosu güncellemek için neyi nereden indirmem gerektiğini anlamadım. dxdiagda modeli a320m-h olarak gözüküyor fakat msinfoda a320m-h-cf olarak gözüküyor ne...
  10. B

Yeni Anakart almalımıyım

Şuan Gigabyte A320M-H-CF model eski bir anakart kullanıyorum yakın bir zamanda Amd Ryzen 3 3200g olan işlemcimi Ryzen 5 5600 ile değiştireceğim, daha sonrada 1050 ti olan ekran kartım yerine daha yeni bir model alacağım. Şuan anakarta takılı olarak Kioxia bg6 512 gb m.2 ssd takılı kendisi...
  11. B

Öneri Leaven K660 Klavye alınır mı?

Selamlar bu klavyeyi gördüm rengi falan hoşuma gitti. İyimidir? Böyle işlerden pek anlamam uzun süre kullanılırmı? Bu arada arada minecraft oynuyorum sadece çoğunlukla yazı yazmak için kullanacağım Eğer alınmaz derseniz başka bildiğiniz bu tarz klavye varsa öneri alabilirim Link
Geri