Arama sonuçları: *

1. Dagiterkedenokcu

İphone 11 vs s23 fe vs s23

İphone 11 (1.5 k aylik) S23 fe (2.3k aylik) S23 (2.5 k aylik) Kararsiz kaldim 3 u arasinda oyun oynayip yayin acicam
  2. Dagiterkedenokcu

Oyun icin s23 fe vs a55

Sadece oyun oynuyom kayit acarim ve arada fotograf cekerim kasmasin yeter
  3. Dagiterkedenokcu

Sogutucu fan onerisi

Fazla oyun oynayan biriyim telefon cok soguyor bunun icin sogutucu almaya karar verdim butce 1 k iyi sogutsun yeter
  4. Dagiterkedenokcu

2. El 23 k civari monitor kasa mousepad ve kulaklik

Oynadigim oyunlar fortnite cs valorant rdr2 rust tarzj rekabetci veya online oyunlar buna gore tavsiye verirseniz sevinirim yuksek fps almak istiyorum
  5. Dagiterkedenokcu

2. El 23 k civari monitor kasa mousepad ve kulaklik

Oynadigim oyunlar fortnite cs valorant rdr2 rust tarzj rekabetci veya online oyunlar buna gore tavsiye verirseniz sevinirim yuksek fps almak istiyorum
  6. Dagiterkedenokcu

A55 oyun icin Alınır mı?

o butcede buldugum en iyi telefon aylik 2 k olarak geliyo taksidi
  7. Dagiterkedenokcu

15-16 k ya taksitli 0 oyun icin telefon

Oyun yayin yapicam kasmasin istiyorum
  8. Dagiterkedenokcu

15 k civarina 0 oyun yayin icin en iyi telefon

Yenilenmiste olur islemci onemli yyain acinca kasmasjn
  9. Dagiterkedenokcu

Okuldan cikista kacarken yakalandim ne yapicam

Hocalar anneme falan diyip tutanak tutcakmis annem ogrenirse oldurur beni lutfen taktik verin
  10. Dagiterkedenokcu

13 k ya 0 ve 2. El oyun yayin icin telefon

Kasmasin hic bir oyunda yayindada bu fiyata en iyi 0 ve 2. El telefonlari bekliyorum
  11. Dagiterkedenokcu

16 k ya oyun icin monitor dahil sistem

Valorant gibi oyunlar oynNcak genelde gta 5 te var bu fiyata en iyi sistemleri bekluyorum monitorun hzsi iyi olursa daha iyi olur
  12. Dagiterkedenokcu

Fps oyunlari,hikayeli oyunlar icin 3800x vs 5600/x

Hangisi daha iyi karar veremedim ayni fiyatlar yada bu ikisindende cok daha iyi ayni fiyatlara islemci varmi? 1740833449 (2. El alicam)
  13. Dagiterkedenokcu

7k ya kasa (fps oyunlari icin)

Bu fiyata en fp seyler bekliyom arkadasima dizecez (2. EL) fps oyunlari oynayacak valorant gibi valorantta yuksek ayarlarda 200 fps+ gibi bir istegi var onerilerinizi bekliyorum
  14. Dagiterkedenokcu

14 k ya kasa monitor+kulaklik 2. El pc build

1080 p ultrada 40 fps ustu alsin yeter saf gucte her oyun islemci iyi olursa guzel olur fps oyunlari oynayacam cunku monitorde 180 hz olsun en az ama tercihim 240 hz anlayan arkadaslar linkle beraber atarsa sevinirim
  15. Dagiterkedenokcu

Fps oyunlari hikayeli oyunlar icin kasa+monitor butce 25 k (2. El)

Valorant cyberpunk fortnite rdr2 gta5 cs2 oynayacagim genel olarak yuksek fps alsin istiyorym onerirssniz linkle beraber sevinirim
  16. Dagiterkedenokcu

13 k ya alinabilcek en iyi 2. El yd gaming telefon?

Full oyun oynarim 120 dps olmasi onemli benim icin
  17. Dagiterkedenokcu

2. El 25 k ya monitor-mousepad-kasa-kulaklik(mikrofonlu) dahil 1080p ultra pc

1080 p ultrada her iyunda uuksek fps alsin saf gux ama daha cok fps oyunu oynayacam islemcisi iyi olsun valorant yuksekte 300-400 almasi icin simdiden tessekurler belki biraz daha cikabilirim onerilerinizle link atip oneri yaparsaniz daha iyi olur
  18. Dagiterkedenokcu

2. El 17 k monitor dahil 1080p ultra sistem (linklerle)

cok oyun oynayacagim fp odakli olmasi onemli bu fiyata iyi fps alsin yeter her oyunda 1080p ultra oynayacam linklerle beraber atarsaniz sevinirim
  19. Dagiterkedenokcu

2. El 14 k ya 5700 xt toplama tavsiye

Pazarlikla 14 k dan daha aza getirebilirsem iyi olur ekipmanda alicam ve sadece gpuya karar kildim diger parcalari 2. El linkiyle beraber sizden bekliyorum simdiden tessekurler (islemci iyi olursa sevinirim valorantta yuksek fps istiyorum)
  20. Dagiterkedenokcu

Razer v2 x bluetooth kulaklik telefona nasil baglanir

Ugrastim ama baglayamadim yardimci olursaniz sevinirim ya
Geri