Arama sonuçları: *

• Users: umut21
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Yardım Motosiklet Alacağım Sigorta çok çıkıyor.

Merhaba 2. Motorumu alacağım sigorta sicilimde kaza, olumsuz bir durum yok alacağım motorda 150cc bir motosiklet ancak 15.000tl gibi saçma rakamlar çıkıyor sitelerde, 9100 TL'ye bir tane buldum ama şahsen buda fazla, önerebileceğiniz sigorta şirketi veya karşılaştırma sitesi varsa çok sevinirim.
  2. U

Bu Laptop 2. elde bu kadar eder mi ?

Fiyat 45.000 cihazın linki bu - https://www.gamegaraj.com/laptop/game-garaj-slayer4-7-4060-intel-core-i7-14700hx-rt/ Arkadaş ekstra 1 tb m2 ve 16gb ram daha takmış son hali 2tb ssd 48GB DDR5 Ram olmuş. Yanında klavye mouse mouse pad falan verecek 45k eder mi ?
  3. U

Öneri 15.000TL Telefon önerisi

Merhaba max ödeyeceğim rakam 15.000tl samsung, xiaomi gibi takıntım yok ekranı güzel ve hz değeri yüksek olursa iyi olur.
  4. U

Öneri 250 SR İÇİN LASTİK ÖNERİSİ

Motor 250SR 14.000KMde fabrikasyon CST marka lastik ile kullanıldı, artık değişme zamanı geldi. Kışın pek üzmeyecek kaliteli mümkünse üretim yılı 2025 olan bir lastik önerisi yaparsanız sevinirim.
  5. U

Tablet önerisi - Oyun gündelik kullanım

Gündelik kullanımda tablet arayışım var arada hafif oyunlarda oynarım, klavyesi olursa çok iyi olur. Bütçe : 15.000 öneriler için teşekkürler.
  6. U

Kablosuz şarjlı mouse

Bütçe 1-2k civarı kablosuz, oyunda oynarım ama kesinlikle şarjlı istiyorum pille uğraşmak istemiyorum f/p ürün varsa önerilere açığım.
  7. U

Öneri Laptop önerisi 30-40k

Bütçe 35-40 arası ddr5 güncel ve ekran kartı yüksek volt çeken bir cihaz önerirseniz sevinirim.
  8. U

Yardım MacBook Air 2019 işlemci macunu için yardım.

i5 8.nesil MacBook Air 2019 var elimde cihaz biraz ısınıyordu bende içerisini açıp macununu değiştirdim mx4 kullandım ancak içerisinde ki macunu temizlerken fark ettim eski macun macun gibi değildi biraz daha katıydı zaten cihazda baya mobil bir cihaz sanırım sildiğim şey termal macun değildi o...
  9. U

Laptop klavyesi harf ile birlikte rakam da yazıyor yardım

Windows 10 klavyem tuşu rakamla birlikte yazıyor örnek m harfine basınca 7m olarak ekrana yazıyor. Format bile attım gene de çözülmedi klavyeyi ıslak mendil ile temizledikten sonra oldu bilgisayar açıktı ve temizlerken birsürü tuşa bastım nasıl düzeltebilirim bunu
  10. U

Yardım Eski Macbook pro X sürümünde kaldı güncellenmiyor

2011 macbook pro var high sierra ya bile güncellenmiyor mac os X sürümünde kaldı app store bile açılmıyor kullanan ve nasıl güncelleneceğini bilen var mı ?
  11. U

Öneri 2.el laptop aldım nasıldır al - sata gider mi ?

Merhaba aldığım laptop Ryzen 5 5600H 16GB Ram rtx 3050 4gb 55w , 4 saat batarya süresi kozmetiği sorunsuz. Nvme m2 var 3500/3200 500GB Öne çıkan özelliği kesinlikle ekranı 2560x1600 QHD ekrana sahip aydınlatmalı klavye ince çerçeve vs aldığım fiyat 16.500 Laptop kasası metal ve gerçekten...
  12. U

Öneri Sıvı soğutucu önerisi

Kasam sarhkon 100 kasanın desteklediği sıvı soğutucuları biraz araştırdım 240-280mm sıvı soğutucu desteği var üst taraf için, işlemcim R7 5700x3d şu an e34 duo sports ile kullanıyorum geçmeye değer mi değer ise ne önerirsiniz ? Bütçe : 2000- 3000
  13. U

Bilgisayar için upgrade tavsiyesi

Sistemim fena sayılmayacak bir düzeyde ancak kasam full temperli cam olduğu için, ön tarafta dahil. Parçalar biraz fazla ısınıyor. İşlemci olarak R7 5700X3D kullanıyorum ve üzerinde ki fan arctic e34 dual e spor fanı buna rağmen 80 dereceleri görüyor. RTX 3060Tİ da aynı şekilde hemen hemen 75...
Geri