Arama sonuçları: *

• Users: Nesseiry
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

DRAMe sahip 2TB m2 SSD

Arkadaşlar Selam m2 ssd konusunda arastırma yapmadım ve şuan hangi modeller mevcut bilmiyorum bu konuda bana önerebilceğiniz drame sahip üzmeyecek pcie 4.0 veya 5.0 2tb m2 ssd önerir misiniz teşekkürler
  2. N

Topladığım sistemi değerlendirebir misiniz

4k gaming için bir sistem toplamak istedim m2 ssd alicam sadece geri kalanların hepsini aldim eğer sıkıntı çıkarcak bir parça varsa iade edebilirim yardımcı olursanız sevinirim İşlemci-R7 9700x GPU- Gainward phantom 5080 Mobo : Gigabyte b850 aorus elite wifi siyah Ram : XPG Lancer 6000mhz cl...
  3. N

Power Supply (PSU) Tavsiye isteyenlere !!

Arkadaşlar selam kendi toplayacağım pc için psu bakıyordum ve hazır kasaların içindekilerin çok kalitesiz ve sistem emanet edilmeyeceğini anladım ve her zamanki gibi ülkemizde anlamsız bi fiyatlandırma olduğu için adam akıllı psu bulmak çok zordu . Yeni psu alcaklara faydalı olması için genel...
  4. N

Bu kasanın psu modeli nedir sıkıntı çıkartır mi

Arkadaşlar selam bu vento vg20al kasasının icindeki psu modeli nedir önerir misiniz hangi tier bu power supply kasa tam fiyat performans gibi geldi psu güvenilmez bi şeyse almiycam butcem 6bin...
  5. N

5070 ti 4k için uygun bi kart mi ?

Arkadaşlar selam 5070 ti kartı 4k oyun için yeterli bi kart mı dlss multiframegen kullanmadan .Genel olarak vram olarak 4080 le aynı ve aynı zamanda 4080 le arasında bandwidth olarak çok bı fark yok 4080 4k olarak adlandırılıyor ama 70ti genelde öyle adlandırılmıyor neden olduğu hakkında...
  6. N

Anakart ve işlemci tercihim nasıl max bütçe 70k

Arkadaşlar selam 5070ti lı bi sistem toplamak istiyorum tahmini olarak 5070ti 40-45k olcağı kanatindeyim sistem aşşağıdaki gibi anakart ve işlemci hakkında ne düşünüyorsunuz işlemci herhangi bir darboğaz yaratır mı 2k-4k çözünürlüklü bi sistem istiyorum yeni çıkan multiframegenle rahatlıkla 4k...
  7. N

RTX 5070Ti sistem için 70.000TL bütçe yeterli mi?

Arkadaşlar selam. Başlıkta da belirttiğim gibi yaklaşık 70k bütçem var. 5070 Ti'lı bir sistem toplamak istiyorum. Sistem oyun odaklı olacak ve genel mühendislik uygulamalarını çalıştıracağım. Çok işlemci ağırlıklı bir sistem olmasına gerek yok, çünkü bütçemi dengelemek için bir yerden kısmam...
Geri