Arama sonuçları: *

1. İ

Ekran kartı sürekli sürücü sorunları

İyi geceler diliyorum herkese geçen gün nvidia nın yeni sürücüsü çıkınca hemen valoda sorun çıkartıp sürücü çökmeleri yaşadım kartın sürücüsünü güncelledim ama sonrasında daha da beter oldu her yerde dondu kastı falan bunu nasıl çözebilirim
  2. İ

Valodayken sürekli sürücü çökme sorunu

Hayırlı geceler diliyorum herkese. Danışmam gereken bir mesele var. Bugün valorant oynarken 3 4 saniyede bir çöküp düzeliyor en son 10. Dakikada ise oyundan atıp sürücü çökmesi yaşandı diyor. Sürücüyü ddu ile sildim geri yükledim yeniden başlattım ama halen aynı sorun devam ediyor sebebi nedir bunun
  3. İ

İnventus sitesi müşteri hizmetleri

Arkadaşlar iyi günler 4 ay önce inventus adlı siteden bir hazır sistem aldım aldığım sistemde büyük ihtimalle bir arıza var yaklaşık 1 aydır. adamlar gönderin bakalım diyor işlemci soğutucusunu vs. Ben nasıl demonte edeyim bilmiyorum internette falan montaj videosu da yok diyorum adamlar inatla...
  4. İ

Scythe katana 5 işlemci soğutucu

Arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce inventus sitesinden bir sistem satın almıştım şimdi birkaç teknik sorundan dolayı oraya geri kargolayacağım bu işlemci soğutucusunu demonte etmem gerekiyor bayadır uğraşıyorum çözemedim bilenler yazarsa çok memnun olurum
  5. İ

Bilgisayarda genel hatalar

Bilgisayarımda god of war ragnarök oynuyorum bilgisayarı ilk aldığım günllerde kasmadan rahatça oynuyordum(yaklaşık 5 ay önce) fakat şimdi oyuna girmeye çalıştığımda kasmalar donmalar falan oluyor az önce de bellek yetersiz diye hata verdi şaka gibi gerçekten 4060 gibi güncel sayılan bir ekran...
  6. İ

Bilgisayarda kapanmama problemi

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımı yakın zamanda satın aldım hazır sistem olarak. Bilgisayarda sadece bannerlord zula valo vb. oyunlar oynadım. Geçtiğimiz günlerde bilgisayarı kapatmaya çalıştığımda monitörün görüntüsünün gidip kasanın halen çalıştığını gördüm ve mecbur olarak power tuşuna basılı...
  7. İ

Bilgisayarda donma çökme sorunları

Hayırlı pazarlar arkadaşlar benim çok canımı sıkan ve birilerine danışmam gereken bir sorunum var. Bilgisayarın 4060 ekran kartı 7500f işlemcisi var yaklaşık 5 ay önce satın aldım. Geçenlerde bilgisayarı kapat tuşuna bastım monitörden görüntü görüntü gitti lakin kasa kapanmadı. Sonrasında bunun...
  8. İ

Pc donma kilitlenme sorunu

merhabalar yaklaşık 5 ay önce almış olduğum bilgisayarımda dün driver güncellemesi yaptım bugün uygulamalara girerken yavaş giriyor veya operada gezinirken bir anda ekran kilitleniyor aynı şeyi bütün programlarda yaptı sebebi nedir acaba virüs mü yoksa benden kaynaklı bir sorun mu
Geri