Arama sonuçları: *

• Users: Exterimate
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Exterimate

Google drive dosya yok ama 2 GB alan kaplı gözüküyor

Merhabalar. Google driveım boş olmasına rağmen 2GBlık bir alan dolu gözüküyor. Driveıma yüz kere bakmışımdır fakat bir tane bile dosya yok fakat 2GB alan dolu gözüküyor. Ne yapmam gerek?
  2. Exterimate

ATMden havale ile hepsiburadadan alışveriş yapılır mı

Merhabalar. Kredi kartım yok online harcama yapamıyorum. ATMden nakit yatırıp belirli bir ibana para gönderip hepsiburadadan ürün satın alabilir miyim?
  3. Exterimate

18 Yaş altı için kart önerisi

Merhabalar kapatılmadan önce papara kullanıyordum fakat kapatıldıktan sonra online harcama yapamadım. Bana çok acil online harcama yapabileceğim 18 yaş altı için kart önerir misiniz? Bu arada aylık para yükleme limiti olmasın çünkü baya büyük bir para harcamam gerek.
  4. Exterimate

Hisse alıp satmaya nasıl başlarım

Arkadaşlar hisse alıp satacağım fakat hangi hisseleri almam gerektiğini bilmiyorum. Hisse satın alırken hangi hisseyi almam gerektiğini nerden bilirim?
  5. Exterimate

Bu Philips monitör nasıl

Merhabalar. Beyaz bi setup diziyorum. Monitörede ihtiyacım olunca biraz araştırma yaptım ve bunu buldum. Bu monitör hakkında ne düşünüyorsunuz ve bildiğiniz her hangi bir sorunu var mı? Önerebilirseniz lütfen beyaz ve yaklaşık olarak aynı özelliklerde bir monitör önerin.
  6. Exterimate

PC diziyorum yardım eder misiniz

Merhaba bilgisayar toplamak için para biriktiriyorum. Sistem parçalarını kendi yarım bilgimle belirleyeyim dedim. Sistem beyaz olacak Seçtiğim parçalar aşağıdaki gibi: İşlemci AMD Ryzen 7 8700F 4.10GHz (Max 5GHz) 8 Çekirdek 16MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci 7.510 TL Anakart MSI B850M GAMING...
  7. Exterimate

Ram yükselteceğim yardımcı olur musunuz?

Merhabalar. Casper Nirvana C500 laptop kullanıyorum. 8GB 320MT/s bellek var fakat çalışırken arkada aynı anda bir sürü program açık olduğu için yetersiz kalabiliyor. Bunun üstüne 8GB daha eklemeyi düşünüyorum. Bunu buldum. Öneriniz neler? Hemen almayayım diye düşünüp buraya bi sorayım dedim...
  8. Exterimate

Mekanik beyaz %65 klavye lazım Max 3K

Selamlar. Son zamanlarda mekanik klavyeye ihtiyacım olduğunu farkettim. Araştırırken bu klavyeyi buldum. Max 2.5K bütçe. Sizce alınır mı? Lütfen bütçeni biraz daha genişletip bunu alabilirsin diye saçma şeyler söylemeyin. Gerçekten bütçem sınırlı. 2.5K altında daha iyi olduğunu düşünüdüğünüz bir...
  9. Exterimate

Fiyat Performans Mikrofon Tavsiyesi

Selamlar. Şimdiye kadar laptop mikrofonu kullanıyordum. Beni idare ediyordu. Fakat laptoptan sesler gelmeye başladı. Bu ses laptopun mikrofonuna gidiyor. Bu yüzden artık bir mikrofon almalıyım. Fiyat performans beyaz bir mikrofon istiyorum. Ses kalitesi iyi ve oyun oynarken sıkıntı çıkarmamalı.
  10. Exterimate

Oyuncu mouse bakıyorum yardımcı olur musunuz?

Bu mouseu beğendim. Valorant gibi FPS oyunları oynuyorum. Yeni bir mouse ihtiyacı duyunca bi bakayım dedim. Bu gözüme takıldı. 3K bütçem var bu alınır mı emin değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.
  11. Exterimate

Bilgisayar topluyorum. Destek olabilir misiniz??

Geçenlerde "40k bütçe ile bilgisayar" adında bir konu açmıştım. Ben bir kasa taslağı oluşturmuştum. Ancak çoğu kişi kasayı beğenmedi. Bir arkadaş ise tam olarak şunu yazmıştı: Ekran kartı: https://www.akakce.com/ekran-karti/...20g-192-bit-gddr6-12-gb-fiyati,294197675.html İşlemci...
  12. Exterimate

40K bütçe bilgisayar.

Öncelikle merhaba. Bu sene içerisinde 40K bütçe ile pc toplamak istiyorum. Parçalar hakkında pek bir bilgim yok. İlk defa pc topluyorum. İnternet'e aldığım ufak bilgiler ile bir bilgisayar taslağı oluşturmayı başardım. Aşağıya yazıyorum. İyi olup olmadığı hakkında bilgi verebilir misiniz? ---...
Geri