Arama sonuçları: *

• Users: tippygz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. tippygz

Masaüstü Pc Aşırı kasma ve donma sorunu

Merhaba, Bilgisayarım özellikleri ortalama olmasına rağmen açılırken kapanırken bir dosya yada uygulama açaken aşırı yavaş ayrıca da kasıyor ve donuyor nedenini bir türlü çözemedim istisnasız başlata tıkladığımda bile 2-3 sn sonra açılıyor pc temizledim termal macun değiştim formatladım fakat...
  2. tippygz

Çözüldü✓ 30.000 TL bütçeyle oyun için laptop tavsiyesi.

Merhaba, Daha önce Acer V15 Nitro RTX4050 model bir laptop kullanıyordum fakat performans ve memnuniyet açısından beklentimi karşılamadığı için sattım ve yerine ps5 pro aldım fakat erken aldığımın farkına vardım ve onuda sattım. Şimdi yaklaşık 30.000 TL bütçeyle yeni bir laptop almak...
  3. tippygz

Laptop İşlemcim oyun esnasında 99 dereceyi görüyor

Merhaba, elimde acerin nitro serisinden bir laptop var laptop oyun esnasında cpu 99 derce gösteriyor doğru olduğunu düşünmüyorum ama yakın bir seviyede olduğunu biliyorum çünkü kasası dokunulcak gibi olmuyor gerçekten ısınıyor fanları temizledim termal macunu değiştim güncellemeleri yaptım ama...
  4. tippygz

500 Mb internet hızında wifi'de 500 ping sorunu

Merhaba, Uzun süredir superonline kullanıyorum yine kendilerinin alt yapısı ile birlikte kullandığım paket 500 mb kabloluda hiç bir sorun yaşamazken wifi da aşırı derecede ping sorunu oluyor defalarca aramama rağmen sorun göremediklerini belirtiyorlar ve bu sorun beni çileden çıkartıyor hiç bir...
  5. tippygz

Çözüldü✓ Acer Nitro V15 FPS drop sorunu sebebi ne olabilir?

Merhaba, Yaklaşık 3 ay önce satın aldığım laptop'umdan bir türlü sağlıklı verim alamıyorum ne denediysem çözüm bulamadım sürekli olarak fps drop sorunu yaşıyorum hemde 3-4 saniye aralıklarla ilk başta donanım sorunu olduğunu düşündüm ram de ve ssd de yükseltme yaptım driverları kontrol ettim...
Geri