Arama sonuçları: *

1. C

PS5 Pro cihaz FC 26 seremoni esnasında CE-108255-1 hata kodunu verip kapanıyor

Merhaba PS5 Pro konsolumda hiçbir sorun yok fakat sadece FC 26'da maça çıkarkenki seremoni esnasında oyun CE-108255-1 hata kodu ile kapanıyor. Lisansları geri yüklemeyi vb. denedim ama bir türlü sorunu çözemedim. Bilgisi olan bir kişi yardım edebilir mi?
  2. C

Fc26'da gol haberleri gelmiyor

Merhaba. Oyunu ön sipariş ile almıştım. Oynadığım ilk haftalarda farklı maçlarda olan gol veya penaltı haberlerini oyunda görüyordum fakat onlar dışında bir daha asla böyle bir şey olmadı. Çözümünü bilen biri yardım edebilir mi?
  3. C

Windows 11 ISO Rufus ile değil MediaCreationTool ile kurulursa sorun olur mu?

Merhaba ben Windows 11 ISO dosyasını usb belleğime Rufus aracılığı ile değil MediaCreationTool.exe uygulaması ile kurdum ve bu ISO dosyasını FreeDOS bir bilgisayarda deneyeceğim sizce sorun çıkar mı?
  4. C

Yeni sistemim sizce nasıl?

İşlemci: 14. Nesil Intel® Core™ i5 14400F Ram:32 gb DDR4 Ekran kartı:MSI NVIDIA® GeForce® RTX 5060 8GB 128 Bit GDDR7 Ssd:1TB M.2 PCle 4.0 (Okuma: 6400MB/s - Yazma: 4800MB/s) Kasa:excalibur E650 Not:bu sistemi 2k 180 hz monitörde kullanıcam Sizce bu sistem beni oyunlarda üzer mi?
  5. C

Excalibur E650 nasıldır?

Merhaba bir hazır sistem bakıyorum ve size de danışmak istedim, ürünün adı Excalibur E650. Sistem özellikleri: 14. nesil Intel Core i5 14400F işlemci MSI NVIDIA® GeForce® RTX 5060 8 GB 128 bit GDDR7 1TB M.2 SSD PCI-e 4.0 (okuma: 6400MB/s - yazma: 4800MB/s) ve 32 GB DDR4 RAM sizce bu hazır sistem...
  6. C

3D olmayan bir projeksiyon cihazında 3D film izlenebilir mi?

Merhaba. Android bir projeksiyon cihazına sahibim fakat bu projeksiyon 3D değil. Bu projeksiyon cihazından 3D film izlemenin bir yolu var mı?
  7. C

Simroll otobüs tableti aktivasyon işlemi nasıl yapılır?

Merhaba, şu anda Pamukkale otobüsündeyim. Otobüste Simroll tabletler var ancak açıldığında "aktivasyon işlemini gerçekleştiriniz" yazısı çıkıyor ve ana menüde hiçbir yere girilmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Geri