Arama sonuçları: *

• Users: venzei
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. venzei

6750XT & 5700X Nasıl?

Merhaba ben yeni bir sistem toplayacağım bütçem çok fazla yok aşadağı gördüğünüz sistemi belirttiğim parçalar ile değiştireceğim 6750XT 650watt ile yeterli olur mu? Ve ekstradan işlemcime OC yapmayı planlıyorum malum 3 senedir kullandığım işlemcim artık eski performansını veremiyor...
  2. venzei

Çözüldü✓ 6900 XT + i7-12700K sistem CS ve Valorant yayınları açmak için yeterli mi?

Arkadaşlar merhaba ben bu işlemci ve ekran kartına sahip bir sistem dizmek istiyorum. Genelde CS Valorant tarzı oyunlar oynuyorum ve yayın da açmak istiyorum, bu kombinasyon yeterli olur mu? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  3. venzei

50.000 TL SİSTEM ÖNERİSİ

Merhaba yaklaşık 2 3 aya yeni bir sistem kuracağım cok fazla para harcamak istemedim daha çok CS VALO gibi oyunlar oynuyorum sizce dizdiğim sistem uygun mudur tavsiyelerinizi bekliyorum. Gigabyte RX 9060 XT Gaming OC 16G GV-R9060XTGAMING OC-16GD 128 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı - 20000 AMD...
  4. venzei

Çözüldü✓ Intel Arc B580 ile Sistem dizilir mi?

Merhaba yaklaşık 2 3 aya yeni bir sistem kuracağım cok fazla para harcamak istemedim daha çok CS VALO gibi oyunlar oynuyorum sizce dizdiğim sistem uygun mudur tavsiyelerinizi bekliyorum. Intel Arc B580 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı - AMD Ryzen 7 7700x Sekiz Çekirdek 3.9 GHz İşlemci -...
  5. venzei

50.000 Gaming PC Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar bir sistem dizmek istiyorumda monitör ile beraber 50k civarında tutuyor ve görüşlerinizi almak istiyorum sizce dizdiğim sistem fiyat performans mı yoksa önerileriniz varsa açığım şimdiden teşekkürler. Sapphire RX 9060 XT Pulse 11350-03-20G 128 bit GDDR6 16 GB ekran kartı -...
  6. venzei

Gainward 5060ti mı yoksa RX 7800XT Nitro+ ?

Arkadaşlar merhaba 2 aya yeni bir ddr5 sistem kuracağım tek isteğim sizden bu iki karttan hangisini önerdiğiniz ve artılarının neler olduğu biraz daha koy şunu al gibi yorumlar istemiyorum teşekkürler. sistemin diğer bileşenleri ; AMD Ryzen 5 9600X Altı Çekirdek 3.9 GHz Kutusuz Fansız...
  7. venzei

Gaming Sistem Önerisi

Merhaba, ben yeni bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Bütçeme uygun acaba ne tavsiye edebilirsiniz? Daha çok FPS oyunları oynuyorum, o tarza uygun olursa sevinirim? Aşağıda eski sistem özelliklerim bulunuyor. İşlemci: AMD Ryzen 7 5700X Anakart: MSI B450M-A PRO MAX RAM: GSkill 16GB (2x8GB) DDR4...
  8. venzei

Çözüldü✓ İŞLEMCİME UYGUN EKRAN KARTI

Merhaba ben yaklaşık 5 senedir aşağıda olan sistemi kullanıyorum işlemciye uyumlu ekran kartı önerisi alabilir miyim? genelde cs gibi fps oyunları oynuyorum nadiren diğer oyunlar. MSI GTX 1650 SUPER GAMING X 4GB AMD RYZEN 7 7800X MSI B450M A PRO MAX 8X2 GSKİLL RAM 600W PSU Bütçemde 10 20...
  9. venzei

Çözüldü✓ AMD ekran kartı almak istiyorum yardım?

Merhabalar yaklaşık 6 senedir Nvidia GTX 1650Super kullanıyorum daha fiyat performans olarak AMD ekran kartına geçmek istiyorum önerilerinizi alabilir miyim NVİDİA da kalmalı mıyım yoksa AMD'ye geçmeli miyim? Sistem: GTX 1650 SUPER AMD RYZEN 7 5700X 16GB RAM MSİ B450M PRO MAX ANAKART
Geri