Arama sonuçları: *

1. P

BU DALGALANMALAR NORMALMİ PSU TEST

Merhabalar bu attığım occt psu testtir ve yük altındayken 10 15 bazen 30 dakika içinde kapanma yaşıyorum eski ekran kartımdandır diye eskiyi sattım yenisini aldım ve devam ediyordu bende anladım psu dan kaynaklı sanırım bazı videolar izledim bu kapanmlar +12v dalgalanmaları yüzünden banada...
  2. P

BİLGİSAYAR MASAÜSTÜM VE SİMGELERİM SİYAH OLUYOR

Arkadaşlar yeni ekran kartı aldım 3060 ti ve böyle oyun oynarken yada durduk yere yenle tuşunu yaparken olsun böyle siyahlık oluyor
  3. P

YENİ EKRAN KARTI ALDIM AMA ESKİ DRİVER İÇİNDE KALDI

Herkese selam yeni ekran kartı aldım amd den nvidia ya geçtim eski kartım Rx6700XT Şimdi alacağım kart ise rtx3060Ti ama eski kartımı sattım eski driver pc nin içinde kaldo bende yeni kart aldığım zaman eski driver ile çakışacak nasıl olcak bunu birisi anlatabilirmi pc ye zarar verirmi veya...
  4. P

YENİ EKRAN KARTI ALDIM AMA ESKİ DRİVER İÇİNDE KALDI

Herkese selam yeni ekran kartı aldım amd den nvidia ya geçtim eski kartım Rx6700XT Şimdi alacağım kart ise rtx3060Ti ama eski kartımı sattım eski driver pc nin içinde kaldo bende yeni kart aldığım zaman eski driver ile çakışacak nasıl olcak bunu birisi anlatabilirmi pc ye zarar verirmi veya...
  5. P

Bu sistem after effects i kaldırırmı

direk konuya geliyorum ryzen5 5600X işlemci RX6700XT 16 gb ram 1 tb ssd bunlar after effects in hangi sürümünü rahatlıkla kaldırabilir render alırken
  6. P

Toplama bilgisayar için bilgi istiyorum

merhabalar aşağıda verdiğim tabloda bir bilgisayar topladım çok bilmiyorum darboğaz yaşatırmı diye asıl işim yazılım ile uğraşıyorum ve oyun geliştirmeciyim hem onun için almayı düşünüyorum hemde acayip oyun bağımlısıyım biraz hikayeli yüksek grafikli 4k oyunları seviyorum tavsiye edermisiniz bu...
  7. P

Çözüldü✓ Bu RTX 5080 Sistem Oyun İçin Uygun mudur ?

ARKADAŞLAR OYUN İÇİ ALCAM YARIN SİZCE İYİMİ DAHA ÇOK HİKAYELİ 4K FULL HD OYNICAM BİRAZ PAHALI AMA DEĞER GİBİ KAÇ SENE GÖTÜRÜR BUNDAN İYİSİ YOK
  8. P

125K Pc toplama yardım plc

Öncelikle merhaba bayramda topladığım 125k para ile pc almaya karar verdim yardımcı olursanız sevinirim daha çok oyun oynıcam bilgisayarda hikayeli oyunlar en yükek ayarları yüksek fps de oynamamı sağlayacak pc lazım 4K da rahat ısınmadan pc oynayabilceğim kasa ve valorantı rahatlıkla...
  9. P

YARDIM 120K BÜTCE PC

MERHABA 120K BÜTCEM VAR BANA BEYAZ KASA 5000 SERİSİ EKRAN KARTI OLSUN AKVARYUM KASA ŞU İNSTALARDA GÖRÜYORUM ONLAR GİBİ OLSUN VE GÜVENİLİR SİTEDEN OLURSA İYİ OLUR GAMİNG GEN İYOPYA GİBİ YERLERDEN OLSUN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERMİ SUNAR TAVSİVE PCNİZİ BEKLİYORUM
  10. P

GAMİNG GENDEN TOPLADIĞIM BİLGİSAYAR Alınır mı?

MERHABALAR BÜTÇEM 120K ARASI BİŞEY BÖYLE BİR SİSTEM TOPLADIM HAZIR SİSTEMLERE BULAŞMAK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ BİR KEZ ALMIŞTIM ÇÖP OLDU ONUN İÇİN KENDİM TOPLADIM BU SİSTEM ALINIRM erkan kartı ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5070 Ti OC 16GB GDDR7 256 Bit DLSS 4 güç kaynağı ASUS ROG Strix 850P 850W 80+...
  11. P

Win 10 dan win11 e geçme hatası

merhabalar windows 10 kullanıcısıyım ve windows 11 e geçmek istiyorum ancak pc sistem denetimde şöyle bir hata alıyorum bu bilgisayar güvenli önyükleme özelliği desteklemelidir yazıyor bu hatayı aldırmadan usb ye win 11 atsam yüklesem sistem veya yazılım vb. şey başıma gelirmi iyi günler
  12. P

Pc ani kapanmalar acil destek

MERHABALAR ÖNCELİKLE BU BİLGİSAYAR 1.5 YILDIR BENDE VE KAPANMA SORUNU İLE KARŞILAŞIYORUM BU BİLGİSAYARI GAMİNG GEN TR DEN ALINDI VE GARANTİYEDE GİTMİŞ BİR BİLGİSAYAR BUGÜN GELDİ VE HALEN KAPANMA SORUNU YAŞAMAKTAYIM BİLGİSAYARA FURMARK TESTİ YAPTIKLARINI İDDİA EDİYORLAR AMA BEN KENDİM TEST...
  13. P

PC ANİDEN KAPANIYOR

MERHABALAR ÖNCELİKLE BU BİLGİSAYAR 1.5 YILDIR BENDE VE KAPANMA SORUNU İLE KARŞILAŞIYORUM BU BİLGİSAYARI GAMİNG GEN TR DEN ALINDI VE GARANTİYEDE GİTMİŞ BİR BİLGİSAYAR BUGÜN GELDİ VE HALEN KAPANMA SORUNU YAŞAMAKTAYIM BİLGİSAYARA FURMARK TESTİ YAPTIKLARINI İDDİA EDİYORLAR AMA BEN KENDİM TEST...
  14. P

PC Kapanma Sorunu İçin Yardım İstiyorum

15. P

RX6700XT FURMARK TESTİNDE PC KAPANIYOR

SELAM DOSTLAR EKRAN KARTIM RX6700XT VE FURAMRK TESTİ YAPMAYA ÇALIŞTIM BUGÜN YÜKLEDİM ÇALIŞTIRDIM GÜZEL İLERLERKEN PC KAPANDI Bİ ANDA ELEKTRİKLER GİTTİ GİBİYDİ SANKİ NE OLDUĞUNU ANLAMADIM SİZİNLE DANIŞMAK İSTEDİM İŞLEMCİ RYZEN 5 5600X EKRAN KARTI RX6700XT PSU A DATA 650W
  16. P

BİLGİSAYAR OYUN OYNARKEN ANİDEN KAPANIYOR VE SONRA AÇILMIYOR YARDIM

OYUN OYNARKEN DAHA ÇOK OLUYOR AMA BÖYLE VALORANT CS GO LARDA DEĞİLDE GTA5 BF1 KİNGDPM COME DELİVARANCE TARZI YÜKSEK GRAFİK İSTEYEN OYUNLAR OYNARKEN PC Bİ AN KAPANIYOR AÇILIRKENDE BEN PSU DAN ON-OFF YAPIP 5 DAKKA BEKLEYİNCE AÇTIĞIMDA TEKRAR AÇILIYOR AMA AYNI SORUN TEKRARLANIYO HEP BIKTIM YARDIM...
  17. P

PC OYUN OYNARKEN BİR ANDA KAPANIYOR VE YANIK YADA PLASTİK KPKUSU YAYILIYOR

MERHABALAR GRAFİK YOĞUNLU OYUNLAR OYNARKEN BİLGİSAYAR 30 DAKKA GEÇMEDEN İLK ÖNCE SESLİ ÇALIŞIYOR SONRA BİR ANDA UYARI VERMEDEN KAPANIYOR EKRAN KARTIM ASUS DUAL RX6700XT İŞLEMCİ RYZEN5 5600X 16 GB RAM YARDIM ACİLL
  18. P

MSI GeForce RTX 4070 SUPER EKRAN KARTINA EN İYİ İŞLEMCİ

Merhabalar şuanki güncel bilgisayarımı satıp MSI GeForce RTX 4070 SUPERLİ BİR PC ALACAM İTOPYADAN BÜTÇE 50-62K ARASI YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM HAZIR SİSTEM OLSUN KURULUMUNU YAPAMIYORUM DARBOĞAZ YAPARMI MONİTÖRÜMDEN MONİTÖR 1920X1080P ÇÖZÜNÜRLÜKTE İYİ GÜNLER
Geri