Arama sonuçları: *

• Users: chellsy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

IRQL NOT LESS OR EQUAL RX 6650 XT İ3 12100F

Bazen veriyordu ilk defa bu hatayla verdi yardımcı olabilirseniz sevinirim https://docs.google.com/document/d/1P2DyGaQEOc2Qjc66zcDJx7wTtGfT1Evy0RokF8OZ9LI/edit?usp=sharing
  2. C

Monitör alacağım için öneri

6k bütçem var samsung g4 almayı düşünüyorum 180-240 hertz yeter 1080p olacak 2k nedense sevmiyorım açıkçası fazla monitör özelliklerimden anlamam arkadaşında belirttiği gibi g4 gibi olsun yeter diyebilirim yardımcı olursanız sevinirim. @Tayfunns
  3. C

Bu monitör alınır mı ?

hocam selamın aleyküm 6k bütçem var altta vereceğim monitör alınır mı bu olmazsa başka önerebilir misiniz şimdiden teşekkür ettim. Düzenleme bi iki tane daha buldum bunada bi yorum yapsanız hangisi daha iyi ikiside değilse önerilere açığım...
  4. C

Bilgisayar mavi ekran veriyor

Selamın aleyküm 1 hafta önce yeni kasa aldım ve ilk başta driver kurduktan sonra oyun oynarken mavi ekran vermişti az önce yine verdi neyden kaynaklı olabilir yardımcı olabilecek var mı
  5. C

180-240 hertz monitör önerisi

Selamın Aleyküm hocam başlıktada belirttiğim gibi yeni kasa aldım bu yüzden monitöre ihtiyacım var fiyat bandım 5-6k arası rekabetçi + hikaye oynuyorum karışık yani tavsiyelerinizi bekliyorum bu arada monitör piyasasını fazla bilmiyorum o yüzden 240 hertz yazdım fazla takılmayın.
  6. C

20k kasa 2. El lütfen yardım.

Hocam 2. El kasa alacağız 20k bütçe var yardım edebilirseniz.çok sevinirim önceden monitör+kasa alınacaktı o iş yatınca buna döndük sadece kasa.
  7. C

20k 2. El sistem yardım

Arkadaşlar 20kya 2. El sahibinden sistem arıyorum yardım ederseniz çok sevinirim biraz acil olduğu için konu açtım monitor+kasa lazım.
  8. C

Sistem konusunda yardımınıza ihtiyacım var

Arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm, 20 ocak doğum günümdü ve arkadaş bana bilgi sızdırdı pc alacaklarmış annem ona söylemiş anlar diye oda bana iletti oda fazla anlamıyor çünkü. 20k sınır var monitör+kasa sahibinden olursa çok memnun olurum ilk defa sistemin olacak hani kendinize alıyor gibi...
  9. C

Hazır sistem alacağım bütçe biraz az

Selamın Aleyküm hocam 13k para var oyun için değil okul ders vb monitör + kasa ayarlayabilir misiniz bi arkadasa alacagız zahmet olmazsa
  10. C

Hangi işlemci daha iyi

Hocam 2 3 cevap lazım arkadasa kasa alıyoruz rx 9060xt var kendisi full oyun oynayacak ryzen 7 5700x mi alınır ryzen 5 7500f mi Düzenleme: sitede r 5 7500f yokmuş eğer daha iyiyse müşteri hizmetleriyle konusulup anlasılabilir değilse ryzen 5 5600x seçeneğide var
  11. C

Telefon ekranı kaymıyor

Hocam telefon ekranı oyun felan oynuyorum veya bir sitedeyim diyelim çok yavaş kayıyor bunu uygulamalar vb. Bir şeylerle arttıramaz mıyız ayarlardan her şeyi denedim işaretçi hızı felanda fazla artık 3. Parti bi yazılım lazım yani varsa bir şey rootsuz yardımınızı bekliyorum
  12. C

Bu paraya bu bilgisayar alınır mı acil cevap

https://www.ramtechbilgisayar.com/rmt17061-rtx-5060-ryzen-7-5700x-32gb-ram-1tb-m2-ssd-gaming-sistem-1568 Bilgisayar alacağım pek bilgim yok insanlar 8 gb vrami kötülediği için emin olamadım ama bu parayada iyi bir sistem gibi duruyor alınır mı bu paraya veya daha iyisi var mı bildiğiniz...
  13. C

Bütçeme uygun hazır sistem arıyorum

30K BÜTÇEM VAR SADECE KASA ALACAĞIM MONİTÖRSÜZ VB. GÜZEL PERFORMANS VERECEK 3-5 TANE PC ÖNERİR MİSİNİZ LİNKLERİYLE.
  14. C

PSU'M Kaç watt ve İşlemcime uygun ekran kartı

Hocam Bu psu kaç W anlamadığım için soruyorum 300 mü 350 mi? Bide işlemcim Ryzen 7 5700G Bu ikisine uygun 3-4 tane ekran kartı önerebilir misiniz? Anakartım: Asrock A520M-HVS
Geri